Anita lányom weboldala -KANTI COLLARS

Anita lányom weboldala -KANTI COLLARS
A weboldal újra üzemel. Kattintson a képre a weboldalhoz, majd a bal oldali oszlopra.

2013. január 12., szombat

Facebook: Ébredezők csoport, Posta Bálint barátom hozzászólásai


Blog szerkesztője: Szabadi Tibor Gyula (Technikai okokból visszadátumozva.)

Az EU előírásainak megfelelően tájékoztatom a t. idelátogatókat, hogy adatokat nem gyűjtök, cookikat én önállóan nem használok, ha ilyennel itt találkoznak, azt a blogger tette ide, mert énnekem a cookikra sincs semmi szükségem a nemlétező adatgyűjtéseimhez. A blogom kizárólag egy hitrendszert közvetít, amely az enyém. Aki nem ért egyet az én hitrendszeremmel, amit itt publikálok, az kérem, ne olvassa. Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, és beleolvasott. Szabadi Tibor Gyula.

4 saját blog:
1.  Tibor gondolatébresztői - Téma: Ezotéria, és MLM.( http://tibor7.blogspot.com )  Nyelv: magyar
2.  Kérlek, segíts - Téma: Ezotéria a Facebookon ( http://tibor8.blogspot.hu )Nyelv: magyar
3. Lelki ok, testi tünet -Téma: Egészség,Ezotéria,Gyógyítás zenével( http://tibor4.blogspot.hu )Nyelv: magyar
4. Tibor's provoking trouth   ( http://tibor7-english.blogspot.com/ ) Téma:Ezotéria, MLM Nyelv: english



A Facebookon: Tibor Gyula Szabadi, és "Ébredezők" ezoterikus csoport (rengeteg tanulságos megosztással.) Ha ismerősnek jelölsz engemet a Facebookon, vagy jelentkezel a csoportba, be tudlak tenni. Régebben könyvek és CD-k alapján szerkesztettem a blogokat, most pedig ezen írások alapján. Sok ismerősöm ezúton mintegy társszerzőjévé vált, és válik ezeknek a blogoknak. Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni mindenkinek, akinek az írásait átvettem. ♥




1.
Áldott Békés szép napot kívánok Mindenkinek ! Mai Téma kicsit húzós lesz , ezért előjáróban TUDNI kell : Minden emberben benne él a Jó Isten , függetlenül hogy hozzányúltak DNS. hez , vagy Nem , és minden embert képes meggyógyítani a SZERETET hatalmas ereje ! Miért , és Kik módosították - módosítják és manipulálják az emberi DNS - t , ill. hogyan mutálódik és klónozza Önmagát az átalakított DNS a szaporodáson keresztül ? Öröklődés , 44 saját DNS - sel rendelkezünk , ill. egy apai és egy anyai örökölt DNS sel , mely milliónyi információt hordoz , az eltérő szem színek mögötti beavatkozások eredményei és milliónyi más Tulajdonság keveredése ! Hogyan Tudjuk vissza vezetni azokat az ember társainkat az Isteni Útra - az Eredetükhöz , akiknek a DNS. - én keresztül megváltoztatták viselkedési normáikat - a világról kialakult nézeteiket , akik különféle olyan erős elkötelezettséget éreznek bizonyos tevékenységeik - ill. vágyaik - eszméik iránt , hogy annak ellenére sem tudják felhagyni tevékenységüket ,- elengedni vágyaikat , amikor már megértették annak a Világra - a környezetre , így önmagukra is káros hatásait - talán már BELE is betegedtek , ill. tevékenységük - vágyaik - eszméik megvonása , egyenesen agressziót vált ki viselkedésükből ! A DNS manipuláció egyértelműen a világgazdasági rendszer " tehát a folyamatos energia rablás " fent tartásának érdekében történt , akció - reakció = Élet energia Tömeg veszteség , és minden Lélek számára , egy életre , egy adott mennyiségű élet energia áll rendelkezésre ! Azt hogy mikor fogy el 40 - talán 200 év múlva , csak is Tőlünk függ , mikor mire és kinek adjuk azt át ! Szórjuk másoknak , gondolkodunk - dolgozunk - stresszben élünk - minősítünk stb. mások gyarapodásáért , hogy fusson az életet megrövidítő vágyainkra , vagy elengedjük vágyainkat - átadjuk magunkat a szeretet tiszta boldogságának , és tudatosan élünk - szeretetben cselekszünk a mindenség pozitív változásának érdekében , mely által sokkal tovább élünk , ráadásul Boldogan , és egészségesen !
Világgazdaság = Környezetszennyezés - Önzőség - irigység stb. = csakra záródás = szeretetlenség = tudatlanság , elzáródás a fénytől a szeretettől = Érzelmi blokkok kialakulása , hiszen nincs szeretet és szenvedély , mert zárt szív csakra van = menekülés az örömökbe a vágyakba - a munkába , és működik a gazdaság -- szeretet nélkül betegség van , és működik a gyógyszer ipar stb. Boldogság - egészség , egyenlőre a letisztult emberek között van , ahol nincsenek VÁGYAK , mert ahogy az ember a világot szennyezi vágyai által , e kép kap abból ! Vagy a vágyak érzései az örömök uralják az embereket és kapcsolataikat , mely beteges és boldogtalan eredményt okoz , vagy a szeretet él , vágyak nélkül , hiszen ahol szeretet van , ott nincsenek , mert nem kellenek külső vágyak ! Az Isten emberek , akik visszatérnek az eredetükhöz , a Természethez a Természetességhez a Tudatossághoz - Istenükhöz , Ők Boldoggá és egészségessé válnak , de akiket uralnak a vágyak milliónyi érzéseinek szellemiségei , Ők a vágyaik lelki rabságában maradnak Boldogtalanul és betegen ! Nagyon sok Lélek él a Földön , akik DNS rendszerükben teljesen Tiszták maradtak , és nem csak hisszük Isteni természetes eredetünket , hanem Tudjuk hogy Kik is vagyunk - milyen képességeink vannak , honnan származunk - és Mi is az Életünk célja ! A szeretet mindenkit képes felemelni , megtisztítani és Öntudatára ébreszteni , a szeretet minden vágyat legyőz , Boldoggá és egészségessé varázsol !

Arról már nagyon sok írás és tudományos megállapítás született hogy az ember aurarétege 12. fő energia csakrával - Dimenzió kapuval rendelkezik ! Isten saját képmására teremtette az embert minden tudásával - képességével - szeretetével - viselkedési normájával : Alázat - tisztelet - irgalom őszinteség - bizalom - becsület - megértés és türelem - önzetlen segítség és szeretet , szeresd fele barátod stb. és láthatjuk mi is az eredmény - milyen értékrendet és viselkedési normát képvisel a ma élő , irányított - befolyásolt - DNS manipulált emberi civilizáció ! Mi is Történt ? Hogyan formálták át az ember erkölcsét - megannyi idegen eszme és tudatlan kommunikáció - megtapasztaltatás által , melynek az eredménye a mai számos önző negatív viselkedési norma , és következménye : számos betegség és boldogtalan ember !
A Föld egy külső negatív erő " szellemiség " beavatkozása által , pld. a Hold ide kerülése " David Icke a Holdról " . vagy egy meteor .becsapódástól , akkora negatív energia hatást szenvedett el , mely az akkori 8 Dimenziós Föld Anyát , és a Földön élő magas civilizált intelligencia Lelki világát - testét , sötétségbe - így Tudatlanságba borította ! Azt már tudjuk , hogy a Tudatosság , a Fény , a szeretet és a jóságos érzések állapotának eredménye , a sötétségé pedig a negatív érzések - a konfliktusok megtapasztalása ! A konfliktus után itt maradt kevés Lélek egy részét egyszerű volt uralni - DNS .- ét manipulálni , és az új vissza születőknek már fel állítani egy az uralkodók által elvárt viselkedési normát - egy hamis történelmet - fel állítani egy gazdaságot - kultúrát - egészségügyet stb. melyet JELENLEG is tesz a rendszer az Oktatáson keresztül ill. gazdaság számos elemében ! A kutatásban és az orvostudományban vírusokat - kötelező " védő oltásokat " génmanipulált " növényeket - állatokat " és új betegségeket ma is teremtenek , és hozzá a kémiai gyógyszer függőségeket , melyeknek számos Testi lelki elváltozás - mutáció az eredménye ! Tudni kell : A Természet a Természetesség soha nem betegíti meg Önmagát , mindent a Tudomány a kémiai gyógyászat " Tudatosan " okoz - idéz elő = gazdaságos Új növények állatok és dolgozó - irányítható - a vágyaikon keresztül uralható emberek példányait ! Néha a sírás jön rám amikor egy kutyuson látom hogy a füle nyúl DNS - a lába a malac DNS stb. ugyan ez a cicáknál - ill. az embereknél kialakult millió számú születési rendellenesség !! Mind ez az energiánkért történik , melynek eszközei a vágyak érzései , és a pénz ! Mind ez sok ember egójának örömöt okoz ,mint számos földi vágy , hiszen oly boldogtalan sok ember már a negatív érzései - blokkjai és gátlásai által , hogy egy picike " öröm " már felvidítja , de a Lelke SÍR és betegszik , hiszen a Lélek érez mindent mit okoznak vágyainak örömei a világnak - a környezetnek , ez az állapot vezet a boldogtalansághoz ! Tudni kell , a Tudatlanság a " beteg " tudomány csak addig kísérletezik , amíg van Tudatlan ember aki vevő mind erre , amíg vannak újabb és újabb termékek és vágyak általi öröm érzetek , melyek az élet az univerzum Törvényeinek értelmében minden betegség és boldogtalanság OKAI , környezet pusztító , így amit adunk , csak is azt kapunk ! Mind ebből kikerülni = Megbocsájtani - Szeretve lenni és szeretve tenni , jóságosnak lenni és önzetlenül tenni , csak ez az út mely felváltja és segít elengedni a pénz általi vágyak külső világát ! Boldoggá és egészségessé válni , csak is a szeretet állapotában - nyitott szívvel lehetséges ! folyt . köv. holnap .Dimenziók és kapuk , a 12 DNS visszatérése , A Kozmikus háború következményei ! További szép estét mindenkinek !


2. 
Áldás és Béke legyen veletek ! Önmagad valóságának - Énének , Lelkének Tiszta TUDATA akkor vagy , amikor legbelül elfogadod mindenki más akaratát - véleményét , de ha mind ez nem a Te igazad - nem a Te Lelki értékrended elvárásait képviseli , az őszinteséget a szeretetet a bizalmat a tiszteletet és becsületet , az alázatot és irgalmat , akkor mindig TUDJ békével TUDATOSAN bármilyen helyzetben NEMET mondani , függetlenül " fizikális körülményeid - emberi kapcsolataid - anyagi helyzeted számodra negatívnak tűnő változásaitól !

3.
Áldott Békés szép napot kívánok mindenkinek ! Mai Téma : Hogyan ismerjük fel - jövünk rá arra , hogy csak is az Én , a saját Lelkem - Szellemem tiszta Éntudatának fizikális mentális megnyilvánulásai irányítják - képviselik életem , és nem függőségeink ill. más - mások " vágyai - érzései - elvárásai " mely nyilvánvaló , hogy mindezen megnyilvánulásaink , kizárólag más -mások erősebb érzéseinek szellemi azonosulásai Lelki síkjainkon ! Egyszerűen ! Mit kell Tudni a Tiszta Éntudatról ? Csak is olyat cselekszem minden körülmények között , mely cselekedetem - megnyilvánulásom , fizikálisan - mentálisan , közvetetten és közvetlenül , Önmagam ill. a Földi civilizáció minden lényének kizárólag pozitív - jóságos - örömteli - szeretetben gazdag boldog hatást eredményez ! Amit adunk , csak is azt kapunk ! Amikor azt mondom pár és emberi kapcsolataimra hogy jó és boldog , őszinte bizalomra épült , akkor Nem élek szeretetlenségben - konfliktusok között , hiszen az őszinte szeretet boldoggá tesz minden emberi kapcsolatot ! Amikor konfliktusok vannak , Boldogtalan és beteg vagyok , akkor csupán a vágyaink - a külső világ energia szálai kötnek össze , és mind ezt azért viselem el , mert partnerem érzéseinek - és a közös hamis vágyak energia kötelékei - érzései kötnek össze minket , tehát a mások érzéseivel történő azonosulásaim szellemiségei mondják mind ezt . Az Én = Tiszta Lelkem tápláléka a szeretet - a jóság , a türelem és megértés , a bizalom és az önbizalom , az elfogadás és a béke , a bátorság és a szenvedély , a természet védelme , és természetesség jelentik a fő motivációt minden emberi kapcsolatomban , melyeket minden körülményeim között képviselek , anyagi - fizikális körülményeim esetlegesen várható negatív változásaitól függetlenül !

Amikor egy ízre - egy illatra - egy hangra - egy érzésre azt mondom hogy ez jó , egyszerűen megvizsgálom mit eredményez mind ennek az előállítása - fizikális mentális hatása a környezetre : Természet szennyezés - szállítás szmog - hulladék kezelés - negatív frekvenciák hang által stb. , és itt az eredmény , az Én Tudatom mondja hogy jó ez a valami , vagy épen maga az íz v. érzés v-. a hang érzés világa stb, szellemisége ? Tehát a Tiszta Én , nem mondhatja semmire hogy jó , ha mind ez negatív hatást eredményez bárminek - bárkinek ! Amikor a vágyaim uralnak - irányítanak , ugyan ez a helyzet , hiszen mit is okoznak vágyaim - kiváltságaim a Természetnek - a Természetességnek , mondhatom valamelyik vágyamra is hogy az Én tiszta Lelkem megnyilvánulása ha bármilyen negatív hatást eredményez a Földnek , ez által ÖNMAGAMNAK ? Hát nem ! Amit adtam a Föld Anyának , csak is azt kapom vissza ! Mit jó Tudni ? A Föld bolygó , a Föld Anya szellemiségének a fizikális TESTE , mint minden ember Léleknek - Szellemnek a megnyilvánulási eszköze a fizikális Teste , Testünk viszont a Föld Anya 100 % része , " porból lettünk - porrá leszünk , hiszen táplálékainkat a Földből nyerjük , vagy a sötétség kémiai vegyületeiből Tartósítószerek - íz szín fokozók - a gén, a TUDAT módosított élelmiszerekből - kukorica származékokból stb. melyek általunk a Földet is mérgezik ! Amikor Mi elhagyjuk fizikális testünket " halál " , testünk a Föld Anya részévé válik minden energiájával , mellyel tápláltuk Testünket Földi életünk során : Kémia vegyületek , szmog , vagy épen természetes tiszta eredetű növényi rostok stb. minden tettünk eredményeit hordozza testünk , e kép mind addig betegek és boldogtalanok , így vissza születők leszünk , amíg Testünk a természetességgel nem lesz egységben - összhangban ! A legsúlyosabb karma tehát , amikor olyat cselekszünk , mely a Földnek - Föld Anyáknak , ez által az itt élő természetességnek NEGATÍV hatást eredményez , akár közvetetten - v. közvetlenül ! Tudatosítanunk kell , hogy Mit eredményeznek vágyaink , az ízek - az érzések - a szépség a divat - kémiai testápolás mesterséges illat világa - tisztálkodás kémiai világa ill. közlekedési eszközeink " szmog " - műszaki cikkek gyártása számtalan papír csomagoló eszköz - műanyag flakonok -stb. ! Minden amit használunk , teszünk veszünk eszünk stb. mindennel összekapcsolódunk energetikai szálon , és amilyen érzést okozunk a Föld Anyának ill. a természetnek " víz - föld - levegő " - más embereknek - állatoknak - növény világnak , csak is azt kapjuk vissza , tetteink közvetett és közvetlen eredményei vagyunk ! Tudatosítanunk kell , hogy minden vágyaink - tetteink közvetett és közvetlen környezetszennyező hatása méreg számunkra , betegség és szenvedés ! Nézzünk Önmagunkba , Mit képviselünk most ? Testi Eredetünk 2 / 3 része Tiszta víz , mint a Földé lenne szennyezés nélkül - , Most Kizárólag olyan tiszta , amennyi kémiai vegyületet engedünk - engedtünk a természetbe : Mosogatás - mosás - stb. kémiai szennyezés ! Levegő ? Olyan Tüdőnk , amennyi szmogot - füstöt engedtünk a légkörbe ! stb. Van kiút !! Forraljunk vizet - vagy fúrt kút - forrásvíz , és tároljuk üvegben , képzelettel pozitív rezgést vihetünk bele ! Mossunk - mosogassunk növényi tisztítószerekkel - mosó dió - , táplálkozzunk természetes növényi eredetből . és nincs test szag , melyet a mesterségesen felfújt állati rostok okoznak ! Ez az egyedüli gyógymód mindenre , vissza térni a Természethez a természetességhez , és csodásan szépek leszünk kívül belül , hiszen lelkünk tisztasága , mint magasabb dimenzió , átíródik 3. dimenziós fizikális testünkre !

A Pár , és az eltérő szem színű emberi kapcsolatoknál , mely kapcsolati forma Európában 95 % . - ban előfordul , az Isten emberek - a természetesség ill. a DNS módosítás által az erős vágyakat képviselők " akik a jelen szennyező világgazdaság motorjai , emberek párosításai " e kép harcai ! Az Isten ember feladata , hogy vissza térítse az elveszett bárányt az Isteni eredetéhez a Természetességhez , vagy épen fordítva , az Isten embert elviszik párjának vágyai a negatív erők világába , hiszen minden külső vágy és kiváltság ,a környezet - ez által Önmagunk pusztulását eredményezi ! A szeretet mindent legyőz , és ha van , akkor boldogság van - rend és béke ! Az Isteni Lélek hordozza az Isteni értékeket - az Isteni értékrendet : Alázat - Tisztelet - Bizalom - Irgalom - Megértés - Becsület - Bölcsesség viselkedési normáit , melynek képviselete feltétel az energia egyensúlyhoz , a boldog és egészséges ember létéhez ill. az Isten ember képviseli a Természet és a Természetesség Tiszteletben tartását - védelmét , e kép amikor minden szempár vissza tér eredetéhez , az Isteni rendbe , boldogság és harmónia , béke és bölcsesség uralkodik Bolygó szerte !


4.
Áldott csodás szép estét Mindenkinek ! Minden ember - minden lény magában hordozza az Isteni szikrát a jóságot , e kép minden ember Lelkének legmélyén vágyik a szeretetre - , a szeretet általi Boldogságra és egészségre , még ha keménynek is mutatja magát ! Csak is tőlünk függ ,meg tudjuk e szólítani azt a jóságot - az Isteni Ént , mely mindenkiben ott lakozik ! Csak is Tőlünk függ felismerjük e emberi kapcsolatainkban , hogy képesek vagyunk erre , él bennünk annyi jóság és szeretet mely elegendő ahhoz , hogy átalakítsuk párunkban ill. ember társainkban élő negatív érzéseket - felébresszük párunkban az Isteni jóságot az együtt érzést - megteremtsük ember társainkban a belső békét és harmóniát , a bizalmat és megbékélés értékrendjét ! Csak is Tőlünk függ , tudunk e annyi jóságot és szeretet adni mely a vágyak - a függőségek általi érzésvilágot elhessegeti ember társaink szellemi síkjairól vagy nem ! További áldott szép estét mindenkinek !


5. 
Ma este csak egy kérdés foglalkoztat ? ! Feltudunk e emelkedni a magasabb Énünk Tudatába - a valódi Isteni Énünkébe , mely az Életünk Minden területének Önzetlenségét képviseli : Önzetlen szeretet - önzetlen elfogadás , és önzetlen cselekedetek az életünk minden területén ! Az élet - az Univerzum Törvénye értelmében egy " BŰN " létezik : A megbocsájtásra való képtelenség ! Eltudom e engedni - megtudom e bocsájtani haragom - dühöm - gyűlöletem azon emberek - ember csoportok irányába , akik valaha megbántottak - megbántották szeretteim - hazám , ill. e Föld Népét akik nem az Én elvárásaimnak megfelelően cselekedtek ? Felismerem e , hogy minden negatív érzésem , haragom és dühöm negatív rossz érzéseim által kizárólag az Én Testem Lelkem " zabálja " mérgezi , vagy a negatív érzéseim uralják tovább elmém , mely betegségeim boldogtalanságom OKAI ! Elfogadom e hogy minden létező lény kizárólag pozitív - v. negatív megtapasztalt érzései által cselekszik , és negatív megnyilvánulásait , negatív megtapasztalt érzései ill. a Tudatlansága által nyilvánítja ki ? Igen , hiszen nincs más alternatíva ! Csak az cselekszik negatívan , annak léteznek negatív megnyilvánulásai , ki még Tudatlan , de mivel a jövő - a holnap előttem ás előtted áll , és nem ismerjük mi fog történni , ez által reakcióinkat sem tudhatjuk - e kép Mi is TUDATLANOK vagyunk ! Az idő állandó változást eredményez , e kép Mi is változunk , változzunk ! Önmagunk Boldogságának - Egészségének Világába , a szeretet és a megbocsájtásaink által !

6.
Szép estét kívánok mindenkinek ! Mai Téma : A lopott idő = a mentális - fizikális " pozitív vágyaink " - negatív megnyilvánulásainkra elhasznált életerő energiáink Tömegével ! Mit jó Tudni ? Életünk egy fixen kapott életerő Tömeget képvisel = 350 év = az ember egész életének gondolatai - szavai - fizikális megnyilvánulásainak össz. energia tömegével , hiszen minden megnyilvánulásunk , energia tömeg veszteséggel társul , melyből minden közvetett és közvetlen negatív megnyilvánulás , Önpusztító is ! Hihetetlen , és egyben csodás Tudatszint emelkedés érkezett a Földre , mely által az ember Öntudatára ébredésével - az intuíció a belső látás által megtarthatja élet erő energiáit , hiszen egyre kevesebb energiát használunk szavakra - gondolatokra - képzelődésre - a vágyaink önpusztító világára , ebből kifolyólag másoknak történő megfelelésekre - másoknak dolgozni stb. Minél több vágyat - kémiai vegyületet , környezet szennyező tevékenységet elengedünk , és áttérünk a természetes táplálkozásra - tisztálkodásra - az Isteni viselkedési normákhoz , annál boldogabbá és egészségesebbé válunk , hiszen a Föld Anya környezetének óvása - védelme , hatalmas Hálával és jó érzésekkel ajándékoz bennünket ! Ma a Tudatos ember már megtudja figyelni Önmagát , mennyi időt - életerő energiát veszít el a pozitív ill. a negatív érzésvilágok táplálása által ! Mennyi negatív gondolatunk volt ? Szavak - gondolatok , aggódás és stressz - félelem és kétely ill. másoknak történő megfelelés által - mennyit dolgoztunk mások környezetszennyező tevékenységeinek lánc szemeként , Önmagunk vágyaink környezetszennyező kielégítése érdekében ? stb. Aztán Tanácsokat adunk : ki - mit - hogyan csináljon - miért stb. Nincs erre szükség , hiszen amit az ember bevállalt sorsában , érzésvilága tudatszintje által előbb utóbb tutira meg is fogja tapasztalni ! Tanítani Önmagunk pozitív viselkedésével ill. az Élet - az Univerzum valós Törvényeinek ismertetésével Tudunk ! Amit adunk - azt kapunk ! Ne ítélj - hogy Ne ítéltess ! Mind ezen állítások hatalmas Tudatmélységgel bírnak , és Ki - Ki mennyire Tudja e Tudatosságot képviselni - mennyire uralják szellemi síkjait vágyainak érzései , e kép mennyire uralják ezen érzések szellemi lényei az ember elméjét , e kép tetteit ! Az Élet az Univerzum Törvénye mély Tudatosságot képvisel , mely így szól : Minden pozitív - negatív gondolatunk - szavunk - fizikális megnyilvánulásunk közvetett és közvetlen hatásai vagyunk , Mind ezen megnyilvánulásaink a világ létezőinek eredményezett hatásai vagyunk ! Minden termék " étel - tárgyak - eszközök stb., " és szolgáltatás " kozmetika - gyógyászat - szórakozás stb. " munka " a világra a környezetre - az emberi érzésekre gyakorolt hatások " igénybevételének - lánc szemeként a gyártástól a - szállításon a kereskedelmen a hulladék kezeléssel bezárólag teremtett környezetszennyezés eredményei vagyunk ! Viselkedésben mit szankcionál - BÜNTET az Élet az Univerzum Törvénye , mely KARMÁT vonz maga után ? Eltérő viselkedés az Isteni viselkedési normától az univerzum bármelyik lényével szemben : Alázat - Tisztelet - Becsület - Őszinteség - Irgalom - Bizalom - Megértés - Türelem ! Tehát legyen bármilyen emberi kapcsolatom " pár - baráti - munka stb " a vágyaim elérése érdekében NEM tagadom meg az Isteni értékrendem : Nem viselem el a megaláztatást - a tiszteletlen viselkedést - a becstelenséget - a bizalmatlanságot - a konfliktusokat ! E kép helyezze magát Tudatosságának megfelelően mindenki oda , ahol jelenleg tart lelki fejlődésében , de mind ez a boldogságának vagy boldogtalanságának , az egészségének , vagy betegségeinek jelen állapota ! További csodás szép estét kívánok mindenkinek !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése