Anita lányom weboldala -KANTI COLLARS

Anita lányom weboldala -KANTI COLLARS
A weboldal újra üzemel. Kattintson a képre a weboldalhoz, majd a bal oldali oszlopra.

2013. január 1., kedd

"Segíts magadon, az Isten is megsegít"



Blog szerkesztője: Szabadi Tibor Gyula (Technikai okokból előre dátumozva 2011-ről 2013-ra.)

Az EU előírásainak megfelelően tájékoztatom a t. idelátogatókat, hogy adatokat nem gyűjtök, cookikat én önállóan nem használok, ha ilyennel itt találkoznak, azt a blogger tette ide, mert énnekem a cookikra sincs semmi szükségem a nemlétező adatgyűjtéseimhez. A blogom kizárólag egy hitrendszert közvetít, amely az enyém. Aki nem ért egyet az én hitrendszeremmel, amit itt publikálok, az kérem, ne olvassa. Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, és beleolvasott. Szabadi Tibor Gyula.

4 saját blog:
1.  Tibor gondolatébresztői - Téma: Ezotéria, és MLM.( http://tibor7.blogspot.com )  Nyelv: magyar
2.  Kérlek, segíts - Téma: Ezotéria a Facebookon ( http://tibor8.blogspot.hu )Nyelv: magyar
3. Lelki ok, testi tünet -Téma: Egészség,Ezotéria,Gyógyítás zenével( http://tibor4.blogspot.hu )Nyelv: magyar
4. Tibor's provoking trouth   ( http://tibor7-english.blogspot.com/ ) Téma:Ezotéria, MLM Nyelv: english



A Facebookon: Tibor Gyula Szabadi, és "Ébredezők" ezoterikus csoport (rengeteg tanulságos megosztással.) Ha ismerősnek jelölsz engemet a Facebookon, vagy jelentkezel a csoportba, be tudlak tenni. Régebben könyvek és CD-k alapján szerkesztettem a blogokat, most pedig ezen írások alapján. Sok ismerősöm ezúton mintegy társszerzőjévé vált, és válik ezeknek a blogoknak. Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni mindenkinek, akinek az írásait átvettem. ♥





http://tudnodkell.info/jarj-mezitlab-az-egeszsegedert



http://velence.network.hu/video/velence_az_adria_ekszeres_dobozkaja/velence_szent_mark_ter_wakeboardozas

 http://www.flixxy.com/zeus-and-roxanne-dolphin-and-dog.htm


http://youtu.be/N1S2bGh9hGc

http://vimeo.com/heliofant/heliofant




http://www.youtube.com/watch?v=kfTK60VE3sI&feature=player_embedded )/?CID=CMP00167


http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fvimeo.com%2F40814173%23embed&h=YAQFJ4EnaAQG9rqUBQDVfRZRpwRvuyhHMaY7HUdG0FE8Cww&enc=AZOHzcn7-FyNu-SWLz5WHBBMl3bKlYb_uHrTvtipVQoJySCdY2k4bsIjoRsCnrVzrIxtVM0om3H2d41HL_d-WVqo

Kedves Barátom!

A vallások azon vitatkoznak, hogy Isten benned van, vagy kívüled?

Jézus mondá: Benned is van, kívüled is! 
Mert minden az 1-ből származik, és nincs semmi rajta kívül!

Most, mivel segítséget kértél, megkapod. 

"Kérjetek, és adatik, keressetek, és találtok, zörgessetek és megnyittatik néktek!"

"Nincs hatalmasabb, mint a gondolat, amelynek eljött az ideje!"
 Napóleon Hill.

Azért kértél segítséget, mert bajban vagy. Vagy betegség kínoz, vagy az anyagi helyzeted, vagy valami más katasztrófa fenyeget. Én amikor szarban voltam, egy dolgot megfigyeltem: Egy valaki mindig ott volt: Én!

Miért jutottál el ide, és hogyan juthatsz ki belőle?

A Miért-re a válasz egyértelmű: Isten ily módon segít Neked: gyengéden kényszerít, hogy változz!
Mi a baj veled? Ugyanaz a baj veled, ami annak idején velem: 

Nem vállaltad fel a 100% felelősséget az életedért!

Isten szabad akaratot adott neked!

Nem fogja Ő megszegni a saját maga alkotta törvényt!
Inkább gyengéden kényszerít, amíg észre nem veszed magad.

Meddig leszel bajban? Amíg nem változtatod meg a hozzáállásodat ezzel kapcsolatban,addig!

Milyen a jó hozzáállás? 
Alázatos, tiszta szívvel, és nyitott elmével addig keresel, AMÍG ...!

„Az Igazság keresőjének alázatosabbnak kell lenni a pornál. A világ lábbal tiporja a port, de az Igazság keresőjének olyannyira meg kell aláznia Önmagát, hogy még a por is eltiporhassa. Csak akkor, és nem korábban pillanthatja meg az igazságot.”   Gandhi. 

Mi az, amit naponta elkövetsz saját magad ellen?

Például:

1.A szívbetegség azzal függ össze, hogy félsz szeretni. Ne félj! Szeretni jó! Add a szíved a világnak, és a világ neked adja a szívét. Te vagy a probléma, és te vagy a megoldás. Gondolj a körülötted lévő emberekre, és mindenkiben találj valami jót. Szeresd a benne lévő jóért! Megfigyelted, hogy vagy félsz, vagy szeretsz, de a kettő együtt nem megy? Azt kapod, amit vetsz, és most van az a pillanat, amikor el tudod kezdeni a szeretgetést és a hála állapotát. Életben vagy, süt a nap, tiszta a levegő, és nem sorolom tovább...Lehetetlen, amiről itt írok, vagy csak nagyon nehéz? Elkezdem, TE PEDIG FOLYTASD, JÓ?: SZERETLEK. Tibor.

2. Ha hitelkárosult vagy, akkor mi a baj? Tovább nyújtózkodtál, mint ameddig a takaród ért!
 Van spirituális megoldás a gazdasági válságra: az, hogy Te változz! Az egyetlen dolog, ami a tiéd ezen a világon, az az érzésed. A gondolatod nem a tiéd, azt kölcsön kaptad. A szűrőd által kondicionált elméd csak tolmácsolta neked. Az érzésed az iránytűd, hogy a saját utadat járod éppen most, vagy valaki más akarsz lenni, mint aki valójában vagy. Azért jöttél erre a Földre, hogy te legyél. Egyedi vagy, és pótolhatatlanul értékes. Istennek terve van veled. Tiéd az örökkévalóság, hogy Isten veled kapcsolatos tervét megvalósítsd. Az Ő végtelen szeretete és türelme néz le rád.

Darnel Cristián, legkedvesebb élő mestereimnek egyike írja Harc és szeretet c. könyvében, hogy Istent nem úgy kell elképzelnünk, mint egy kozmikus mérnököt, aki kívülállóként összerakta az Univerzumot. Ő olyan, mint egy mag, melyből, mint egy hatalmas fa, nőtt ki a Világegyetem. Az, hogy Isten mindenható azt jelenti, hogy minden belőle van, nincs rajta kívül semmi. Hogy számmisztikai nyelven szólva, minden az 1-ből származik, hogy 1 Isten van, mindegy, hogyan hívjuk: Jehovának, Allahnak. Krisnának... És mindenki Isten gyermeke, te is egy levél vagy Isten fájában. És ő a szeretet, és te is szeretetből vagy... Ne harcolj, hanem szeress, az élet nem küzdelem..., hanem szelíd folyam. Hallgass a szívedre...

Nem elég egyszer elolvasni, hogy megértsük. Ha elég lenne egyszer elolvasnod,akkor nem panaszkodnál! Akkor nem sírnál! Akkor tudnál örülni a Lét-nek. Amikor örülni tudsz a Lét-nek,és őszintén hálás vagy mindenért, a negatívért is-egyre több jó dolgot vonzol az életedbe, amit szeretnél. Amikor sírsz és panaszkodsz, akkor meg egyre több olyan dolgot, amit el szeretnél kerülni. Az egód a túlélés felelősöd minősíti a dolgokat jónak és rossznak, Istennek kedves vagy, akár jó vagy, akár rossz. Ő szeret téged. Ha ezt nem érted, akkor a feltétel nélküli szeretet fogalmát sem érted. 

Nagy szerencse, vagy inkább Isteni zsenialitás, és kegyelem,hogy nem azonnal valósul meg minden érzésed. De ha időkéséssel valósul meg, azzal sem jársz túl jól. Mit tehetsz, hogy az életedet pozitív irányba befolyásold? Azt mondják a számítógépesek, ha szemét megy be, akkor szemét jön ki! Vigyázz, a számítógépet rólad mintázták, és ez a mondás rád is igaz. Ha sok szar programot engedsz be a tudatalattidba, az eredmény a te szar életed lesz! Nem mások teszik ezt veled, te 100%-ban felelős vagy. Az időkésleltetésről jó, ha tudsz,de nem ez a megoldás a problémádra. Te vagy a probléma, és te vagy a megoldás.


Ha értjük azt, hogy az egész világegyetem segíteni akar nekünk, csak süketek és vakok vagyunk, akkor, ha bármi történik, viszonozzuk így: "Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg. Köszönöm. És szeretlek. "A vicsorgásra vicsorgok az alvók reakciója. Ébresztő, Kedves! Ha valaki dühös rád, és Te rámosolyogsz, meddig fog vicsorogni? Van egy zen mondás: Hogyan szól egy tenyér, ha csattan? Próbáld ki "Egy tenyér összecsattantását!" Megfigyelted, hogy amikor szar volt a helyzet, egy valaki mindig ott volt: Te.

Képzeld el magad egy teljes átélésű filmben: Rendeződ, (a felsőbbrendű ÉN-ed) küld valakit a teljes átélésű filmedhez, hogy legyen alkalmad gyakorolni a szeretetet. Ha nincs, akin gyakorolj, hogyan fejlődhetnél? Te vagy a súlyemelő, és aki irritál, ő a súlyzód a lelked fejlődéséhez

Az visz negatív rezgési síkra, ahogyan érzel! Ragaszkodsz dolgokhoz, emberekhez, körülményekhez! Foggal és körömmel.Kitörnek a fogaid, és a körmöd is, akkor meg panaszkodsz.Szarul érzed magad, és azt vonzod magadhoz, egyre nagyobb mértékben, amit nem akarsz.Minden, amid van, csak kölcsön kaptad! Nem tulajdonos vagy, hanem bérlő! A tested a ruhád, a házad, az autód, a szerelmed, minden.Színész vagy, álarcot viselsz, és szerepet játszol.Ha ez igaz, akkor mi a baj? Élvezd az első lélegzetvételtől az utolsóig! Legyél jó színész. De te rendező akarsz lenni!A rendező a színházban az Isten!

A javaslatom: légy önmagad! Légy jó színész most! Mosolyogj, és helyezd magad a hála állapotába! Mindig van miért hálásnak lenni! Van kezed, és lábad? Vannak akiknek nincs? Látod, mennyire egyszerű hálásnak lenni. És már meg is fordult veled a Te világod! Ha így kezded a napot, és figyelsz egy icipicit arra, hogy naponta többször a hála állapotába hozd magad, nemsokára lehetetlen lesz, hogy rossz dolgok történjenek veled. A hála állapota és az elengedés a kulcsok az életünkhöz, hogy szokássá tegyük! És a TV nézés, hogy szokásszinten hanyagoljuk! Nem azt mondom, hogy könnyű, hanem azt, hogy megéri kipróbálni most! Hozz egy döntést, és tégy egy jelet, hogy napközben emlékezz rá! Így lesz a legelőre vivőbb szokás az életedben! Itt és most tudsz változtatni a programozásodon!

Programozott gépek vagyunk, mégis Isten világa úgy teljes, ahogy van.
Szeretnéd tudatosan működtetni 6 billiárd sejtedet, az összes szervedet, az összes életfunkciódat, mindent tudatosan te vezérelni? Tudnád és szeretnéd? Vagy tökéletesen megfelel, hogy vannak programjaid, amelyek a rutin alól felmentenek, és neked kizárólag önmagad fejlődésével kell törődnöd? Jó ez így? Nemrég, 2011. július 2. – án ezt a tökéletes kulcsmondatot hallottam egy rendezvényen: „Ne engedd ezentúl senkinek, hogy sáros, mocskos lábbal átgyalogoljon az elméden!”

Tényleg, Te néztél ma a TV – ben híradót? És tegnap? És tegnapelőtt? Ha igen, akkor ez a sikertelen emberek szokása: Nézik a nyomorládában a nyomort, és ez által programozzák magukat a nyomorra. És panaszkodnak, hogy nekik Isten rossz lapot osztott. Te osztod magadnak az összes lapot! A sikeres embereknek sikerre programozó szokásai, a sikertelen embereknek sikertelenségre programozó szokásai vannak. És te tudtad, hogy 21 nap kell egy szokás megváltoztatásához? Ha 21 napig kibírod, hogy nem nézel híradót, hanem helyette pozitív könyvet olvasol, megváltoztattad a saját játszmádat! Megéri változtatni, vagy még nem szenvedtél eleget? EZT GONDOLD ÁT! 

Mentsd el a könyvjelzőkbe, és olvass minden este lefekvés előtt a http://tibor7.blogspot.com  blog bejegyzéseiből legalább 15 percet.
Ha kezded megérteni a fenti blogban lévő üzenetet, akkor az email-címemen levélben keress meg! 

De ne előbb!


Senki sem gyógyít mást. Maximum segít a másiknak a saját maga által keltett akadályok eltávolításában: "A te hited meggyógyított téged" (Názáreti Jézus) Minden betegség 100%-ban!!! pszichoszomatikus eredetű. Te betegíted meg magad, és Te is tudod meggyógyítani. Senki nem kotorhat bele az engedélyed nélkül a Te életedbe. Ennyire nagy a hatalmad. Az egyház persze ködösít: Szükséged van papra, Isten és közted. Ez nem igaz. Az Isteni szellemszikra benned van. Az gyógyít, ha beleegyezel. Legegyszerűbb reiki tanfolyam: Intenzíven dörzsöld össze a két tenyeredet, kb. 15 másodpercig,(ezzel oda gyűjtöd, koncentrálod az energiát), majd a hála érzésével tedd oda mindkét tenyeredet két oldalról, két oldalról, ahol fáj. Forróságot fogsz érezni... És hála állapota nagyon fontos. És az, hogy ne hamis hálád legyen. Valami, amid van és örömet okoz, az legyen a hálád tárgya, különben a Tudatalatti elszabotálja: Megszólal egy gúnyos kis hang belülről:-Hát persze! (Csak, ha hazudsz, és az érzésed nem valódi.) Később, ha már gyakorlottabb vagy, a tenyér dörzsölés elmaradhat. Az én tenyerem úgy süt, majdnem éget. Ügyes vagy, meg tudod csinálni. Egy nap 3x 5 perc, és nemsokára elfelejted a betegséged... A gondolat adja a gyógyítás tárgyát, de érzés nélkül erőtlen. Az érzésed intenzitása adja a gyógyulás sebességét. A hála állapota egy nagyon magas frekvenciájú érzés. A hála könnyen létrehozható, a szeretet pedig nehezen. A hála frekvenciája közvetlenül a szeretet alatt van, ezért könnyű, és gyors vele magadat gyógyítani. De csak ha őszinte... Nagyon fontos, hogy ne azért legyél hálás, ami még nincs, hanem azért, ami most Neked megvan. A sok sarlatán azt mondja, hogy képzeld azt, hogy már meggyógyult. Ez hazugság. Nem működik. Mindig önmagunknak hazudunk... És utána kipróbáljuk másokon... Mert a kibicnek semmi sem drága... 


 Elvileg a kézrátét nélkül a hited is elég lenne... De: mit mondott Jézus erről: "Ha annyi hitetek lenne, mint a mustármag... " Vagyis annyi hitetek sincs, mint az egyik legkisebb mag... De a kéz energiáját érzed, ezért nagyon erősen hit növelő tényező - is. És sugároz is... Helyileg.. A kéz energiája érezhető... A lélek betegsége 100%-ban minden. Akkor a gyógyulás???? Tehát: Növeld a hitedet a csillagos égig... Istent nem érdekli, hogy hiszel, vagy nem. Ő tapasztalatokat akar. Isten mindent tud, de meg akarja tapasztalni Önmagát ezért szétszedte magát milliárdnyi szellemszikrára... A Védák szerint. Istenke ül a holografikus moziban és jól szórakozik.(a Fizikai Világegyetem egy lassú frekvenciájú lassított felvétel) Ő a Nagy Rendező, és a Mi szabad akaratunkból következően pozitív és negatív szereplő egyaránt van. Negatív szereplő nélkül a darab unalmas lenne. De ne ítéld el Istent! Minden Ő. Önmagával műveli mindezt. A Világegyetem törvényeinek nemtudása nem mentesít a következmények alól. Jézus szerint egyetlen bűn van: a tudatlanság, tehát ne legyél az! Ha megteszed, amit meg kell tenned, akkor és ott, ahol kell, akkor változol. Vagyis tudatosodsz. És általad Isten is. Isten tudatosodásra ítélt vállalkozója vagy - holisztikusan. Általad tágul a Fizikai Világegyetem. Mert a Te tudatod, az én tudatom, stb tágítja... Még mindig azt gondolod, hogy ráérsz? 

48 éve foglalkozom kvantumfizikával. Gyógyító meditáció, este 4 perc... Írok egy nagyon egyszerű, ingyenes gyógymódot, napi 2 x 4 perc: eredménye 3 hét múlva makk egészséges leszel. Nyugtat is, jó stresszkezelő. Helyezd magad kényelembe, hunyd le a szemedet... Kulcsold imára a kezedet a szívcsakrádnál, és vagy reggel (ébredéskor) és este 1 x, vagy este közvetlen elalvás előtt 2 x: hallgasd meg ezen két gyógyító meditáció dal valamelyikét. Az esti a fontosabb, mert a tudatalatti egész éjjel az utolsó ébren töltött mozzanattal foglalkozik (ui: a reklámot hagyd ki): https://www.youtube.com/watch?v=UBZ3w5b8if0&list=PL986zLHcYnpEKWzGjph7JcKly2N0hcf6Z és ... https://www.youtube.com/watch?v=UGfKMV5AbMI Lehet ezt a meditációt fokozni: De nem fontos. Tesla mondta: "Ha tudni akarod a világegyetem titkát, akkor gondolkozz rezgési frekvenciában, rezonanciában"... Juhász Gyula írta: "Mindenik embernek a lelkében dal van, És a SAJÁT LELKÉT HALLJA MINDEN DALBAN. ÉS AKINEK SZÉP A LELKÉBEN AZ ÉNEK, AZ HALLJA A MÁSOK ÉNEKÉT IS SZÉPNEK".... Igen, ez ennyire egyszerű... ENNYIRE EGYSZERŰ... ÉS A HÁLA ÁLLAPOTÁBA EMEL A SZÉP DAL.. És ha magas frekvencián száguld a lelked, kívánhatsz Istentől BÁRMIT, teljesül... Világbékét, szeretet cunamit... BÁRMIT... TELJESÍTI...
(Ez utóbbi cikket megjelentettem a facebookon: 2022.05.22.-én:Számmisztikailag: 2+0+2+2+0+5+2+2=15=6=a Szövetséges)

Szeretettel: Tibor.





(Bagdi Bella koncert: Hoponoponó


http://www.youtube.com/watch?v=kfTK60VE3sI&feature=player_embedded )


Csatlakoztam a Lélekpillangó életműdíjhoz. Nem kevés közöm volt hozzá, hogy a szervezők engedve a nyomásnak, tovább szövik a mesét és még tovább lehet szavazni is.

Ha még nem láttad, mindenképp nézd meg legalább egyszer, érdemes!  ALélekpillangóval személyesen is találkozhatnak azok, akik ott lesznek a 17-i Ho'oponopono koncertemen. Hogy hogyan, az meglepetés:)

Ez az első alkalom, hogy úgy fogytak el a jegyek, hogy még ki sem küldtem hírlevélben a hírét, mégis gyakorlatilag egy hét alatt betelt a létszám. Nagyon jó érzés, hogy egyre többen vagyunk. És az is jó érzés, hogy lassan már egy kis közösség lesz belőlünk:)

HO'OPONOPONO KONCERT ISMÉTLÉS ÁPRILISBAN
Aki lemaradt a márciusi Ho'oponopono koncertről, lehetősége lesz áprilisban eljönni rá. Pontos dátumot még nem tudok, de amint meglesz, a honlapon rögtön láthatóvá válik.
HAMAROSAN KAPHATÓ A HO'OPONOPONO CD - Gyógyító énekek és problémamegoldó meditáció Joe Vitale és dr. Hew Len tanításai nyomán
Már csak napok kérdése, és megjön a nyomdából a Ho'oponopono cd, ami a hoponoponó ősi hawaii módszer tanításaiból ihletődött dalaimat és meditációmat tartalmazza. A CD-n egy baráti társaságból összeállt spontán kórus teszi még emelkedettebbé a dalokat és a meditációban elhangzó hoponoponó éneket. Hamarosan majd bele is lehet hallgatni a cd-be itt:) Minden dal és a maga a meditáció is egy deeksha - áldásadó - tudatállapotban lett felmondva, amely áldás tovább áramlik minden hallgatójára.
MOSTANTÓL MEGVÁLTOZIK A KONCERTEK ELŐTTI FOGADTATÁS!
Aki volt már koncertemen, az tapasztalhatta, hogy mindig én fogadok mindenkit a beengedésnél. Amikor ezt a szokást bevezettem, akkor még csak 100-an voltunk átlagosan ilyenkor.
Számomra fontos, hogy valamilyen szinten tudjak interakcióba kerülni azokkal az emberekkel, akik eljönnek hozzám, és akiknek úgy adok magamból, hogy azzal egy időben én magam is kapok.
Hál'Istennek egyre többen vagyunk, viszont ez azt is jelenti, hogy ez a fogadtatási szokás egyre nagyobb sorban állást is hoz magával, ami nem annyira kényelmes a sorban állóknak.
Ezért úgy döntöttem, hogy a koncertjeimre 17 órától már be lehet menni a terembe, és 17-től 18-ig feltöltő-társalgó beszélgetést vezetek be, ahol lehetőség van egymással találkozni és kényelmesen ráhangolódni az estére.

MÁRCIUS 25-ÉN CSODAKURZUS TANFOLYAM INDUL

A világon számos tanulócsoport jön létre évről évre, hogy közösségben, egymást támogatva végezzék el a gyakorlatokat és segítsék egymást a változásban.
Az idei évi tanulócsoportban lévő csodautasok Sarkadi Krisztina fordításainak a segítségével végezhetik el a gyakorlatokat, és a havi találkozókon dalokkal és meditációkkal segítjük a rögzülését ezeknek a tanításoknak. Továbbá minden alkalommal lesz olyan vendégünk, aki már elvégezte a kurzust, és beszámol a tapasztalatairól, és ha minden jól megy, lesznek olyan klub-találkozók, ahol csodautasok találkozhatnak egymással.
Bővebb információ a tanfolyamról >>
Jelentkezés a tanfolyamra >>

Sok szeretettel várlak bármelyik programomon és ha van kedved,lesd meg a Lélekpillangót:)
Békével,
Bella

LEGKÖZELEBBI PROGRAMOK:
BUDAPEST: Március 17.Ho'oponopono koncert >>
Minden jegy elkelt!!!
DUNAÚJVÁROS: Április 6.
Ho'oponopono koncert >>
BUDAPEST: Április 13.
Út a Csodákhoz koncert az Édesvíz könyvesboltban >>
BÖJTÖS ÉLETMÓDTÁBORMÁJUS 16-20.
Május 16-20. között tavaszköszöntő böjtös életmódtábor lesz Zebegényben meditációs éneklésekkel és gyógyító zenés meditációkkal >>
Oszd meg egy ismerősöddel:
Ha úgy gondolod, ez a levél egy
ismerősödet érdekelné, 
kattints ide és továbbítsd neki >>


Nézd meg a videóimat
a You Tube-on!

Hallgasd a dalaimat és értesülj a legfrissebb hírekről a facebookon! Lájkold az oldalt, ha tetszik neked >> 


Elérhetőség >>
www.bagdibella.hu 




(Bagdi Bella koncert: Hoponoponó


http://slidintune.uw.hu/ebook/index.php#ebook  




Elérhetőségeim: Lakás: Győrben. Tel.:+36304847121 Skype:szabaditibor7 ,
E-mail: szabaditibor@gmail.com, blog: http://tibor7.blogspot.com


Ha Ön az ismerősöm, és érdekli a legjobb lehetőség, (ACN), az adataimat megtalálja ezen az oldalon, kérem, hogy keressen meg telefonon, és csak beszélgessünk... Ez is egy vállalkozás... Kezdőként mentorra lenne szüksége... És egy kiváló ellátó cégre. Egy MLM - Franchishe kombinációs stratégiával működő céget ajánlanék, amely jelenleg 21 éves múlttal a világon a 19. legnagyobb. Tehát már kinőtte  a "gyermekbetegségeket", de a legerőteljesebben növekvő telekommunikációs  nemzetközi trend élvonalába tartozik. Ismer olyan embereket, akik használnak telekommunikációt? Netán Ön is használja? Elkötelezett abban, hogy RÖVID IDŐ ALATT SZÁMOTTEVŐ PASSZÍV JÖVEDELEMRE TEGYEN SZERT? Ehhez egy JÓ ELLÁTÓ CÉGET, ÉS EGY JÓ MENTORT kéne találnia! Mennyire elkötelezett ebben? Ha elkötelezett a saját élete iránt annyira, hogy ehhez hajlandó minimális lépéseket megtenni, akkor az adataimat megtalálja ezen az oldalon, kérem keressen meg telefonon, és csak beszélgessünk...

Előzetesként az ACN-ről bővebben:
 
ACN Weboldal további tájékozódáshoz: http://acneuro.hu.com/lehetoseg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése