Anita lányom weboldala -KANTI COLLARS

Anita lányom weboldala -KANTI COLLARS
A weboldal újra üzemel. Kattintson a képre a weboldalhoz, majd a bal oldali oszlopra.

2013. január 9., szerda

Facebook: Ébredezők csoport Atila SaboCibolja 2. Rész.(2013).


Blog szerkesztője: Szabadi Tibor Gyula (Technikai okokból visszadátumozva.)

Az EU előírásainak megfelelően tájékoztatom a t. idelátogatókat, hogy adatokat nem gyűjtök, cookikat én önállóan nem használok, ha ilyennel itt találkoznak, azt a blogger tette ide, mert énnekem a cookikra sincs semmi szükségem a nemlétező adatgyűjtéseimhez. A blogom kizárólag egy hitrendszert közvetít, amely az enyém. Aki nem ért egyet az én hitrendszeremmel, amit itt publikálok, az kérem, ne olvassa. Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, és beleolvasott. Szabadi Tibor Gyula.

4 saját blog:
1.  Tibor gondolatébresztői - Téma: Ezotéria, és MLM.( http://tibor7.blogspot.com )  Nyelv: magyar
2.  Kérlek, segíts - Téma: Ezotéria a Facebookon ( http://tibor8.blogspot.hu )Nyelv: magyar
3. Lelki ok, testi tünet -Téma: Egészség,Ezotéria,Gyógyítás zenével( http://tibor4.blogspot.hu )Nyelv: magyar
4. Tibor's provoking trouth   ( http://tibor7-english.blogspot.com/ ) Téma:Ezotéria, MLM Nyelv: english



A Facebookon: Tibor Gyula Szabadi, és "Ébredezők" ezoterikus csoport (rengeteg tanulságos megosztással.) Ha ismerősnek jelölsz engemet a Facebookon, vagy jelentkezel a csoportba, be tudlak tenni. Régebben könyvek és CD-k alapján szerkesztettem a blogokat, most pedig ezen írások alapján. Sok ismerősöm ezúton mintegy társszerzőjévé vált, és válik ezeknek a blogoknak. Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni mindenkinek, akinek az írásait átvettem. ♥


 

 Ébredezők csoport: Téma: Ezotéria,
(2013. január 1-től: Atila SaboCibolja barátom cikkeiből válogatás: 2.rész.)

1. 

A tudatosság olyan a gondolatnak, mint a láng a sötétségnek. Olyan ez, mint amikor meggyújtasz egy lámpát a házban, és így a sötétség nem tud belépni. Eloltod a lámpád, és egy pillanat alatt mindenhonnan behatol a sötétség – ott van. Amikor lámpa ég a házban, a sötétség nem tud belépni. A gondolatok olyanok, mint a sötétség: csak akkor jelennek meg, amikor bent nincs világosság. A tudatosság TÜZ: ahogy egyre tudatosabbá válsz, egyre kevesebb gondolat jelenik meg benned.
Amikor valóban eggyéolvadsz a tudatosságoddal, a gondolatok nem jönnek többé; áthatolhatatlan fellegvárrá változol, semmi sem törhet be oda. Nem mintha bezárkóztál volna, ne felejtsd el, tökéletesen nyitott vagy. Pusztán azért, mert a tudatosságod energiája egy fellegvárat épített neked. És amikor a gondolatok nem léphetnek be többé, akkor csak megjelennek és kikerülnek téged. Láthatod majd jönni őket, és azt, hogy mire elérnének téged, megfordulnak és elmennek. Ekkor már mehetsz bárhová, akár a pokolba is alászállhatsz – semmi nem érinthet téged. Ez a megvilágosodás.

2. 



Ezt nagyon fontos elolvasni !!!

Ez a valódi dimenziós felemelkedésről szól !!!

Az Újév fordulónapján, amikor [2013-ban] a változás látható válik. Sok minden történt, mely szemeitek elől rejtve maradt, de Mindenki érzi már, hogy változik a világ körülöttetek. Egyesek közületek csalódottak lehetnek, hogy ennyire csendesen és lopakodva kezdődött, mert a „nagy durranás” kimaradt, nem volt globális katasztrófa és nem volt hosszan tartó sötétség sem. Főleg azok kérdőjeleznek meg mindent, akik azt hitték kívülről jönnek hozzátok a változások. Ezzel vége az önámításnak és felszabadul a belső szabad hely lelkük felemelkedéshez, mely belül, a szívben keletkezik. Azt mondom nektek: örüljetek, mert ez a ti jutalmatok és Isteni kegyelmetek, hogy ezen a módon megy végbe a felemelkedés.

Ne hazudjatok önmagatoknak, mert a most bekövetkező változások, az egész bolygót felölelik, a szellemi és a finomanyagi világokat és így az egész lényetek minden szintjét. Ez a finom, szeretet és együttérzés által hordozott átmenet is követel anyagi és szellemi áldozatokat. Sok mindent feladtok az elkövetkezendő időkben, hogy még többet nyerhessetek. Eljött a megtisztulás ideje, és ez a tisztulás a lét minden szintjén végbe megy. Testi szinten szokatlan fertőzések üthetik fel a fejüket, melyek időnként pihenésre kényszerítenek benneteket. A test minden formában megpróbálja kiválasztani a hosszú ideje felvett és tárolt méreganyagokat. Minden sejt kiszabadítja magát a nyomasztó anyagoktól, melyek a májnak, a veséknek, a bőrnek, a nyálkahártyának, a légző- és kiválasztó szerveknek nagy terhelést jelenthetnek. Támogathatjátok testeteket, ha sok tiszta vizet isztok és ügyeltek arra, hogy mellőzitek a méreganyagok bevitelét. Adjátok meg testeteknek a pihenést, ha arra van szüksége! Tanuljátok meg újra, hogy szeretettel gondoskodjatok Magatokról. Ügyeljetek testetek jeleire és reagáljatok szeretetteljes gondolatokkal az átváltozási folyamatokra.

Most tartósan beléptetek egy magasabb frekvenciára, melyre a finomanyagi testeknek is rá kell hangolódnia.

Minden érzelmi minta, mely most áttolódik a mentális szintre, még egyszer felszínre jöhet és irritációk [zavarok] léphetnek fel. Ez olyan, mint egy utolsó nagytakarítás, amikor a sötét érzések, mint a rosszakarat, irigység, gyűlölet, türelmetlenség, féltékenység és a félelem még egyszer előjönnek a mélyből.

Használjátok a nektek adott szerszámokat, amik a tisztítási és tisztulási folyamatokat szolgálják és tudatosítsátok a teremtő erőtöket, melyhez hozzáférhettek.

Világotok átváltozóban van, Te oda nézhetsz, ahová csak akarsz, nincs semmi, ami megtarthatná magát a régi struktúrában. Gaia finoman tisztul meg, az elemek segítségével. Akkor is, ha az időjárási jelenségek eddig ismeretlen mértéket öltenek, ez egy enyhe formája a tisztulásnak. Semmi sem vész el, de megváltoztatja formáját, struktúráját és összetételét. Minden energia, minden mozgás, minden tudat, minden atom, minden anyag és a lét körforgásában mutatkozik meg az Isteni szeretet valódi ereje, az örök élet. A sötétség hosszú ideje alatt az emberek a figyelmüket a hiányra, a halálra, a szenvedésre és a félelemre összpontosították. – Ennek most vége! Mindenek léte egy új jelentéssel ruházódik fel, mely nem illik az új gondolkodási módban. Ez az átváltozás is finoman, de feltartóztathatatlanul megy végbe.

Továbbra is lesznek emberek, akik azt állítják, nem történt semmi és nem is lesz változás és a Felemelkedés csupán egy illúzió. Ne hagyjátok magatokat félrevezetni, az igazság most bontakozik ki és vele együtt az erők is láthatóvá válnak, amik az élet ellen és a veletek született jogaitokkal szemben helyezkedik. Ezek az erők most elveszítik befolyásukat és hatalmukat.

A szeretet, a szolidaritás és az egység érzése lép a helyükbe. Az első lépések az Új Korban megtörténtek, Ti vagytok az út-törők, akik az új értékeket lehorgonyozzátok és látni fogjátok az Új Kor hajnalát.

Áldásom és feltétel nélküli szeretetem kísérnek Benneteket ebben a folyamatban! Hálám és szeretetem örökre a Tiétek!"


3.

Gyógyító szavak

Grazyna Fosar és Franz Bludorf rámutatott arra, hogy a DNS-t, bizonyos frekvenciájú szavak befolyásolják és újra-programozhatják. Ezek a felfedezések egy új típusú orvostudománynak nyitják meg kapuit, melyben a DNS-t bizonyos kulcs-szavakkal és frekvenciákkal újra lehet programozni, vagyis feldarabolás vagy bizonyos gének helyettesítése nélkül. A genetikai sebészetnek, méltó konkurenciája jelent meg tehát! Az emberi DNS, csupán 10%-át használja fehérje előállításra. Csupán e kis része képezi a nyugaton ismert és népszerűsített kutatások tárgyát. A fennmaradt 90%, ballaszt-anyagnak van nyilvánítva, melynek semmilyen jelentősége nincsen. Ennek ellenére, az orosz kutatók meg vannak győződve arról, hogy a természet egyáltalán nem pazarló, ezért nyelvészekkel és genetikusokkal karöltve elhatározták, hogy felfedezik az emberi DNS fennmaradt részének valódi szerepét. E kutatások eredményeinek következtetései forradalmiak!
Ennek megfelelően, az emberi DNS, nemcsak testünk felépítéséért felelős, hanem információ raktárként és kommunikációs csatornaként is szolgál. Vagyis egyféle Internet. Az orosz nyelvészek felfedezték, hogy az egész genetikai kód, főképp a nyugaton fölöslegesnek ítélt 90%, az emberi nyelvek szabályai szerint működik. Ily módon, összehasonlították a nyelvtani szabályokat (a szavak és mondatok képzési módját), ezek sémáit (egy bizonyos nyelvben használt értelmezés tanulmányozása) és az alapvető nyelvtani szabályokat. Felfedezték, hogy a DNS alkaloid/alkáli molekuláira, az emberi nyelvekben használt nyelvtani szabályok érvényesek. Más szóval, az emberi nyelvek, nem véletlenszerűen, hanem a DNS eredményeként jelentek meg.
Piotr Gariaev, orosz biofizikus és biológus és kollégái tanulmányozták a DNS vibrációs viselkedését is, vagyis bizonyos frekvenciák hatását erre. Következtetésük elképesztő: az élő kromoszómák, pontosan holografikus számítógépekként működnek, a DNS belsejében létrehozott endogén lézer- sugárzás hatására! Vagyis sikerült nekik, bizonyos vibrációs modellt előállítaniuk a DNS-t és a genetikai információt befolyásoló lézer sugár segítségével. És, akkor, amikor a DNS szerkezete az emberi nyelv szerkezetével azonos, direkt szavakat és mondatokat is lehet használni a DNS módosításához, melyhez semmilyen kódfejtés nem szükséges. E dolgot kísérletileg bebizonyították! Az élő DNS (a szövetekben nem pedig “in vitro”), határozottan reagál a szavak és mondatok által gerjesztett lézer sugarakra, a rádióhullámokra is, ha megfelelő frekvenciát használunk. Ezzel tudományosan magyarázható a kijelentések, autogén tréning, hipnózis és pozitív gondolkodás erős hatása az emberre. Tehát természetes és normális az, hogy a DNS reagál a nyelvezetre. Mialatt a nyugati kutatók sebészeti eljárásokkal bizonyos géneket vonnak ki a DNS láncból más helyekre beműtve ezeket kísérletezés céljából, addig az oroszok lelkesen dolgoznak azon berendezéseken, melyek lehetővé teszik a sejt anyagcsere befolyásolását rádió és ennek megfelelő fény frekvenciákkal, bizonyos genetikai bántalmak kijavításáért.
Gariaev tudósainak csoportja sikerült bebizonyítsa, hogy ezzel a módszerrel megjavíthatók, az X sugarak által károsított kromoszómák. Mi több, felfogtak bizonyos információs modelleket az egyik DNS-ből és ezt továbbították egy másiknak, ekképpen sikerült átprogramozniuk ennek sejtjeit, egy másik genommá. Ily módon átalakítottak béka embriókat – szalamandra embriókká, csupán a megfelelő információs modell átadásával! Ily módon, az egész információ átadódott, semmilyen mellékhatás nélkül, amilyenek a nyugati gyakorlat során gyakran előfordulnak. Ez nyilvánvaló módon az orvostudomány egyik legnagyobb forradalmi ugrása, mely minden bizonnyal meglepő változásokkal fog járni. Látványos eredményeket értek el egyszerűen vibrációkkal és nyelvezettel, a bizonyos módon barbárnak számító molekuláris sebészeti beavatkozási technikák alkalmazása helyett. Ezek a kísérletek rámutatnak a vibrációs genetika végtelen potenciáljára, melynek nyilvánvalóan nagyobb hatása van a szervezet működésére, mint amit a DNS biokémiai folyamatainak alkáli részlegének (az egész 10%-nak) tulajdonítanak.
A spirituális és ezoterikus mesterek, már évezredekkel ezelőtt tudták azt, hogy az emberi test beszéddel: szóval és gondolattal programozható. Most tudományosan is megmagyarázták és bebizonyították ezt a dolgot. Természetesen, a megfelelő frekvenciát kell alkalmazni. Éppen ezért nem mindenki sikeres, sem ugyanolyan mértékű sikereket nem tud elérni minden egyes alkalommal. Az embernek dolgoznia kell belső folyamataival, hogy bizonyos spirituális érettséget érhessen el ahhoz, hogy direkt és tudatos kommunikációt hozhasson létre a DNS-el. Az orosz kutatók egy olyan berendezés kidolgozásán dolgoznak, mely biztosítja a sikert, megfelelő frekvencia használatánál.


forrás:www.kataklizma.info

4.
Fritz-Albert Popp kiterjedt munkássága eredményeként tudjuk, hogy a DNS FÉNYT BOCSÁT KI, ami minden mástól különbözik.

Megállapítja, hogy egészségromlás esetén a fénykibocsátás intenzitása és rezgésszintje megváltozik, jelentősen csökken. Ha a fény teljes spektrumát a gyógyító kéz a testhez téríti, akkor ez okozza a gyógyulást.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás-frekvencia fényt, információt és energiát hordoz, egy fajta magasabb erő – egy mindent magába foglaló intelligencia, mely az élet alapja, és gyógyulást hozhat.
A fény egyrészt fennáll az érzékelhető tapasztalások tartományában és mérhető fizikai jelenség, ugyanúgy mint a sejtszintű és lelki-szellemi dimenzió tartományában, másrészt mindenhol hat a fény. A különböző dimenziók érintkeznek egymással, áthatnak egymáson. Ez az energetikai tudás mind a hagyományos ősi energiagyógyászatban nyilvánul meg, mind a mai tudományban, pl. a biofizika kvantumoptikai alapjaiban.
A neves német kvantumfizikus, Prof. Fritz A. Popp felfedezte, hogy méréssel igazolható a sejt fénysugárzása, elektromágneses sugárzásként az UV fény tartományában. Ez teljesen új alapokra helyezte a tudományt, és a felfogást az életről. Prof. Popp megállapításai alapján minden egészséges sejt mérhető fénysugárzással rendelkezik, mely kölcsönhatásban áll a DNS-sel, ez az elektromágneses sugárzás másrészt viszont minden sejt számára biológiailag döntő információhordozó. Az elhalt sejteknél ez a fény kialszik.
Mindazonáltal a sejten belül és a sejtek között elektromágneses kommunikáció folyik, vagyis fény formájában – a biofotonok – információkat bocsát ki a körülötte levő térnek minden élőlény elektromágneses mezője, mely a szerves összefüggések legfontosabb aspektusa.
Prof. Fritz A. Popp újabban megvizsgálta a Kapcsolatteremtő Gyógyítás frekvenciáit is. A vizsgált személyeknél a frekvenciák aktiválása után egyértelműen rendezettebb lett a fénymező, valamint erősebb fénysugárzást is mértek.
Az alábbi interjút Ceri Balston, a Harmonious Living angol nyelvű portál munkatársa készítette Ericcel. ( részlet)

Testünk nem vegyi anyagok hatására gyógyul, bármennyire is szeretnék ezt elhitetni velünk. Testünk rezgés, frekvencia, információ, rezonancia által gyógyul, amit a fény közvetít. Mi magunk is fény vagyunk fizikailag. Amikor betegek vagyunk, fényünk megfogyatkozik, és amikor meggyógyulunk, ismét megnövekszik.

· Ma már tudjuk… a németországi Dr. Fritz Popp is erről beszél, és erről ír Lynne McTaggart The Field (A mező) című könyvében… arról, hogy az emberi test összes sejtje, és a DNS, ami ott van minden sejtünkben, egy bizonyos szintű fényt bocsát ki, ami az emberi fajra jellemző, és ami különbözik attól, amit a teheneké, a szamaraké, vagy a halaké bocsátanak ki. Ha betegek vagyunk, valójában ez a fény fogyatkozott meg, és amikor meggyógyulunk, ezt a fényt nyerjük vissza. A fénynek tehát kulcssszerepe van a gyógyulásban és a regenerációban.

· Az entrópia elve szerint a dolgok az időben a rendezetlenség felé haladnak, és minél nagyobb a sebesség az entrópia egyenletében, annál gyorsabban és teljesebben megy végbe az a folyamat, és annál több dolog hullik szét, egészen addig, amíg el nem érjük a fénysebességet. De van valami, amit Einstein és William Tiller tanításaiból tudunk… valami, amit a negatív entrópia Einstein-Tiller féle modelljének hívunk, és ami szerint, ha egyszer elérjük a fénysebességet, akkor a rendezetlenségtől a rendezettség felé indulunk el – a degenerációtól a regeneráció felé, a betegségtől a gyógyulás felé.

· Ez a FÉNY a testünkben tehát nagyban hozzájárul ahhoz, ami az integritás és az egészség szintjén tart bennünket. Ha megbetegszünk, olyankor egy időre egyszerűen elfelejtjük, hogy fény vagyunk, és semmi egyebet nem kell tennünk, mint emlékeztetni magunkat erre az igazságra. Ez csak egy egyszerű emlékeztetés, nem kell hozzá nyolc másodpercig belebámulnunk egy villanykörtébe, majd harminc másodpercre lehunynunk a szemünket, és mindezt hatszor megcsinálni teliholdkor. Semmi egyebet nem kell tennünk, csak emlékeztetni magunkat ara, hogy fény vagyunk, és valahol belül visszatérni a fény rezgésszintjére, hogy újra azok legyünk, akik valójában vagyunk – mert belül tudjuk, hogyan találjunk vissza erre a szintre.

· Amikor a fény rezgésszintjén tartózkodunk, bármi, ami a fénynél sűrűbb – ebbe pedig beletartozik szinte az összes egészségügyi probléma – nem tud többé min megtapadni, és egyszerűen széthullik. Így, amennyiben ez a megfelelő az adott ember számára az adott pillanatban, az egészségügyi probléma egyszerűen elmúlik. Így történik a gyógyulás a testben, és így maradhatunk egészségesek.

5. 



http://hunfeny.blogspot.hu/2013/01/3-bejegyzes-cobra-poszt-angolrol.html?spref=fb


Itt meg lehet azt tudni hogy miért nem sikerült a 5 Dimenziós felemelkedés!

A változás az van, valóban van, de nem olyan, mint amire sokan gondoltak, hogy lesz, mert azt hitették el velük, hogy az lesz... Nem! A változás mindig belülről kezdődik és szép kis adagokban, hogy sokan észre sem veszik. Viszont akik tudatosan csinálják a változást, pk csinálják jól, mert talán megértik a lényeget is! Hogy tennünk nekünk kell magunknak, soha nem szabad másokra várni, hogy majd ufók mentenek meg stb., ez csak az etetés része sajnos és pont azért, hogy elaltassa az emberekben a vágyat, a tenni akarást, a cselekvést - azt, amitől valójában változna minden!!!

A cikk arról szól, hogy szellemi szinten vagyunk blokkolva szándékosan a sötét erők által azért, mert ők félnek, hogy felébred az emberiség, hogy ráébred mindenki (vagy kellő számú ember, a kritikus tömeg), hogy mi is a helyzet és hogy hogyan nyerhetünk ellenük. Ezért mindent megtesznek, hogy lebutítsanak minket, visszafogják szellemi emelkedésünket (csak ezt nem mindenkinél tudják elérni, mert akinek tiszta a tudata, a lelke, azt nem tudják megakadályozni a megvilágosodásban). A Föld fényhálóját, mely védene és segítene, leárnyékolják, lefogják, blokkolják, hogy ne tudjon kibontakozni és energiát adni. Ezt a hálót úgy kell elképzelni, mint egy rácsot, ami úgy néz ki, mint az élet virága, ez a Föld körül van. És ha emlékszel, nem rég én is erről beszéltem neked (érdekes, hogy minden saját gondolatom előbb-utóbb visszaköszön, mert leírja más is - azt hiszem, ezeket az információkat az Akasha-ból merítjük, vagy a kollektív tudatalattiból). Szóval ezen kell dolgoznunk a SZEReretet minden energiájával, hogy a fényhálót erősítsük és megtisztítsuk. A harmadik szemünket is blokkolják. Nagyon sokat számítanának a valódi kapcsolatok ffi és nő között, ahol igaz szeretet és szerelem van - csak az a gond, hogy ezt a mai ember már jóformán nem ismeri, mert ezek a szörnyetegek szándékosan lezüllesztették az emberiséget, hogy a szeretetet elfelejtsék és ne tudják megélni. Pedig ebben van a kulcs és a legnagyobb erő!!! Viszont a nőknek az erőteljesebb energiáik miatt nagyobb a szerepük ebben, legalább is az kellene, ha ezt a nők felismernék és használnák képességeiket - csakhogy már ezt is elfelejtették, nem tudnak róla, mekkora erő van a kezükben. Létrehoznak valami fb. csoportot Arkhon Őrjárat néven, miben arra kérik a fénymunkásokat, hogy munkálkodjanak a negatív erők ellen és szorítsák vissza azt. - Erről szól a cikk.Még az van benne, hogy a háttérhatalom írtózik a szeretet mindenfajta megnyilvánulásától, mivel őket annak pont az ellenkezője élteti és tartja erősen. Minden lélek számít, azokért megy a harc!!! Minden egyes ébredőnek, fénymunkásnak, de mindenki másnak is a szeretetet kell erősíteni, ahogyan csak tudja és vég nélkül!!!míg az emberek nem értik meg, hogyan álljanak ehhez az egészhez, addig csak ők fognak erősödni. A fejekben kellene először is rendet rakni és megérteni az embereknek, felismerni, ráébredni, hogy ami negatív, rossz, annak NE adjunk semmiféle energiát, csak legyen róla tudomásunk, hogy ez van, és energiáinkat másfelé fordítsuk és másnak adjuk, ami pedig a szeretet, mert azt kellene táplálni, nem a gyűlöletet!!! Ez nagyon-nagyon fontos!





6. 

Atila SaboCibolja2013. január 11. 20:58
http://szieszta.hrsmk.eu/news.php?extend.76

Csak egy hologram a világ?

Egy ideje a tudomány közelít a józan gondolkodáshoz, végre elkezdett foglalkozni a tapasztalattal. Megerősíti a széleskörűen elterjedt gyanút, hogy a dolgok sokkal inkább összefonódottak, mint azt a hagyományos fizika keretei valaha is megengedték.Különböző tudományágak képviselői jutottak arra a meggyőződésre, hogy ez érzékszervek által tapasztalt világ csupán egy szelete a valóságnak. A mélyebb szinteken a teljes világegyetem összefügghet, és az elme nem csak vetítheti, de alakíthatja is a valóságot.A párizsi egyetemen 1982-ben különleges kísérletre került sor. Az Alain Aspect fizikus vezette kutatócsoport egyes vélemények szerint a 20. század egyik legfontosabb megfigyelését tette. Az eredményekről nem tudósított a média, és Alain Aspect nevéről is csak azok hallhattak, akik folyamatosan bújják a tudományos szaklapokat. Mégis vannak akik szerint az adott felfedezés felfordíthatja a tudományt.A francia kutatócsoport felfedezte, hogy bizonyos körülmények között a szubatomi részecskék, például az elektronok képesek egymás között az azonnali kommunikációra, függetlenül a közöttük húzódó távolságtól. Így nem számít, hogy 3 méterre vagy 10 milliárd kilométerre vannak-e egymástól. A jelek szerint valahogyan mindegyik részecske tudja, hogy mit csinál a másik. A probléma ezzel csak az, hogy ellentmond Einstein azon tézisének,miszerint semmilyen információ nem haladhat a fénysebességnél gyorsabban.Mivel a fénysebességnél gyorsabb haladás egyet jelent az időkorlát áttörésével, a megdöbbentő kilátások arra indítottak néhány fizikust, hogy megkíséreljék megmagyarázni, mi állhat valójában az Aspect-féle megfigyelések hátterében. Másokat viszont az eredmények ennél is radikálisabb kísérletek elvégzésére ösztönözték. David Bohm, az University of London fizikusa például arra jutott, hogy Alain Aspect eredményei közvetve az objektív valóság cáfolatát jelentik. Tehát az univerzum kézzelfogható szilárd formája csupán látszólagos, a mindenki által megélt valóság egy gigantikus hologram.Bohm szerint a szubatomi részecskék nem azért képesek egymással kapcsolatban maradni, függetlenül a távolságtól, mert valami titokzatos jel áramlik közöttük. Ehelyett a szétválasztottságuk nem más, mint a megfigyelőt becsapó illúzió. A kutató érvelése szerint a valóság valamely mélyebb rétegében ezek a részecskék nem különálló egységek, hanem egy alapvető egész kiterjesztései.Bohm szerint a látszólagos fénynél is gyorsabb kommunikáció valójában arról árulkodik, hogy a valóságnak a kézzel foghatónál mélyebb rétegei is léteznek. A részecskéket azért látjuk egymástól elválasztva, mert csak a valóság egy szeletét érzékeljük. Az ilyen részecskék nem különállóak, hanem részei a mélyebben meghúzódó egésznek, amely holografikus oszthatatlanként viselkedik. És mivel a fizikai valóságban mindent ez épít fel, az univerzum is csak egy illúzió.Bohm nem az egyetlen kutató, aki igazolva látja, hogy csupán hologram a világegyetem. Az agykutatás területén dolgozva Karl Pribram, a Stanford egyetem neurofiziológusa szintén arra a meggyőződésre jutott, hogy holografikus lehet a valóság.Pribram a 60-as években ismerte meg a hologram elvét, és rádöbbent, hogy megtalálta az agykutatók által régóta keresett magyarázatot. A kutató szerint az emlékeket nem neuronok vagy idegsejtek kis csoportja őrzi, hanem idegi impulzusok mintázatába kódolva hordozzuk, ahogy a lézerfény interferenciája elmenti a holografikus képet. Vagyis Pribram szerint agyunk egy holografikus tár.Ez az elmélet egyébként magyarázatot ad arra is, hogyan képes az agy ilyen kis helyen ennyi emléket megőrizni. Becslések szerint az átlagos emberélet során 10 milliárd bitnyi információt ment el az agy. Ez az Encyclopaedia Britannica adatmennyiségének ötszöröse.Pribram holografikus agymodelljének legmegdöbbentőbb vonatkozása mégis az, amikor összevetik Bohm realitáselméletével. A világ megfogható képe így csak másodlagos valósággá változik, a tényleges környezet pedig frekvenciák holografikus kavalkádja lesz. Ebből a holografikus agy csupán néhány fontos frekvenciát választ ki, és érzékszervek jeleként értelmezi.Eközben az objektív valóság teljesen elsikkad. Keleti vallások már régóta azt tartják, hogy az anyagi világ illúzió, és bár azt gondolhatjuk, hogy fizikai lényként mozoghatunk a fizikai világban, ez is csak képzelődés. Valójában vevőkészülékek vagyunk a frekvenciák tengerében, és amit kiszűrünk ebből a kavalkádból, az csak egy szelete a valóságnak.A Világmindenség egy egységes mezőként mind az Anyagot, mind a Tudatosságot magában foglaló hatalmas hologram
Interjú Michael Talbottal, a Holografikus Univerzum c. könyv szerzőjével


7. 

Atila SaboCibolja2013. január 11. 21:10
http://eletkert.wordpress.com/2012/05/15/somlosi-lajos-aktiv-szen/

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.390958044330045.93936.100002475583209&type=1

Aktív szén
Soha nem látott fontosságúvá vált korunkban, amikor általánossá vált a tömegmérgezés.
Szinte végtelen hatásosságát száz éve már az orvostudomány is elismerte, ma agyonhallgatja, sőt
nevetségessé teszi azt, aki csak megszólal is ez ügyben.
1813-ban egy Bertrand nevű kémikus nagyközönség előtt bevett 5 gr arzént (1 púpos kávéskanálnyi), ami
150 ember halálához elegendő.
1831-ben egy másik francia, Touéry (montpellier-i patikus) tartott bemutatót, de ezúttal a Francia Akadémia
tudós orvos urai előtt; 1 gr strychinint nyelt le (10-szer többet a halálos dózisnál). Ez a méreg 10 perc alatt
végez az emberrel a teljes tébolyig feszített röhögéssel és lélegzetvesztéssel. (A látványtól is örök sokkot
lehet kapni.) Az akadémikus urak teljes döbbenetére Touéry teljesen nyugodt maradt és mosolygott a
tudományos urakra.
Az ebers-i papirusztól (ie. 1550) Hippokrátészen keresztül, és századok orvosain át használják és javallják.
A XIX. század végén és a XX. század elején 40 orvosi disszertáció szól róla.
A mai kutatások azt is bizonyítják, hogy megköti a vírusokat és a baktériumokat is, sőt a baktériumok
termelte mérgeket a belekben (vagy fordítva).
Megköti a permetszerek, gyomirtók mérgeit, idegen hormonokat, sőt még a radioaktív anyagok egy részét
is, valamint orvosságok, ideggyógyszerek, fogamzásgátlók maradékát is.
Az utóbbi tíz évben csak angolul 500 tanulmány jelent meg 10 000 tudományos referenciával ezzel
kapcsolatosan.
A legújabb kutatások a vese megtisztítását és ösztönzését is igazolják.
Mindent egybevetve a faszén a legegyszerűbb, a legolcsóbb és leghatásosabb tisztító és felújulást segítő szer,
amit sem a népesség, sem a betegek, sem az orvosok java nem ismer.
- 1 cm3- 1 km2 felszívó felülettel rendelkezik, 40-szer több, mint az agyagé;
- 500 gr faszén 50 000 millió pórust tartalmaz;
- tömegének 97-100-szorosát képes megkötni, pl. szén-monoxidból, 180-szorosát ammóniából,
165-szörösét kéngázból.
A faszén hatása a belekben
A bélfal áteresztő, ozmózis elven működő felület, így kiegyenlíti a bélfalon belüli és kívüli oldható anyagokat.
Vagyis, ha a belek el vannak szennyeződve, akkor a limfatikus rendszer, a nyirokrendszer nem tud a belekbe
jutni.
Az aktív szén felszabadítja a bélfalakat, így az ozmózis elven megtisztítja a vért és a nyirokrendszert
(vérsavót).
Dr. Denis Burkitt kutatásaiban az alábbi tényeket közli:
- a természeti népek az elfogyasztott étek salakanyagának 80%-át átlagosan 32 óra alatt eltávolítják,
- egy európai organikus élelmiszereket fogyasztó ember 40 óra alatt,
- egy átlagos tömegétkezést folytató angol fiatal 72 óra alatt,
- és egy öreg angol 360 óra alatt! (15 nap!!!).
Ennek ellenőrzésére is kiváló a faszén vagy a céklarépa.
Még teljesen egészséges szervezetű, organikus eredetű növényi étkezésnél is 5 nap, amíg a maradék
salakanyag 100%-osan távozik; vagyis a méreg vagy allergiaanyag 6 napig utazik át és szívódik fel!
A mérgek hosszú során túl a faszén semlegesíti a kígyómérget, méh- és darázscsípést, bögöly vagy pöcsök
csípését, lódarázs csípését, skorpió- és pókcsípést, tengeri és víziállatok csípéseit.
Semlegesíti az élelmiszerekben felhalmozódott mycotoxinokat (az antibiotikumok hagyatéka) és az egészen
kíméletlen aflaxinokat.
Javallott használatához a lista nagyon hosszú, csak a leglényegesebbek az említetteken túl:
- rossz lehelet
- krónikus csuklás
- szapora széljárás
- kivezetett végbélnyílásnál
- hasmenés, gyomorrontás, felfujódás, gázasodás
- túl folyékony széklet
- meleg égövi hasmenés (gyorsfosás)
- minden gyomor- és bélbetegség
- viszketegség (még akkor is, ha már teljesen elszabadult)
- túlzott epeváladék
- újszülöttek sárgasága (besárgulása) esetén 4,5 gr faszén naponta
- májzsugor (cirrózis) és máj okozta agybántalmak
- alkoholizmus (1 gr faszén -1/2 kávéskanálnyi- közömbösít 60 ml pálinkát)
- toxicomániák (drog, dohány, stb.)
- mérges gombák (gombamérgezés)
- gyógyszermérgezés esetén
(pl. aszpirin, paracetamol (jelen pillanatban több, mint 50 gyógyszerben van,
gyulladásgátlókban, fájdalomcsillapítókban, tönkre teszi a májat, vesét, szívet stb.), altatók,
antidepresszánsok, antibiotikumok stb.)
- ételmérgezés
- koleszterol szint
- kígyómarás, méhcsípés (pakolásként és belsőleg)
- szemgyulladás
- fogmosás, fehérítés
Dr. Yatzidis athéni orvos bizonyította, hogy még napi 50 gr mennyiség 20 hónapi fogyasztása sem jár
semmilyen hátránnyal.
Adagolás: Kúraként kimérni! Esetenként más, de átlagosan:
- 2 evőkanálnyi 3x naponta 15 napig (~ 30 gr naponta)
- aztán 1 kanálnyi naponta 3x 1-4 hónapig (Ez teljes sejtfelújítást eredményez!)
- Gyermekek az evőkanál helyett kiskanálnyit fogyasszanak 15 napig.
Mérgezés esetén:
- 50 gr felnőtteknek
- 1 gr/kg gyermekeknek
- 4-6 óránként 20-50 gr faszenet beveszünk 2 napig
Öngyilkosságnál és kómás állapotnál emelhetünk 100-120 grammig.
1 evőkanálnyi = 5 gr
Faszén kúra alkalmazása: Dr. faszén, maga az orvos
- egyedi esetekben (mérgezés, felfúvódás, hasmenés, gyomorsav túltengés stb.)
- kiegyensúlyozott étkezés mellett: – hetente kétszer
- 1 hétig havonta
- 3 hétig kétszer évente
A lassú égésből visszamaradt faszén a jó (fűz, nyír, nyár, hárs, bükk). Vigyázat! A patikai aktív szén például
csont alapanyagú.
A faszén kúrának semmi nem tud ellenállni, gázok, alkaloidok, oldószerek, a bélflórában megtelepedő
rothasztó baktériumok, alkohol, mérgek, drogok, nehézfémek és az arzén sem.
Figyelem! Használatánál egy megkötés van csak:
Olyan orvosságok mellett, amelyek az adott pillanatban szükségesek, NEM alkalmazható!
(Pl. a fogamzásgátlót is közömbösíti)
Faszén készítése:
-lyukat ásunk
-tüzet rakunk a gödörben
-amikor már az egész parázslik, fölé rakjuk az
elszenesítésre váró fát (ágak vagy hasítékok)
-letakarjuk egy fém, cserép vagy falappal
és a kiszedett földdel
Alkalmazása a húsipar és a tejipar „gyönyörűséges” kettőse okozta „méregzsákká” válás megtisztítására:
-1 kávéskanálnyi szén egy csésze (250 ml) vízben, zöldteában vagy más gyógynövény forrázatában;
-de a legősibb tudás gabonatejben mondja – így nagyon gyorsan közömbösíti a vér savasságát.
adszorbeáció
-magába szív
-fizikai jelenség
-a faszén felületén fennakadnak a molekulák
abszorbeáció
-maga felé szív
(pl. a bélfalon át is, így tisztítja a vért és a
testnedveket)
Amiket a faszén nehezen adszorbeál:
-erős savak: sósav, kénsav, salétromsav
-erős lúgok: nátronlúg (szóda), lúgkő (hamuzsír)
-hígítók: etanol, metanol, aceton, ethylén-glykol, petróleum származékok
-Lítium sók, vas és nehézfémek
-cián, cianid
Ezeket is közömbösíti, csak lassan és ismételt dózisokban.

Az étkezéstől távoli időben vegyük be, ha kúraként használjuk, mert a vitaminokat és egyéb szubsztanciákat
is magához veszi!

8
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=155354911278429&set=o.436047826425823&type=1&relevant_count=1&ref=nf

9.


A földönkívüliek genetikai beavatkozása az emberiség fennmaradása érdekében

"Két világ közt barangolunk: holt az egyik, a másik még meg sem született."

Az emberiség eredetével kapcsolatban legalább három alapvető kérdésre kellene válaszolnunk: mikor, hol és miként jött létre az emberi faj?

A mikorral kapcsolatban már problémák vannak. A tudósok nagy többsége egyetért abban, hogy az emberi faj legalább ötmillió éves, szoros rokonságban van az emberszabású majmokkal, s lennie kell egy közös ősnek, mely az emberszabású majmokat az emberi fajjal leszármazási szinten összekapcsolja. Csakhogy ezt a nézetet semmi sem igazolja! Ugyanis: tény, hogy találtak több millió éves csontmaradványokat (bár az kormeghatározás körül hatalmas bizonytalanságok vannak), melyek emberszerűek. Azonban több emberi leletről derült ki, hogy emberszabású majom csontjairól van szó!

A tudósok mintegy sugalmazzák, hogy a Föld különböző helyein talált, egymástól akár millió évekkel elválasztott csontleletek egyfajta evolúciós leszármazási vonalat jelentenek, s a régebbi leletnek az újabb egyenes leszármazottja. Holott ez abszolút nem így van, és semmiféle bizonyíték sem támasztja alá!

Gondoljunk csak bele! Ha egy adott földrajzi területen valamilyen ok miatt elpusztul az élővilág (földrengés, betegség, meteor-becsapódás, klímaváltozás, stb.), ez azt jelentené, hogy a megürült élettérbe betelepült új fajok a kipusztultaknak leszármazottai lennének?! Szó sincs róla! A Föld története során még az egyes vidékeken is számtalanszor változtak meg gyökeresen a viszonyok. Ez azt jelenti, hogy a Földön egyetlen pont sincs, ahol közvetlen leszármazási vonalat találnánk. Kellemetlen...

Röviden és egyszerűen, a darwini evolúciós modellre semmiféle bizonyíték sincs! Viszont ezzel kapcsolatban egy kellemetlen kérdés merül fel: akkor honnan ered a fajok sokszínűsége?

A fajok tehát nem fejlődhettek globális evolúcióban, a természetes kiválasztódás szép elgondolás, csak - néhány jelentéktelen kivételtől eltekintve - nem létezik. Tény: valóban vannak fajok, melyek a környezet változására látványosan megváltoznak (bizonyos lepkék, kétéltűek, de növények is!).

De. Ezen fajok változásai már eleve benne van génkészletükben, s a változások csak külsőleg láthatók, a génállományban nem okoznak változást. Ugyanis mihelyt visszakerülnek a korábbi körülmények közé, abban a pillanatban a korábbi tulajdonságok jelentkeznek. Vagyis: szó sincs természetes kiválasztódásról, az élőlények génkészletében már eleve benne van a különböző élettereken a legkedvezőbb fennmaradási tulajdonságokat aktiváló génkészlet.

Akkor tehát hol az evolúció, hol a természetes kiválasztódás? Bizony sehol. (Ja, a zsiráfnak azért hosszú a nyaka, hogy elérje a magasan lévő faleveleket, s a fejlődés során mindig a leghosszabb nyakú zsiráf szaporodott, mert hogy az jutott a legtöbb táplálékhoz, s ezáltal az volt a legerősebb. Pusztán egy gond van, még soha senki sem talált középhosszú nyakú zsiráfot... Arról nem is beszélve, hogy az esetek túlnyomó többségében a zsiráf legelészni szokott...)

A mikorral kapcsolatban további gondok is vannak. Fehérjebiológusok kimutatták ugyanis, hogy a ma élő emberiség genetikailag egységes eredetű, és tulajdonképpen vissza lehet vezetni egyetlen nőre, aki mintegy 150-180 ezer évvel ezelőtt élt. Erre a megállapításra pedig a következő módon jutottak: frissen szült nők méhlepényeit gyűjtötték össze a világ minden részéről, a belőlük kivont mitokondriumok teljes génképletét kifejtették.

Ezután vizsgálták, hogy az egyes génszekvenciák mennyire felelnek meg egymásnak. A mutációs gyakoriság ismeretében és a legnagyobb eltérések figyelembevételével ki lehet mutatni, hogy mikor éltek a ma élő emberiség legősibb képviselői. A mutációs gyakoriság pontos értékét igen jó közelítéssel meg lehetett határozni a ma élő emberek és közvetlen őseik genetikai vizsgálatával.

Ezekből a vizsgálatokból az a megdöbbentő felfedezés következett, hogy a ma élő emberiség mindössze egyetlen nőtől, s maximum öt férfitól származik! Ez a bizonyos kis csoport pedig valahol Afrika középső részén élt és nagy valószínűséggel néger volt. Ez az állítás persze mélységesen felháborította a régészeket. Nehogy már a fehérjebiológusok mondják meg, helyettük, hogy honnan ered az emberiség?! Azonnal kontrollvizsgálatokat követeltek - eredményében azonban mélységesen csalódniuk kellett, ugyanis a fehérjebiológusok állítását messzemenően igazolta.

Erre a második vizsgálatra 1989-ben került sor, s ezernél is több nő méhlepényét gyűjtötték össze. A kutatás végkövetkeztetése pedig az volt, hogy valóban egy nőre visszavezethető az egész emberiség genetikailag, valamint - a vizsgálati anyag nagyobb száma miatt -, a szóba jöhető férfiak száma is lecsökkent háromra. Puff neki!
Ez a fehérjebiológiai kísérleti eredmény azonban nem teljesen új. Ismert volt már korábban is, hogy a ma élő emberiség valamennyi tagja a cro magnoni ősember leszármazottja, aki az afrikai Viktória tó környékén élt mintegy 150-180 ezer éve. Egy dologban különbözött valamennyi elődjétől: rajzolt. Vagyis, képes volt a képi elvonatkoztatásra. Erre egyetlen korábban élt emberfaj sem volt képes.

A nyelvek leszármazását kutató nyelvészek is mindinkább kezdenek egyetérteni abban, hogy igenis létezett egyfajta ősnyelv, ez egységes volt, valahol Afrika középső részén beszélték, mintegy 150-180 ezer évvel ezelőtt. Túl sok különös egybeesés, nem? És akkor még nem beszéltünk a dogonokról, s más törzsekről, akik Afrika e területén élnek a mai napig is, s törzsük eredetét égi leszármazásra vezetik vissza (szíriuszi hajótöröttek?).

Vannak itt még egyéb problémák is. Az ősemberek legalább 1.5 millió éve ismerik a tüzet - mondják a régészek. Már legalább 800 ezer éve eltemetik halottaikat. Ez eddig rendben is van. Csakhogy ez az ősember nem a mi ősünk!

Tulajdonképpen egyik ismert ősember sem közvetlen ősünk! Ez a kellemetlen tény kezdi zavarni a régészeket is, s el is kezdtek beszélni egy olyan lehetőségről, miszerint a ma élő ember egy teljesen egyéni leszármazási vonalon alakult ki, s nem rokon az emberszabású majmokkal. Ez így nagyon szépen hangzik, csakhogy ezt is be kellene bizonyítani.

További probléma: az össze ma élő emberszabású majomnak 48 pár kromoszómája van. Az embernek 46. Ha közös ős lett volna, valamikor a múltban kellett történnie egy kromoszómapár kiesésnek. Eddig rendben is van a dolog, mindössze a miért és hogyan kérdését kell megválaszolni. Ilyesmi magától ugyanis nemigen szokott végbemenni. A vércsoportokkal is gondok vannak. Az emberben megvan a négy alapvércsoport, az A, a B, az AB és a 0, ehhez képest az emberszabásúakból legalább egy mindig hiányzik, valamelyikből több is. Hogyha közös lenne az ősünk, akkor ez nem lehetne így!

Még mindig vannak problémák: vajon mi a magyarázata annak, hogy az ember számára gyilkos kórok az emberszabásúakra egyáltalán nem, vagy csak igen kis mértékben hatnak? Például: aids, ebola, fertőző májgyulladás, és még sorolhatnám. Ha az emberszabásúak ezekre a betegségekre nem érzékenyek annyira, akkor, amennyiben létezett volna közös ős, az emberiségnek sem volna szabad kipusztulnia tőle! Ismét kellemetlen....

A csimpánzokkal viszont a fehérjeszekvenciánk 99%-ban egyezik. Akkor mégis van közünk hozzájuk. De mi? Sőt, ami ennél is kellemetlenebb, a csimpánzok egy kromoszómapárral többel rendelkeznek, mint az ember. Az ő 47-es és 48-es kromoszómájuk egyes részei hozzá vannak illesztve az ember 2. és 3. kromoszómájához. A véletlennek ilyen foka azonban nem létezik. Nem történhet olyan módon szelektív kromoszóma-párkiesés, hogy kieső kromoszóma, bizonyos részei, de csakis bizonyos részei, az emberi kromoszómakészlet bizonyos részeihez csatlakozzon.!

Az emberi DNS egyes szakaszai le vannak árnyékolva metilgyökökkel, míg mások nincsenek. Akadnak köztük létfontosságú részek. Az öregedést kiváltó és irányító gének szabadon vannak. Ha ezeket is leárnyékolnánk, akkor minden további nélkül lehetséges lenne a több ezer éves életkor. A bibliai időkben normálisnak számított az 500-900 éves életkor.

Vajon az ő idejükben ezek a génszakaszok még le voltak árnyékolva? A leírások erre vallanak. Súlyos hiba lenne a Biblia íróit számolni nem tudással vádolni. Az Özönvíz után is pontosan írták le, hogy az emberi életkort 120 évben maximálták. Kik? Az Istenek? (Az ember teremtésének leírásakor az Elochim szó szerepel a Bibliában, ami isteneket jelent.)

Egyébként a bibliai kormeghatározással is gondok vannak. Néhány évvel ezelőtt az Ararát hegyén megtalálták Noé bárkáját. Egy gleccser alól bukkant fel az egyik sarka. A kutatók behatoltak a hajóba, s elmondásuk szerint megtalálták magának Noénak is a holttestét. A bárka és a holttest kora azonban mintegy százezer évnek adódott.

A mikor kérdését ezzel nagyjából körbejártuk, most meg kellene vizsgálni a hol kérdését. Már a genetikai és a nyelvészeti kutatásoknál utalás esett Afrika Középső részéről, konkrétabban a Viktória-tó partvidékéről.

Ez a vidék akkoriban sem sokban különbözött a maitól: Közvetlen a tó partjától eltekintve dzsungel. Azzal a különbséggel, hogy mostanra a tó közvetlen környékét mezőgazdasági művelés céljából alaposan átformálták. Az emberré válás azon teóriája, miszerint a síkvidéken kedvezőbbek voltak az életfeltételek, a cro magnoni ember esetére messze nem voltak igazak. Különösen nem, ha figyelembe vesszük, hogy ebben az időben szoros közelségben élt az ausztralopithecusszal, a homo erectusszal, a gigantopithecusszal és a neandervölgyi ősemberrel is.

Valamennyi ősember közül a cro magnoni volt testfelépítése szerint a legkisebb, a legtörékenyebb, a leggyengébb. Még az agytérfogat-testméret arány sem volt nála a legkedvezőbb, hiszen a neandervölgyi ősember agya legalább másfélszerese volt, mint a cro magnonié. Mégis a cro magnoni faj maradt fenn, s az összes többi kipusztult.

Vajon mi a magyarázata annak, hogy a nálánál sokkal erőteljesebb testfelépítésű, robosztusabb kortársak, akiknek olykor még nagyobb agytérfogatuk is volt, és nyilvánvalóan könnyebben tudtak zsákmányt szerezni, mint a cro magnoni társaik, mind, az utolsó szálig kipusztulhat. A többi emberfaj is ismerte a tüzet, a szerszámkészítést. Csoportosan vadásztak, gondoskodtak halottaikról. A neandervölgyiek talán még beszélni is tudtak. Mégis - írmagjuk sem maradt.

Ha az emberfajoknak vetélkedni kellett a táplálékért, ami nyilvánvalóan megtörtént - hiszen a mi fajunk kivételével valamennyi emberfajta kipusztult - akkor vajon miféle tényezők hatottak a mi fennmaradásunk mellett, s mi hatott az övék ellen? Ráadásul, a mi őseink egyetlen egy nőre (és maximum három férfira) vezethetők vissza, tehát kifejezetten maroknyian voltak. Ha ezerszer végiggondoljuk is, semmi de semmi lehetőségük nem volt a fennmaradásra, csak egy: vigyáztak rájuk.

Hogy ez hihetetlen? Talán igen. De minden magyarázatot meg kell vizsgálnunk, ha mégoly hihetetlen is, ha nincs nála jobb. Márpedig itt nincs. Azonban a Bibliában is szó esik paradicsomról, amit az első emberpár kapott, ahol igenis vigyáztak az emberekre. Aztán elfajzottak és menniük kellett.

Az apokrifnak minősített Éva könyvében szó esik arról, hogy az Úr rendszeresen meglátogatta az első emberpárt - egy repülő szerkezeten érkezvén. Ha az Úr a mi általunk elfogadott Istenképpel lenne azonos, akkor vajon miért volt szüksége propellerekkel hajtott repülőgépre. Hipp-hopp, ott is teremhetett volna. De nem tette. Tehát az embert létrehozó Úr nem azonos a mi Istenfogalmunk képviselte személlyel. (A későbbi korokban, Ezekiel, Illés, Mózes - szintén repülő eszközöket használtak.)

Újabb komoly kérdéssel is számot kellene vetni a tudománynak. Ha a cro magnoni emberfaj mindössze 150-180 ezer éves, akkor vajon mi a magyarázata annak, hogy ennyire rövid idő alatt megannyi emberfajta fejlődött ki, akik között ráadásul jelentős anatómiai különbségek is vannak. Hiszen már a testfelépítésük is jelentősen eltér a fehéreknek, a sárgáknak, a rézbőrűeknek, az eszkimóknak, az ausztrál őslakosoknak, az inuitoknak - és még lehetne sorolni a további alcsoportokat.

Semmiféle magyarázat egyelőre nincs arra, hogy ennyire rövid idő alatt ennyire változatos legyen egy faj. Ráadásul, az egyes fajták bizonyos földrészekhez is köthetők - fehérek - Európa, sárgák - Ázsia, rézbőrűek - Amerika (a fő vércsoportok is hasonlóképpen emberfajhoz és kontinenshez kötöttek) -, ezt is valahogy értelmezni kellene.
A következő nem kevésbé érdekes kérdés az emberré válás hogyanjának kérdése. Az iskolában azt tanítják, hogy az ember evolúció eredményeképpen vált emberré. Eddig rendben is lenne a dolog, csak ott van azonnal a miért kérdése. Miért vált az ember emberré? Az emberszabásúak többsége fákon él és ott is táplálkozik. Miféle evolúciós előnyt jelenthetett volna lejönni a fáról - ahol a ragadozóktól biztonságban élt, táplálék volt bőven - a síkvidékre, ahol nem látott az orránál messzebbre, s a táplálkozás pedig abszolút nem volt biztonságos.

A menekülés - főleg a fiatal és idős példányok számára - egyenesen lehetetlen volt. Valóban, egyes emberszabásúak, mint például a gorillák, lejöttek úgymond a fáról. Csakhogy a ragadozók nemigen szívesen kezdenek ki egy több mázsás gorillahímek egyikével aki felügyeli a csapatot.

Ha a fáról lejövetel valamilyen evolúciós előnyt jelentett volna, akkor a gorilláknak a több millió év miért nem volt elegendő az emberré váláshoz? Használnak eszközöket, némelyiküknek még éntudata is van, megtaníthatók egyikük-másikuk a jelbeszédre, csak éppen emberré nem akarnak válni. Az Istennek se.

A mi ősünk pedig korántsem rendelkezett hegyi gorillai fizikai adottságokkal, mégis ember lett. (Magától? - kétlem.) De meg lehet próbálni. Tegyünk ki egy New Yorki átlagpolgárt - aki azt hiszi magáról, hogy ő az emberiség csúcsa - egy szál alsógatyába egy tanzániai őserdőbe. Boldoguljon.

Az evolúció a természetes kiválasztódást jelentené? Tökéletesebb, alkalmazkodóképesebb, egészségesebb egyedek megjelenését? Rendben, de az emberré válás legelejére ez mind nem áll. Az első embereknek eleve kellett rendelkezniük valami olyan plusszal, amivel sem azelőtt, sem azóta egyetlen faj soha sem rendelkezett. Ezt a dolgot pedig nem a véletlen, nem a természetes kiválasztódás hozta, hanem a földönkívüliek.

Az evolúció következtében valóban a tökéletesebb egyed marad fenn? Ahogy az emberiség történelmét végignézzük, ez korántsem így van. A háborúkban az erősebbek, az aljasabb módszerekkel küzdők győztek. A háborúkban általában a kulturálisan fejlettebbek pusztultak el. Akkor mi módon maradhatott volna fenn a kezdetekkor a leggyengébb, a legelesettebb, a legkisebb létszámban jelenlévő faj? Kétségkívül vigyáztak rá. Az a körülmény önmagában, hogy képes volt a képi elvonatkoztatásra - vagyis hogy rajzolt - egy kobrakígyóval szemben édes keveset ér, de egy feldühödött hegyi gorillával szemben sem túl meggyőző.

A földönkívüliek feltűnnek viszont az emberiség legősibb forrásaiban, a népmesékben. A népmesék szájról szájra terjedtek, amíg nem volt írás, de utána is. A mesékben szó esik tündérekről, manókról, ördögökről, istenekről, s hozzájuk különböző fogalmak is csatlakoznak: tündérösvény, ördögszántás, stb. A fent nevezettek nyilvánvalóan nem lehettek emberi lények, de fantáziabéliek sem, hiszen az ember csak olyasmiről tud fantáziálni, aminek valós alapjai vannak.

Az agyban nem létező és nem korábban nem keletkezett emléknyomokból nem lehet csak úgy kitalálni valamit. A sámánok vajon hogyan beszélgethettek a szellemekkel, ha nem tudták, hogy léteznek szellemek? Maguktól jöttek volna rá? Kétlem. (Ült a sámán a fa alatt, az ölébe hullott egy alma, mire felkiáltott, heuréka, és elkezdett szellemekkel társalogni transz állapotban.)

Ahhoz sem fér semmi kétség, hogy a megalitikus kultúrának nevezett korszakban hatalmas és rendkívüli precizitással megtervezett és megépített, különböző jellegű és típusú építmények születtek, melyeknek túlnyomó részét a mai technikával is képtelenek volnánk megvalósítani.

Hatalmas városokat, piramisokat, csillagászati obszervatóriumokat húztak fel, hihetetlen méretű sziklalabirintusokat vájtak. Állítólag nem ismerték az írást. Az előzetes tervezésnek semmi nyoma. Ráadásul némelyik csillagászati obszervatórium olyan hatalmas, hogy pontos tájolására és bemérésére olykor több száz évig kellett volna igen nagy pontosságú műszerekkel figyelni az eget.

Mi volt az a vezéreszme, amely érdekében egy állítólag kőkorszaki szinten élő civilizáció erre képes volt? És akkor még szó sem esett a megvalósítás módjáról, az olykor több ezer tonnás kövek mozgatásáról, amivel kapcsolatban a mai tudomány legfeljebb a fejét csóválja és a karját tárja szét, hacsak nem állít valami bődületes butaságot, mint például a piramisokkal kapcsolatban a rámpaépítést, vagy hasonlót.

Azért kíváncsi lennék arra, hogy nagy tudású mérnökeink mit kezdenének a feladattal, ha ott valahol Afrika közepén megbíznák őket a feladattal, hogy papír, ceruza, számológép és műholdas felvételek nélkül, tegyék oda a Nagy Piramist ahol van, és mindazokat az adatokat építsék bele, amelyek benne vannak, cürgöljék oda a köveket, szerezzenek munkásokat, etessék őket, tartassák be a munkafegyelmet egy 300 km hosszúságú szakaszon (mobiltelefon nuku!).

Minderre kapnak pár évet és néhány ezer embert. De évente csak fél évig lehet építkezni, mert az év másik felében árvíz van, meg az sem ártana, ha a piramisépítők helyett valaki dolgozna a földeken. Oké rabszolgák, de azokat meg őrizni kell, mert képesek meglépni, de az őröket is el kell látni kajával, mert éhgyomorra még Egyiptomban sem dolgozott a fene se. Nem hiszem, hogy egy régész valaha ezt így végiggondolta, mielőtt előjött a különböző megoldási módszerekkel.

És akkor még nem esett szó a baalbeki több ezer tonnás alapkövekről, vagy Teotichuacanról, ahol az ottani Nagy Piramis környezete úgy van megépítve, hogy a piramis csúcsától távolodva az egyes nagybolygók átlagos naptávolságát is jelezték, többek közt a Neptunuszét is (a Neptunusz soha sem látható szabad szemmel, észleléséhes elég komoly távcső szükséges, és megfelelő kitartás, hogy elmozdulását észre lehessen venni).

A Neptunusz bolygó közepes távolságának megfelelő szentély a piramis csúcsától 30 km-re van. Az egész mesterségesen beépített terület legalább 400 négyzetkilométer! Ez majdnem megegyezik Budapest teljes területével! A szokott szöveg is természetesen elhangzik Teotichuacannal kapcsolatban: az írást nem ismerték, a fémet nem ismerték, a kereket nem ismerték, stb. A mű gigantikusságának fényében régészeink állításai meglehetősen komolytalanoknak tűnnek...

Már a legkorábbi szövegekben is szó esik Óriásokról, istenkirályokról, napkirályokról. De vajon kik is voltak ők?

Ha az emberiség legősibb szövegeit, eredetleírásait összevetjük az eddig elmesélt dolgokkal, arra a következtetésre juthatunk, hogy az embert a földönkívüliek mesterségesen hozták létre. Vagy idetelepítették, vagy pedig földi fajokkal valós kísérletezés során, de mindenesetre egy nő utódai lettek aztán azok, akik benépesítették az egész Földet.

Az is biztosnak tűnik, hogy az ily módon megalkotott embereket egyfajta rezervátumba, az Édenbe tették, ahol is vigyáztak rájuk, s az első emberek számára is adtak bizonyos törvényeket a fennmaradásuk érdekében - amit aztán ezek az emberek később meg is szegtek. Az istenek - a földönkívüliek közül azok, akiknek ilyen kísérletezésre joguk és felhatalmazásuk van - kezdetben személyes jelenlétükkel felügyelték kísérletük alakulását.

Végrehajtottak egy génmanipulációt, isteni géneket is ültettek az emberi örökletes anyagba (ezek teszik lehetővé a paranormális képességeket), és figyelték művük alakulását. Ebben az időszakban tehát az istenek - akik valószínűleg fehér bőrűek és szakállasok voltak - személyesen felügyelték a náluk jóval kisebb termetű és néger embercsoport fejlődését. Amikor a dolgokat rendben lévőnek találták - eltávoztak. A Földet a felügyelőkre bízták, akik aztán annak rendje és módja szerint szemet vetettek az emberek lányaira, és utódaik is lettek, a félistenek. Megszegték tehát a kozmosz egyetemes törvényét.

A teremtő istenek visszatértükkor meglátták, hogy mi történt. Rettentő haragra gerjedtek és elpusztították a Föld felügyelőit, űrállomásaikkal, csodálatos városaikkal és mindennemű javaikkal egyetemben - ez volt a Vízözön -, de egyben, mivel ártatlan volt az isteni mesterkedésekben, megmentették az emberi faj egy maroknyi - arra érdemleges - csoportját, Noét és családját, ahogy a Biblia nevezi a túlélőket.

A Vízözön után azonban már az istenek többé nem tartottak fenn személyes, közvetlen kapcsolatot az emberrel. Kiválasztottakat jelöltek ki közülük, akikkel azután közvetett módon léptek érintkezésbe. Ilyen volt például Mózes(?), de több nagy próféta is. Általuk irányították a népeket, mintegy kézi vezérléssel. A kiválasztottak különleges technikai berendezéseket használtak, ők maguk azonban valószínűleg nem ismerték a pontos működésüket.

A felügyelők elpusztítása azonban nem sikerült teljes mértékben. A Föld alatti hatalmas labirintusokba menekültek, s a veszély elmúltával elő is jöttek. Ismét elkeveredtek az emberekkel. Technikai és mérnöki tudásuk révén szenzációs dolgokat alkottak - olykor gépeket is - létezésüket bizonyítja a sok-sok üzenet a jövőnek, vagyis nekünk, a gigászi építmények megléte.

Az emberi génállomány - immár ellenőrizhetetlenül - elkeveredett az isteni génekkel, viszont az emberben lakozó ösztönvilág még nem volt képes arra, hogy az isteni géneket isteni elveken működni engedje. Vagyis volt egy aránylag intelligens faj, rendkívüli képességeket lehetővé tévő génállománnyal, de megfelelő értelmi képességek híján. Ebből sok jó hosszú távon nem származhatott.

Ismét tettek egy kísérletet: Jézust. Megpróbálta az ösztönszinten élő ember tudatát az isteni eszmék magasságába emelni. Sajnos ez nem sikerült neki. Elég csak egy röpke pillantást vetni a vatikáni központú Római Katolikus Egyházzal, s összehasonlítani a ténykedését az Evangéliumokban leírt Jézusi eszmékkel, melyeket korábban az esszénusok fogalmaztak meg, még korábban a sumérok.

Jézus volt az utolsó istenember, vagy ha úgy tetszik félisten, aki megpróbálta az emberiséget felemelni, megakadályozván az újabb majdnem tökéletes kipusztítást. Megpróbálta az emberben lakozó Istent előhívni. Csak sajnálhatjuk, hogy nem sikerült.

Jézus halála utáni korszakban ismét változott a földönkívülieknek az emberiséghez való viszonya. Ezután már visszahúzódtak a közvetlen kapcsolat elől is, a kiválasztottakkal látomásokban, jelenésekben, jósló álmokban vették fel a kapcsolatot. A Jézus utáni próféták már nem voltak közvetett kapcsolatban sem a földönkívüliekkel, tudásuk tartalma viszont a kapcsolat meglétére utal. Gondoljunk csak az utóbbi kétezer év nagy prófétáira: Malakiásra, Leonardora, Vernére, Wellsre, XII. Piusra, Edgar Cayre,... és még sorolhatnám.

Ezek az emberek olyan rendkívüli dolgokról szereztek tudást és olyan hallatlan pontossággal, ami pusztán emberi természetet feltételezve egyenesen lehetetlen. (Gondoljunk már egy pillanatra a fáról frissen leszállt majomra, aki mindössze 6000 generációval később a jövőbe lát! - nem igazán bizonyítható gondolat.

Sőt, ha a bibliai életkorokat is számításba vesszük, már pedig így kell tennünk, akkor ez a szám 1000 alá csökken! Ha bármiféle evolúciós előnyt jelentett volna a jövőbelátás képessége, akkor elterjedt volna. A jövőbelátás képessége - ha genetikailag kódolt is -, bizonyára olyan gén, ami jelen esetben nem kívánatos, hasonlóan a hosszú élethez.

A gén működése természetesen véletlenül is beindulhat, de akkor a működésének öröklődnie kellene. A nagy látnokok utódai nem örökölték a képességet, vagyis sokkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy nem hirtelen kiugrott génműködésről, hanem sokkal inkább a földönkívüliek ténykedéséről volt szó ezekben az esetekben. A kapcsolat típusa miatt ezek misztikus kapcsolatoknak tűnnek, a kapcsolat létét magát bizonyítani csak közvetetten lehet.

Súlyos hiba lenne számolni nem tudással vádolni elődeinket, akik ilyen épületeket létre tudtak hozni, azok a saját éveik számát is csak-csak össze tudták számolni. Akkor viszont meg kéne válaszolni azt a kérdést, vajon miféle evolúció hoz létre olyan mutációt, amitől az adott faj képviselője egyik napról a másikra tízszeres élettartammal rendelkezik, hogy aztán egy katasztrófa visszaállítsa az eredeti állapotot. Az evolúció kutatói erre a kérdésre sem szeretnek válaszolni.

A Vízözön után az Isten tehát megígérte, hogy az egész emberiséget még egyszer nem pusztítja ki (vagyis a földönkívüliek belátták, hogy nem ez a megoldáshoz vezető út). Megpróbáltak az emberek agyának a fejlődésére hatni, kiválasztottak révén közvetlenül irányították az egyes törzsek életét. Aztán ez a módszer sem vált be, ismét mással kellett próbálkozni. Jézus személyében olyan istenembert küldtek el, aki az emberi agyak fejlődésére hatott volna, egyfajta tudatátformálással.

Mint tudjuk, tömegesen ez sem terjedt el. Ismét más módszerhez kellett folyamodni. Ez pedig csak az lehetett, hogyha látszólag a háttérben maradva az emberiség génállományát alakítgatják át folyamatosan oly módon, hogy az emberekben lévő isteni eredetű gének mind erőteljesebben és erőteljesebben működnek, szemben az ősi, eredeti emberi ösztönrendszerrel. Ezt pedig csak oly módon tehetik meg, hogy kiválasztják a megfelelő embereket, azokat folyamatos kontroll alatt tartva szinte minden lépésüket és gondolatukat követik, olykor irányítják, ha az illető önmaga vagy a terv számára veszélyesen akar cselekedni. Generációról-generációra. Apáról-lányra, anyáról fiúra, merthogy így teszik, nemet váltva.

Huszonegynéhány esetet volt szerencsém feldolgozni, ezek közül egyetlen egyszer fordult elő, hogy az anya a lányának adta tovább e különleges megbízást, de ő is csak azért, mert fiúgyermeke nem született. (Esetleg nem is születhetett.) Rendkívül érdekes volt, ahogy a gyerekek egymás után faggatták ki szüleiket, nagyszüleiket, dédszüleiket, s olykor a dédszülők is tudtak mesélni a saját dédszüleikről. Így mintegy 150 évvel tudtam visszamenni a múltba, s mondhatom, lenyűgöző volt a kép. A szigorú vallásos nevelés tiltotta az ilyen istentelen dolgokra még a gondolást is, de az ártatlan, jól irányzott kérdésekre, hasznos válaszokat lehetett kapni.

Az eljárásukat gyermekkorban kezdik, valamikor a gyerek 3 és 7 éves kora között. Éjszaka vagy nappal meglátogatják, s beavatkozásuk kezdeteként klinikai halál állapotába merítik. Ekkor az orrába és a csecsemőmirigyébe beépítenek egy-egy szerkezetet, melyekkel aztán az immunfolyamatait, illetve az agyát közvetlenül is képesek vezérelni.

A csecsemőmirigyről sajnos elég keveset tudunk. Mindössze annyit, hogy a szervezet ellenálló képessége és az öregedés folyamata szorosan köthető ehhez a szervhez. A kiválasztottakat tehát meg tudják védeni a súlyos betegségektől, s az öregedési folyamataikat is irányítás alatt tarthatják, amíg az illető fel nem nevelte ellenkező nemű utódját.

Az orrba épített szerkentyű segítségével közvetlenül az agyat manipulálhatják. A szaglóideg ugyanis nem igazán ideg, sokkal inkább az agynak a nyúlványa. Az összes többi idegpályával ellentétben ugyanis nem kapcsolódik át. Megfelelő manipulálásával az agy tetszőleges része közvetlenül irányítható. Mivel a szaglóidegnek jelentős a vérellátása, s mivel ez az ideg tulajdonképpen az agy nyúlványa, s az őt ellátó erek magát az agyat látják el vérrel, ha meg is találnak egy ilyen szerkezetet, eltávolítása szinte lehetetlen.

Mindkét szerkezetet néhány hetenként éjszakai látogatások közben kalibrálják, illetve cserélik. Segítségükkel az egyén általános állapotát, közérzetét javítják, bioenergiával töltik fel, különböző gondolatokat juttatnak megfelelő időben az eszébe vagy felejtetnek el vele. A klinikai halálba juttatás a szerkezet beépítésénél azért fontos, mert ki kell kapcsolni az agyműködést ahhoz, hogy össze lehessen vele hangolni.

Az éjszakai látogatástól az illető elég rendesen leizzadhat, részlegesen vagy teljesen le is bénulhat egy időre, másnap a szokásosnál sokkal többet iszik és szinte szárnyakat kap, mindenre képesnek érzi magát.

A céljuk ezekkel a beavatkozásokkal elég nyilvánvaló.

A Föld meglehetősen katasztrofális állapotban van, szóba jött az emberi faj részleges, vagy netán teljes kitelepítése, ez azonban nem lehetséges. Több okból sem. Nem élhető ugyanis túl: sem emberileg, sem kulturálisan, sem társadalmilag. Túlélni csak itt a Földön lehet. Az emberek nem tudnák elviselni az űrutazás megterheléseit. Betegségek törnének ki, illetve a romboló ösztönök felerősödnének a bezártság miatt. Válogatni kellene tehát, de annyira leterheltek az emberek genetikailag, hogy nehéz lenne olyan egyedeket találni, akik megfelelnének a kívánalmaknak.

A kultúrát sem vihetnék magukkal, kultúra nélkül pedig nincs emberi közösség, nincs civilizáció, nincs jövő, nincs mire emlékezni. Társadalmilag sem élhető túl, hiszen a társadalmi rendszerek különböző érdekcsoportok kénye-kedve szerint működnek, ezek az érdekcsoportok nem bírnák elviselni, ha a hatalmukat át kellene adniuk a földönkívülieknek, tehát folyamatosak lennének a villongások, ami társadalmi instabilitást okozna, vagyis alapjaiban rengetné meg a rendszert.

Ismétlem, csak túlélni lehet az elkövetkezendő eseményeket. Az összes korábbi világkatasztrófánál a túlélés szinte véletlenszerű volt, csak nagyon kevesen voltak kiválasztva, s a körülmények sem olyanok voltak, hogy az akkori kiválasztottakkal túl messzire lehetett volna jutni. Mint ahogy Jézus is mondta: sokan a meghívottak, de csak kevesen a választottak.

A Földet ismét katasztrófa fenyegeti, csak most a katasztrófa nem külső, nem mások döntése miatt várható, a katasztrófát most az ember jelenti saját magára nézve. (Aids, ebola, immunrendszer összeomlása, környezetszennyezés, vízszennyezés, ózonlyuk, az agresszivitás térhódítása, az erkölcstelenség, stb.) Ezt a katasztrófát azonban az emberiség kiválasztott része túl fogja élni. Ennek érdekében történnek a beavatkozások.

Ráadásul olyan trükkös géneket is beépíthettek a kiválasztottakba, mely például a polarizált fény érzékelését lehetővé teszi számukra. Az ufonauták így meg tudják tenni, hogy csak azok láthassák egyáltalán őket, akiknek ezt ők korábban lehetővé tették. Vagyis, az illető nem idegbeteg, ha olyan dolgokat lát, hall és érzékel, amit a mellette álló húsz nem, mindössze a génműködése és az agyműködése egy kicsit fel van piszkálva...

Akik túl fognak élni, olyan gondolkodásmóddal rendelkeznek ami univerzális, és élettisztelet-centrikus. Ezt az emberfajtát nemesítgetik már évszázadok óta, s a beavatkozásuk lassan kezdi meghozni gyümölcsét. Ezek az emberek teremtik majd meg az új aranykort, amelyet a szeretet fénye ragyog be és hat át. Az emberiségnek most nem kell gyökeres kipusztulással szembenéznie.

Szólni kell még a drasztikus ufóbeavatkozásokról, a tudósok és a katonaság szerepéről. Attól, hogy a hivatalos emberi tudomány nem tud például a végtelen sebességű utazásról, attól más még tudhat. Máskülönben, a hivatalos tudomány legnagyobb hangú képviselői még soha le nem ültek vitázni egy hiteles ufókutatóval a nyilvánosság előtt. Csak azokat az ufókutatókat figurázzák ki, akik hiteltelenek, felelőtlenek, és abszolút nem lehetne őket ufókutatóknak nevezni, viszont jól el lehet adni rémtörténeteiket.

A katonaság általánosságban az "ostobaság" kategóriájába sorolással és a "nem tudás" látszatának fenntartásával igyekszik minél több információhoz jutni. Érthető a hozzáállásuk, ha el nem is fogadható.

A drasztikus ufóbeavatkozások egyrészt szándékos félrevezetések, másrészt a kiválasztottak érdekében történnek. Emberkísérletek, a kiválasztottak tökéletesítésének érdekében. Erkölcsileg esetleg el lehet ítélni, de a cél szempontjából feltétlenül szükséges.

A kiválasztottaknak végül is most már nincs más dolguk, minthogy megkeressék egymást, hiszen az elkövetkezendő új emberiségnek ők a megalapozói. Persze várnak még rájuk megpróbáltatások, nem is kevés, de fognak segítséget kapni. Sokáig már nem kell várniuk, a Római Klub 1968-ban jó 50 évet adott a Földnek. Az is elképzelhető, hogy ha a változások lezajlanak, visszakapják a bibliai életkort, a 900-1000 éves élettartamot. Az istenek azt is megígérték mellesleg, hogy visszatérnek.

A földönkívüliek ugrásra készen állnak tehát, a változások gyorsak és olykor kegyetlenek lesznek, de szebb és jobb jövő vár ránk. Ezért érdemes élni, s ne felejtsük el a mottót: "Két világ közt barangolunk: holt az egyik, a másik még meg sem született.
10.

 Tibor Gyula Szabadi magyarázata Atila SaboCibolja által feltöltött, a Nibiru látogatását bemutató videóhoz.)

Drunvalo Melhizedek:Az élet virágában leírja a sumer legendát, megmagyarázva csillagászati, stb fejlettségüket, amely látszólag a semmiből jött.) A Nibiru a sumer (vagyis: sumer-szkíta-hun-magyar) legenda szerint a nefilimek lakóhelye. A Nibiru 3600 évente kerül a Föld közelébe, mert a Mars és a Jupiter között elnyújtott pályán kering a Nap körül. A Cromagnoni ember és a nefilimek kromoszómájából mintegy 200.000 évvel ezelőtt az űrhajón érkező "Úr"parancsára aranybányászásra alkalmas rabszolgákat gyártottak. Ez az ember, melynek az ősnyelve sumér magyar, és írása az ékírás. Egyiptomban a fáaók szobrai nem véletlenül magasabbak 3m-nél. Az a nefilim fáraók életnagyságú szobra.Mikor az "ÚR" legközelebb a Földre jött, nagy haraggal látta, hogy itt hátrahagyott felügyelői beleszerettek az emberek lányaiba. Ezért özönvízet bocsájtott a Földre, de kedvencének, Noénak megkegyelmezett. Mert tartott a Világegyetem retorziójától, amely bekövetkezett volna, ha teljesen kipusztít egy már meglévő fajt. Ez a magánvéleményem.És nem csak ez, hanem MINDENT MEGMAGYARÁZ a Drunvalo könyv. Azt is, hogy az egész világ tud a Nibiru érkezéséről, éss pont az előtt a nép előtt hallgatják ezt agyon, akik a sumer nép egyedüli nyelvi örökösei. A sumer és a magyar ékírás 75%-ban azonos, a sumer agyagtáblákat a magyar nyelv segítségével fejtették meg, és a z angol tudósok szűk körű publikációit agyonhallgatta a sajtó! Az illuminátusok miatt! Ez a könyv még arra is magyarázatot ad, miért ölik népünket azok, akik világuralomra törnek. (A trianoni nemzetgyilkossági kisérlet nem volt véletlen. És még nincs vége! Ez nincs benne a könyvben, de következik belőle, hogy a magyarok mire számíthatnak. De a Föld szívcsakrája velünk együtt dobog!) Legyen szép a napod!http://www.youtube.com/watch?v=Uv4vfQ4-vfU

A Marsot, és a Holdat a szürkék lakják Ez egy földönkívüli hüllőszerű faj. Ők vezetik most a Földet, emberbőrben. Ők uralják a médiát, mindent. Patthelyzet van. A nefilimek, és a szürkék a mi bőrünkre alkudoznak, de egyik a másik miatt nem mer lépni. Ez gyarmatosítás, ne szépítsük. Az emberiség könnyen az indiánok sorsára juthat. És mielőtt azt mondod, hogy nekem teljesen elment az eszem, javaslom, nézz utána jobban. Ez nem mese. A csippekre, és egyéb lehallgatókra nem véletlenül van szükség.(Jelenések könyve a Bibliában. Azt a szürkék akarják, a totális ellenőrzés az ő vesszőparipájuk. A nefilimek kiszorulni látszanak a "piacról".http://www.youtube.com/watch?v=L_ZJMDvtZ6k&sns=fb

A Marsbeli szürkék, vagy más néven annunakik, miután az EGO-juk révén, és több háború révén sivataggá változtatták a Marsot, engedély nélkül idejöttek, hogy a Földet is. Beépültek az emberiségbe genetikailag. Tudatilag maradtak szürkék. Őket védi a zsidóság, a vörös pajzs. A zsidóság a szürkék zombi kommandója, akiket szemrebbenés nélkül beáldoznak. A szürkék állama Izrael, és az USA. A magyarok a sumér örökség letéteményesei, most legutóbb Viktort dezinformálták a nyakunkra. A szürkék módszere a belülről alattomosan bomlasztás. Az oszd meg és uralkodj. Mi vagyunk az 1700-as évek indiánjai, és az angolok és a franciák (most nem fizikai, hanem pszicho háborújának kellős közepén.) A két földönkívüli faj nyíltan nem csillagháborúzhat, tudatmódosító, és megtévesztő pszicho háboró folyik, mert egyiknek sincs élettere, a miénk kellene. De ez is törékeny, és sodródik a végső pusztulás felé. A Krisztus Tudatháló védi, védte meg eddig. De ha az emberiség a szürkék szívtelen útját választja, akkor a Mars sorsára jutunk. A nefilimek is ezt az utat járják, ők sem jobbak. Mi egy egyedülálló kísérlet vagyunk a világegyetemben a szabad akaratunkkal, és a szív útjával.http://www.facebook.com/photo.php?fbid=155769044570349&set=o.436047826425823&type=1&relevant_count=1&ref=nf

11. 

 Atila SaboCibolja


Akinek van szeme, látja, hogy mindenhol a hátulról jövő provokáció megy, szépen megbújik, de nyitott szemeknek, éber elmének észrevehető! Provokálnak. Harcot akarnak kicsikarni. De erőszak erőszakot szül, nem vezet sehová!!! Ne sétáljatok bele a gondosan kihelyezett és nagyon ügyesen álcázott csapdákba, mert csak még rosszabb lesz!!! Nekünk béke kell és kilábalás, megmenekvés a kakiból, nem pedig pusztítás! Csak gondolkodjatok és másokat is erre vezessetek rá...!
„Ez egy igazán csodálatos világ, csak rossz kezekben van- de ezzel nem azt mondom, hogy kezdj el harcolni a rossz kezek ellen. Csupán azt kérem, hogy ne te legyél az a rossz kéz, semmi mást.
Én nem forradalmat tanítok, hanem lázadást- a különbség óriási. A forradalom politikai; a lázadás vallásos. A forradalom azt kívánja tőled, hogy párttá, hadsereggé szerveződj, és küzdj meg az ellenséggel. A lázadás azt jelenti, hogy egyenként lázadsz; egyszerűen kilépsz az egész mókuskerékből. Legalább a természetet ne tedd tönkre!
És ha egyre többen lépnek ki, megmenekülhet a világ. Az egy igazi forradalom lesz, politikamentes és spirituális. Ha egyre többen lépnek ki a régi elméből és annak módszereiből, ha egyre többen válnak szeretetteljessé, ambíciónélkülivé, mohóságnélkülivé, ha egyre többen válnak közönyössé a politika, a presztízs és a jó hír iránt… Ha egyre többen dobják el a régi, rohadt játékot, és kezdenek a saját módjukon élni… Ez nem harc a régi ellen, egyszerűen kilépés a régi karmai közül- és ez az egyetlen módja a meggyengítésének; egyetlen módja az elpusztításának.
Ha több millió ember egyszerűen kilép a politikusok markából, a politikusoknak maguktól el kell tűnniük. Nem harcolhatsz ellenük. Ha harcolsz, te magad is politikus leszel. Ha küzdesz ellenük, te magad is mohó és ambiciózus leszel, ami nem segít.
Légy kivonuló. Lesz egy kis életed: itt lehetsz ötven, hatvan, hetven vagy még több évig, nem remélheted, hogy megváltoztathatod a világot, de azt remélheted, hogy még élvezheted és szeretheted.
Használd ennek az életnek a lehetőségét ünneplésre, amennyire csak tudod. Ne fecséreld küzdésre és harcra.” - Osho

Készítette: Edina Tünde Divald

Hozzászólásom:

Tibor Gyula Szabadi Nagyon, de nagyon egyetértek ezzel. Lao Ce írja, hogy az igazi bajnokok harc nélkül érik el a győzelmet.Képzeld el, hogy megnyitsz egy boltot, és senki, senki nem jön be. Soha. Mindenki a szomszédodnál vásárol. Nem olcsóbb, nem jobb, és a reklámja sem jobb. TV műsort sugárzol, de nulla a nézettsége, mert senki nem kapcsolja be a TV-t. Szólsz valakihez, és elfordul. Politikus vagy, és valaki másra szavaz mindenki! MINDENKI. EZ AZ IGAZI HALÁL CSÓKJA, NEM? Vezető az, akit követnek az emberek. Pont. Te vezető vagy? Követők követnek, vezetők követnek, vezetőket képezel, vagy olyan vezetőket képezel, akik meghaladnak? Mert a vezetésnek is különböző szintjei vannak. Kezdjed saját magaddal! Minden kezdet nehéz! Önmagunkat jól vezetni - az a legnehezebb. A többi lépcsőfok ehhez képest már könnyebbnek tűnik. Mert az ezer mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik... 


12.
ÚJ PÉNZRENDSZERT terveznek

Ázsiaiak az Elit és a FED lefejezését, ÚJ PÉNZRENDSZERT terveznek

A LEGFRISSEBB !
BREAKING NEWS - B. Fulford információi szerint A TERV:
(Fordította: O. László)
ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZERT LÉPTETNEK ÉLETBE és azonnal leállíthatják a FED-et !
Példátlan történelmi átalakulás előtt állunk - Az eddigi háttérelit a Cabal lefejezésére készülnek az "ázsiai erők" ...jelentette Benjamin Fulford.

Már folynak a titkos tárgyalások. Mivel óriási felfordulás lesz, illetve lehetséges Obama elnök aláírta és 2012.január 1-el életbe is léptette a határozatlan idejű fogvatartásról és internálásról szóló, a Statárium bevezetését lehetővé tevő NDAA törvényt, mely lényegében eltörölte az alkotmányos szabadságjogokat.

Benjamin Fulford:

"A jelenlegi pénzügyi globális háború végső fázisába érkezett. Több megbízható forrásból, három kontinensről is arról számoltak be, hogy küszöbön a nagy áttörés. Meg tudjuk erősíteni saját forrásból (beleértve az MI6 és Japán katonai hírszerzését), hogy az elmúlt héten nagy küldöttség érkezett Washingtonba azzal a céllal, hogy tanulmányozzák a "lázadásról szóló" törvényt és a washingtoni intézményeket.
Arról informálták őket, hogy a FED-et azonnali hatállyal le kell állítani és az új pénzügyi rendszert végrehajtani, máskülönben az USA teljesen el lesz vágva a világtól.

A hadsereg is közel áll ahhoz, hogy egy lázadást nyisson a katonaság felének támogatásával, mely Washington D.C. totális megtisztítását támogatja - egy CIA forrás szerint. A washingtoni intézményrendszer két választás előtt áll:
- félreáll és nyíltan bevallja az igazságot
- vagy a másik: letartóztatás, polgárháború, káosz és esetleges halál vár a jelenlegi uralkodó Cabal-ra.
Hiszünk benne, hogy a józan elme lesz a döntő egy ilyen helyzetben és a békés megoldás a küszöbön áll. Akárhogy is nincs addig vége, míg nincs itt a vége.
A múlt héten a kínaiak mindaddig azon voltak, hogy "meg kell ölni" (a "kill" szerepel de kiiktatást is jelenthet...Szerk) az új pénzügyi rendszer támogatóit Washingtonban, míg a Japán kormány be nem avatkozott, hogy védelmet biztosítson. Aztán tárgyalásokon magyarázatokat kaptak az új nemzetközi pénzügyi rendszer működését illetően. Ők is tettek ajánlatot.

Az lett nekik elmondva, hogy a valaha is kibocsátott dollár több, mint 90%-a nem amerikaiak tulajdonában van. Az emberek, akik ezt birtokolják nem akarják, hogy értéktelen papírrá változzon, mikor a "FED-bomba robban".
Ehelyett minden tisztességesen szerzett dollár (értve ezalatt, hogy nem derivatívák kereskedelmén és más csalásokkal keletkezett számítógépeken) "back"-elve lesz arany fedezettel.
Az így aranyfedezettel rendelkező dollárt átnevezik. A kínaiak a "Renminbi" elnevezést akarják, a Rotschildok a Hong-Kongi dollárt. A mi javaslatunk a hongkongi yen (vagy kínaiul ejtve jüan).

Akárhogyis, soha ezután nem lesz lehetséges, hogy magánszemélyek manipulálhassák a pénz-létrehozás folyamatát. A kínaiak ragaszkodnak hozzá, hogy az új pénz megteremtésének a folyamata a kormány feladata legyen és ebben minden érintett fél egyetértett.
Magas szintű japán kormány delegáció utazik az év végén (vagyis a múlt héten...Szerk)a Fülöp-szigetekre, hogy az 1930-as években a dollár-holdingok fedezeteként oda vitt és ott tartott aranyat Kínába szállítsa. A japán delegáció élén a kormány képviselőjével(Hajime Ishi). Előadást kapnak a nyomtatási technológiával kapcsolatban és a globális kormányzás új rendszeréről.

Ezen kívül Kína szeretné, ha az ENSZ új székhelye Laoszban lenne, mivel ősi és érintetlen ázsiai kultúra.
Ez inkább egy szép ötlet. Természetesen az ENSZ végletekig funkcióját vesztett szervezet, ami teljes megújításra szorul. Globális ellenőrző mechanizmus szerepét teljesen a II. Világháború győzteseit szolgálva tölti be. Ez alapjaiban fog megváltozni.
Ezen felül a Világbank át lesz helyezve Kínába, valószínűleg Hong-Kongba.
Minden világbanki alkalmazottnak meg van a tevékenységeinek rögzített adatai és csak azok kerülhetnek újra alkalmazásba, kik pozítívan járultak hozzá a bolygó fejlődéséhez.
Az IMF-et FELOSZLATJÁK, mert csak a nyomort és a szegénységet terjesztette az egész Földön. Elsősorban úgy működött, hogy forrásokat és tulajdont lopott el a világ lakosságától.
Helyébe a japánok hoznak létre egy új intézményt, mely a kizárólag a pénzügyi rendszer működéséhez szükséges biztonságot és stabilitást hivatott szolgálni. Most úgy néz ki, hogy a székhelyeOsakában lesz.
Az összes ilyen intézmény a meritokrácia elvén lesz létrehozva ("ahol az egyén pozíciója a teljesítményétől függ"). Bárki csatlakozhat hozzájuk, aki átmegy a kemény vizsgán és nem lesznek a csúcson lefoglalt helyek bizonyos (etnikai vagy más) háttérrel rendelkezők számára.
Ezek az új szervezetek nagyon leterheltek lesznek, mert az egész Föld teljes kereskedelmi rendszere meg fog változni! Lesznek iparágak, melyek teljesen eltűnhetnek vagy le lesznek csökkentve, beleértve:
kőolajipar, háborúk, nukleáris energia, gyógyszerek és autók...
Ezen iparágak vállalatainak jelentős segítségre lesz majd szükségük, hogy átalakíthassák magukat. A köolajipart például geo-mérnöki (geo-engineering) iparrá lehet fejleszteni.
A fegyverkezés költségeit a világűr felfedezésére fordítják majd.
Az autóipar pedig elkezdheti majd az anti-gravitációs robogók gyártását.
Az összes elavult iparág átalakítását el kell végezni oly módon, hogy az a lehető legkisebb társadalmi zavarokat és népvándorlást okozza.
Ezen kívül minden országnak el kell fogadnia egy Nemzetközi Igazságügyi Szervezet segítségét, mely lehetővé teszi az országok közti viták rendezését tárgyalásokkal vagy a bíróság előtt.
Mindenesetre az emberiség hamarosan megszabadulhat egy szörnyű szekta szorításából, mely több száz millió embert ölt meg az évek során.
A világban lévő 800 körüli amerikai katonai bázis legtöbbjét le kell állítaniuk.
Az amerikai hadseregnek át kell majd alakulnia egy teljesen más szervezetté, mely planetáris védelmet és az emberiség nagy projektjeit szolgálja.
Mi mindannyian egy még soha nem volt történelmi átalakulás előtt állunk. Kapaszkodjatok a kalapotokba!"

Benjamin Fulford Forrás eredeti nyelven




FREEDOM PROJECT COBRA-AZ ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZER
Irta: COBRA
Fordította és bejegyezte:Magellán
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Új pénzügyi rendszer
Az információ nagy része az okkult világ bennfenteseitől származik és az új pénzügyi rendszer átszervezéséről szól.

Újraindítás
Ez fog történni az esemény idején, mely része lesz a műveletnek.

Első nap
Mikor a nyomás elég nagy lesz a Federal Reserve kényszerítve lesz, hogy visszafizesse az adósságot, mellyel az embereknek tartozik a tisztességtelen működése folytán. Mivelhogy a FED-nek nincs pénze visszafizetni az adósságot, így csődbe fog menni. A dolog el fog indítani egy láncreakciót, amely miatt a BIS, az IMF, a Világbank és nagy központi bankok világszerte mind csődbe fognak menni.

Az extrém volatilitás (az árfolyamingadozás mértékét tükröző jelzőszám) miatt a pénzpiacok világszerte összeomlanak. A tőzsdék be fognak zárni beleértve a New York-i tőzsdét is. Minden pénzügyi eszköz, mint pl. az opciók és csereügyletek be lesznek tiltva.

Minden illegális számla be lesz zárva és a Háttérhatalom minden bankszámlája zárolva lesz. Minden ingatlan árverés be lesz fagyasztva, ahogy az adósságok is (jelzálogok, hitelek, hitelkártya taratozások).

2-7. nap
A bankok zárva lesznek, és ez sok bizonytalanságot illetve zavart fog okozni. Néhány üzlet átmenetileg zárva lesz. Némely üzlet, amelyik nyitva lesz, el fog fogadni készpénzt, másik üzletek csak arany, ezüst pénzeket. A bankkártyákat nem lehet majd használni, a bankrendszer leállása miatt. Lehet némi átmeneti probléma az elosztási láncban, bölcs dolog élelmiszerből és üzemanyagból többet vásárolni.

Újraértékelés
Egy héttel az Esemény után még mindig lehetnek problémák az elosztórendszerben. Az új pénzügyi rendszer be lesz mutatva. A Yamashita-arany lesz a fedezete.
Az arany olyan helyen lesz tartva, amely még nem lett felfedve. A Yamashita arannyal nem fognak kereskedni a pénzpiacokon. A valutakosarak, mint az US $, Euró, Angol Font, Svájci Frank, Japán Yen ill. a Kinai Yuan fogják képviselni az alapját az új pénzügyi rendszernek.

Azon bankok, melyek nem ápoltak szoros kapcsolatot a Federal Reserve-vel és nem mentek csődbe, újra ki fognak nyitni, de nem számolhatnak fel kamatot! Az egész működésük sokkal átláthatóbb lesz a nyilvánosság számára. A tőzsdék nem fognak újra kinyitni.

Minden át fog értékelődni. Ez azt jelenti, hogy az árfolyamok a különböző valuták között változni fognak, de nem drámai mértékben. A nemzetek valódi termelését sokkal jobban meg fogják mutatni. Az Iraki Dinár értéke nem lesz olyan magas, sok spekulációval ellentétben. A Federal Reserve, az Euró és egyéb bankjegyek széles körben elfogadottak lesznek, egészen addig, amíg ki nem lesznek vezetve pár hónap alatt, amíg az új pénz forgalomba nem kerül.

Minden törvényes üzleti megállapodás, szerződés és felelősségvállalás érvényben marad és tiszteletben lesz tartva. Azon üzleti megállapodások, melyek a Háttérhatalom sötét üzleteivel hozhatók összefüggésbe, semmisnek tekinthetők és lenullázásra kerülnek.

Pár hét múlva
A multinacionális cégek kötelezve lesznek, hogy vásárolják vissza részvényeiket, ezzel azok csődbe fognak menni. Ezek a cégek fel lesznek osztva és jelentős hányaduk államosítva lesz saját országukban.

A Globális Rendezési Alap létezése be lesz jelentve a nyilvánosságnak.
Ezen alapok hatalmas összegeket fognak folyósítani:
- A pozitív hadsereg: 70 trillió (magyarul 70 billió )
- A White Dragon Társaság + a Templomos Lovagok részéről: 100 trillió $
- Ellenállás Mozgalomtól: 120 trillió $
- Saint Germain alaptól: 10 trillió $ kerül elosztásra.

A Globális Rendezési Alapok természetesen tartalmazzák a Háttérhatalomtól lefoglalt pénzeket és vagyontárgyakat.
A Globális Rendezési Alapok sok célt fognak szolgálni. Először is minden nemzeti és magánadósság el lesz engedve. Azután minden ember kárpótlásban fog részesülni, minden lopás és bűncselekmény miatt, melyet a Háttérhatalom követett el ellenük. A jóléti alapok azután felszínre hoznak minden humanitárius, környezetvédelmi és új fejleltt technológiát támogató projektet. A pénz egy része a Saint Germain alapból egyenesen a Fénymunkásokhoz fog kerülni, a pénz többi része az első kapcsolatfelvételi projektet fogja támogatni.
FREEDOM PROJECT COBRA-AZ ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZER
Irta: COBRA
Fordította és bejegye...
Készítette: Atila SaboCibolja


Nem értek egyet! Válaszaim:

"Megmondom a titkát édesem a dalnak, Önmagát hallgatja, aki dalt hallgat, És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a mások énekét is szépnek."

eddig az idézet!

És amit mond: Ez a Te Világegyetemed! 
A látszat ellenére MINDEN TE VAGY!

Ez egy - talán 4%-ban - az érzékszerveid által érzékelhető DUÁLIS, HOLISZTIKUS világegyetem! Mit jelent ez a két szó?
Segítségül vehetjük Osho: A mustármag, és a Biblia: Jelenések könyve erősen kódolt üzeneteit.

-Jézus a tizenkét tanítványnak megjelent, és állandóan kérdezgették, hogy mikor jelenik meg előttük kendőzetlenül? Egy mester soha nem leplezi magát. Egy mester nyitott könyv... Ő nem visel álarcokat. Ő nem trükközik. De ki mint él, úgy ítél. Te trükközöl. Te viselsz álarcokat. Egy mester már nem.

-A Biblia a Jelenések könyvében beszél az ANTIKRISZTUS és a HAMIS PRÓFÉTA eljöveteléről. Rengeteg találgatás folyik ezzel kapcsolatban. Egyesek Hitlert vélik az Antikrisztusnak, mások Sztálint, megint mások Orbánt, vagy baloldali ellenfeleit...

-Van egy jó, és egy rossz hírem. Krisztus benned jön el, ha hagyod. Ha nem hagyod, akkor folyamatosan az ANTIKRISZTUS jön el benned. Folyamatosan prédikálsz másoknak, hogy milyennek kellene lenniük, és mit kellene tenniük.... És a HAMIS PRÓFÉTÁRA hallgatsz, amely belőled szól. Másoktól várod a megoldást a problémáidra. Belőled jön a probléma, és belőled jöhet a megoldás...

Egyetlen dologért jöttél erre a földi nehéz gyakorlóterepre: hogy légy ÖNMAGAD!

-De Te bármit megteszel, csak önmagaddá ne kelljen lenned. Csak a felelősségedet önmagadért ne kelljen vállalni! Mert képtelen vagy elfogadni önmagadat. Elégedetlen vagy önmagaddal. Talán ha soványabb, fiatalabb, gazdagabb lennél... Mindenből hiány van... az elmédben. Te egy nagy éhség vagy. Egy nagy száj vagy, amely állandóan nyitva van, és önnön éhségének és szomjúságának kínját kivetítve a világra, koldul.

Vagy dühösen harcolsz. Feladtad saját magadnak a leckédet, az aktuális leckédet, és várod, hogy valaki más megoldja. A pártok, a kormány, az Apostoli Magyar Királyság kormányzója, a munkáltatód, a szerelmed, a barátod, stb. Kívülről várod a megoldást. És csodálkozol, hogy nem jön el. Mert a MEGOLDÁS BENNED VAN. 

Olyan vagy, mint a mesebeli asszony, aki a házon kívül keresi a tűt, és keresteti másokkal is. És amikor megkérdezik, hogy mégis hol vesztette el, akkor azt feleli, hogy bent a házban veszítette el. És a második kérdésre, hogy akkor miért nem a házban keresi, keresteti, ahol elveszett, azt feleli, hogy azért nem a házban keresi, mert ott sötét van.

Én nem vagyok normális. Te normális vagy.
Most akkor megkérdezem: mégis melyikünk nem normális?

-Ébredj fel! Kelj fel, és járj! Ismerd fel, hogy Isten nem csinált selejtet! Nyíljon fel a szemed, és láss! Nyisd ki a füleidet, és halljad meg Isten halk, szerető hangját! Isten mindig szólítja tékozló fiát... És amikor a tékozló fiú hazatér tapasztalatokkal gazdagon, a másik, aki el sem indult, kifogásolja az ünneplést... Az a másik is Te vagy...

Mert az idő nem létezik. A téridő egy hatalmas illúzió. Szándéka szerint mindenki a külvilággal harcol! De a hír az, hogy igazából nincs is külvilág! Egy duális, holisztikus mátrix van, 7 milliárd kimenettel, és ugyanannyi bemenettel! Mindenki önmagával harcol! Önmagadat soha nem tudod legyőzni! Ezért látunk mindenütt a világban kizárólag veszteseket.

Einsten két mondatban megfogalmazta a lényeget:
"Szeretném megismerni Isten gondolatait. Minden más csak részletkérdés!"

-Isten kitekintett önmagán kívülre, és nem talált ott semmit. És unatkozott. És létrehozta ezt a duális holografikus mozit, és most jól szórakozik.
De Ő a szeretet. Mielőtt ítélkezel, a világban lévő sok szörnyűség miatt, gondold meg: Isten önmagával műveli mindezt, Te az ő részhalmaza vagy, és ez nem a valóság. Akinek magadat gondolod, az nem Te vagy. Az elméd sem Te vagy. Te a tiszta tudat vagy, amely határtalan, végtelen. Te a szeretet vagy. Mindig is léteztél, mint Isten részhalmaza, és mindig is létezni fogsz. 

Ismétlem: a téridő illúzió, nem létezik.

Légy Te a tékozló fiú, aki végre hazatér. Légy Te ITT! Légy Te MOST! Légy Te az igazi! Légy Te a nagy Ő! Légy Te a pótolhatatlan! Légy Te az éltető víz! Légy Te a levegő! Légy Te a napfény!Akkor is, ha látszólag nem kapod vissza! Mert ha látszólag nem kapod vissza, akkor a látszat csal! Mindig mindent visszakapsz, mert MINDIG csak az tér vissza, amit elküldtél. 


A Világegyetemben KIZÁRÓLAG CSAK TE VAGY! 

Senki más, csak Te! A Te világodban NINCS SENKI! Senki, csak Te! Én sem vagyok, csak Te! Minden és mindenki Tégedet tükröz... Minden és mindenki tükör, amelyben Önmagadat látod! Nem kell az igazit keresned, mert az IGAZI TE MAGAD VAGY! Már megtaláltad, éld meg!

Amit életnek nevezel, az egy vetített kép. Te vetíted. Csak a vászon valóságos!Úgy kell játszani, ahogyan a nap süt igazakra, és hamisakra. Miért? Mert az igaz is Te vagy, és a hamis is Te vagy. Ez a Te Világegyetemed! A látszat ellenére MINDEN TE VAGY! És ez egy tökéletes Világegyetem. Játék, amelyet ANNYIRA komolyan veszel... ANNYIRA igazinak gondolod. Teljesen belefeledkezel a filmedbe, amelyet valóságosnak gondolsz, és amelyet így hívsz: Életem.

Ébresztő! Darnel Cristián, ma élő mesteremnek igaza van. Aki nem akar felébredni, annak szüksége van egy jó erőteljes rúgásra a hátsójába, hogy felébredjen. A szeretet nevében...



 Nincs abszolút IGAZSÁG, csak hitrendszerek vannak. 
Ez ITT, AZ ENYÉM: 
Ez a földi lét egy nehéz terep. Egy holisztikus, duális terep. A dualitásból az következik, hogy akartam is jönni, meg nem is. A holográfból következik a karma. Mindig mindenki választ a lehetőségeiből, és ennek a választásoknak a következményei csak gyűlnek, és gyűlnek. De az ember nem látja az összefüggést, sem önmagát felelősnek nem gondolja, mert tudatlanul azt hiszi, hogy van téridő. Magát a TEST-el, vagy az EGO-val azonosítja, és nem érti, hogy az egész, amit ÉLET-nek hisz, Mája, káprázat. Csak a vetítővászon valóságos.A játék Isten kedvtelése, és az Ő törvényei alapján játszódik. A Karma alapján kiszámítható volt, hogy jövök. Végigjárom az összes negatív stációt. Van szabad akarat, de... vagyis eldöntheted, hogy jössz, vagy jössz, és jól érzed magadat, vagy szarul... Ha "választottál" a "jössz, vagy jössz"-ből, utána választhatsz, hogy mosolyogsz, vagy haragszol. De amikor harcolsz a világgal, mindig Te vesztesz. És a nagy többség szolidaritásból a vesztesekhez akar tartozni. És még sajnáltatják is magukat. Én ezt nem értem. Nem értem az eszemmel, és nem értem a szívemmel sem.Az Önismeret számomra arról szól, hogy MINDENKI egyedül van az ő világegyetemében.És az jelenik meg neki, amit rezonanciával bevonzott. Te vagy a Teremtő HOLISZTIKUSAN. És további 7 milliárd ember szintén Teremtő holisztikusan.Mindenki a saját karmája által lehatárolt tartományból tud választani. A benned lévő tűz fénye, és melege az, amely hozzájárulásod részhalmazként Isten művéhez. A tűznél a világban nem MELEGEDNI KELL, HANEM MEGGYÚJTANI. A saját belső fényünk és melegünk az a hétköznapokban, amely PÉLDAMUTATÁSSAL VEZET, mert utánzással tanulunk. Jézust félremagyarázták részben tudatlanságból, részben szándékosan.Ő csak megmutatta az utat, amelyet minden spirituális ember végig kell, hogy járjon. Ő sem örült mindig maradéktalanul: "Uram, múljék el tőlem e keserű pohár." De én, amikor Jézusra gondolok, a táncoló Jézust látom... MERT JÉZUS SZERETTE AZ ÉLETET. És aki nem szereti az életet, annak hiába magyarázná bárki, hogy miért. Aki ma ezt gondol, holnap pedig azt, aki ma belép spirituális csoportba, holnap kilép, aki ma az ismerősöd, holnap pedig megtagad, azzal semmi mást nem lehet kezdeni, mint EGYÜTT ÉREZNI. ENNYI... 



Legyünk pozitívak? De hogyan?

Rengeteg prófétája van a pozitivitásnak!
Mégis, hogy lehet az, hogy akik mantraszerűen azt sulykolják, hogy "legyünk pozitívak", mégsem jutnak ötről a hatra?
Miért van ez? MIÉRT? TÉNYLEG! MIÉRT?

MERT NEM EGY TÖRVÉNY HAT A TEREMTÉSBEN, HANEM KETTŐ!
Az anyagi világban mindennek van duál párja! 

Ez a Te világod, és a Te világodban kizárólag csak Te vagy! Senki más nincs, csak Te! Minden, amivel, akivel kapcsolatba kerülsz, az 100%-ban a Te felelősséged, vagyis, amikor ítélkezel, a saját tükörképedet ítéled el!

Te Isten részhalmazaként TELJES VAGY!
A pozitívnak kizárólag a negatív mellett van értelme. Kéz a kézben járnak, és egymásból élnek, egymásba átfordulva, mint a kilégzés és a belégzés.
Aki megtagadja a saját negativitását az egyik saját pólusát tagadja meg!
Mint amikor a saját édes gyermekét tagadja mag a szülő!

Vajon mit tesz ilyenkor a megtagadott saját gyermek?
Száműzetésbe vonul, és onnét acsarkodik. Árnyékvilágba szökik. A tudatalattiban, ahol a hatalom van, ahol a döntéseid történnek, ott hat!
Én is a Te gyermeked vagyok, ismerj f(el!)
Létrehoztad "a legyünk pozitívak"-al a saját TRÓJAI FALOVADAT, és nem is tudsz róla, mert a tudatküszöb elzárja az információ útját...

És sorozatban hozod ezután a rossz döntéseket, amelyek az ellenkező irányba röpítenek, mint amerre menni akartál tudatosan.
És semmit nem tehetsz ez ellen, mert a tudatodnak a 97%-a a tudatalatti, és 3%-a a tudatos elméd. Az egyik országháznyi, a másik meg egy borsónyi. Mindig, minden döntésed tudatalatti döntés. 100%-ban. Nem tudod, hogy az, mert ez a tény is a tudatküszöböd alatt van!

De úgy-e, Te a pozitivitás szószólójaként nem ezt akartad?
Te jót akartál. Magadnak akartál jót, és másoknak is, a szeretteidnek.
"A pokol kapuja jó szándékkal kikövezve."
Tanítod boldognak-boldogtalannak, hogy "legyünk pozitívak!"
És az eredményeid: egyre több boldogtalan ember a tanításaid nyomán!
Ismerős? Ne szajkózz másokat, hanem gondolkozz!
Miért? Miért? Miért?
Megismétlem:
MERT NEM EGY TÖRVÉNY HAT A TEREMTÉSBEN, HANEM KETTŐ!
Ez egy DUÁLIS, HOLISZTIKUS VILÁGREND!
A "legyünk pozitívak" csak a holisztikusnak tesz eleget, mert pozitív képet fest, és emeli a rezgésedet ezáltal. De a dualitást meg száműzi, ezért megteremti a saját trójai falovat ez által!
Nem elég a holisztikus törvénynek eleget tenni, a duálisnak is eleget kell tenni! Hogyan?
Létezik ANALÓGIA TAN. A világegyetem leképezésének egzakt módja.
Minden analógia ebben a világegyetemben. "Amint fent, úgy lent!"(Hermesz Trizmegisztosz: Tabula smaragdina=Smaragdtábla.)
A világegyetemben MINDEN DIFFERECIÁLTAN, a parréto elv alapján történik, minden! Amikor valaki pozitív, tegye ezt is a parréto elv alapján!
Adjon 80% energiát a pozitivitásnak, és 20% energiát a negativitásnak.

Hogyan tudsz ilyen arányt adni?
Kétfajta módon:
1. Rengeteg időt töltesz pozitív dolgokkal, de nem zárod el teljesen a negatív dolgokat sem. Ez részünk. rápillantok, és kész. Nem hempergőzök, fürdök benne, csak tudomásul veszem. Az én világomban létezik negatívitás. Ez részem, és 100%-ban felelősségem. Ez is létezhet, joga van létezni, és azért van, mert őáltala segít nekem a világegyetem fejlődni. Az egész világegyetem engem segít a fejlődésemben. Én vagyok a súlyemelő, és a negatívitás a súly, mely izmosít engem. tükröt tart, irányt mutat. Nem jó, és nem rossz.
2. A teremtő erőnk egy vektormennyiség. Iránya a gondolataid, intenzitása az érzelmeid függvénye. A parréto elvet (80/20-as szabályt) úgy is tudod gyakorolni, hogy kitörő lelkesedéssel veszel részt életed pozitív eseményeiben, és éppen csak rápillantasz a negatívumokra, ezáltal nem adva nekik energiát.

Egyidejűleg gyakorlod a hála állapotát, és az ítélkezésmentességet azokkal szemben, akik valamilyen más gondolkodásmód miatt néha megosztanak negatív híreket is. Amit nem értesz, azt megítélni nem szerencsés dolog. Inkább gondolkozz: Mit akart ezzel mondani? Nem tudja, hogy pozitívnak "KELL LENNI?" Vagy más élettapasztalattal másképp lát dolgokat. Joga van a másik embernek másképp látni dolgokat? Nemcsak joga, hanem KÖTELESSÉGE. 7 MILLIÁRD EMBEN, 7 MILLIÁRD FAJTA TAPASZTALAT, néha egyezik, de legtöbbször nem. És ez így van rendjén...

Az EGO mindig ezt mondja: "Én vagyok a világ közepe!" A misztikusok azért mondják, hogy emelkedj felül az EGO-n, mert az EGO szemellenzős, mindig négy szempont alapján ítélkezik: Jól nézzél ki, dominálj másokat, és téged senki, kényelmes legyél, igazad legyen. Az hogy igazad legyen, az EGO számára még néha a túlélésednél is fontosabb. Helyettesítsd az EGO-t szeretettel. "A szeretet hosszú tűrő..." "Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok, akik titeket átkoznak..." 


Tibor Gyula Szabadi
Ne kövessen engem senki! Jézust "követték" és lám mekkora a baj! Ne gondolkozzon úgy senki, mint én! Csak gondolkozz! Ne higgy egyetlen szavamnak sem! 1. Csak légy ÉBER! És legyen iránytűd és térképed! (Analógia Tan! Mennyire szeretem! Mennyire szép! Mennyire igaz! És mennyire egyszerű!) A HATALMAS TÖLGYFA, ÉS A PICI ÉS GYENGE FŰSZÁL. És AMIKOR JÖN A VIHAR, az egyiket kicsavarja, a másik meghajlik...Mi a különbség? Hálás ember, és alázatos... Ön tudatán van... ÉN vagyok! 2. Nyitott, mint a gyermek...Vagy ha így jobban érted, akkor nyitottabb vagyok, mint Ciccolina... A nyitottság maga a BIZALOM. Bizalom Istenben... De: a gyermeki nyitottságon felül: Tisztogatni H'oponoponóval! Mert pszichológiai szeméttelepünkön gyűlik a szenny és mocsok. Mert amikor jót teremtesz, párban ugyanakkora rosszat is... Társteremtő vagy, emlékszel? És ha ugratni akarnám a papot, akkor ezt kérdezném:MI AZ, AMIT MÉG ISTEN SEM TUD MEGTENNI? ÉS AMIKOR NEM TUDJA, - MERT HIDD EL, NEM TUDJA, - akkor megmondanám neki: Hegyet völgy nélkül még Ő sem teremthet! 3. Tisztogatni H'oponoponóval!Meddig tisztogassak? Korábban abba a hibába estem, hogy egy év után abbahagytam. Most tudom: akkor fogom abbahagyni, amikor dobálják rám a földet... "Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg. Köszönöm." 5 perc reggel, és este... Van rá időd? Vagy nincs? Vagy úgy érzed, nem fontos? Sokan vallják magukat hálásnak, és alázatosnak. De sajnálnak pár percet, hogy Istent megfürdessék hálájukban, és alázatukban... Azt gondolják, imádkoznak. De ha hallgatod őket, akkor ezt hallod, koldulnak... A szándékod adja a MIÉRT-edet! Nem az elvárásod! Ezt összekeverik az emberek! Nem a szándékukat közlik, hanem az elvárásaikat: Csináld ezt add nekem azt! Szándékom nem keverendő az elvárással. Isten nem egy Dzsin. Nem varázsolhatom a palackból elő... Isten a szeretet... És Földanya egy kísérlet... És mi is... Ez a fenti 4 dolog a kereszted. Vállaltad, vállaltuk, vinnünk kell! Ha nincsenek társak, akkor egyedül. megszoktam már: Egyedül születtünk. És egyedül halunk meg. Amit társaságnak gondolunk, ők nem mások, mint leckéink ismeretlenjei. És az egyenletnek egyetlen megoldása van. Eltávolodunk Istentől, azért, hogy tékozló fiúként visszatérjünk...Nyíljon fel a szemed, és láss! Nyisd ki a füleidet, és halljad meg Isten halk, szerető hangját! Isten mindig szólítja tékozló fiát... És amikor a tékozló fiú hazatér tapasztalatokkal gazdagon, a másik, aki el sem indult, kifogásolja az ünneplést... Az a másik is Te vagy... Mert az idő nem létezik. A téridő egy hatalmas illúzió. Szándéka szerint mindenki a külvilággal harcol! De a hír az, hogy igazából nincs is külvilág! Egy duális, holisztikus mátrix van, 7 milliárd kimenettel, és ugyanannyi bemenettel! Mindenki önmagával harcol! Önmagadat soha nem tudod legyőzni! Ezért látunk mindenütt a világban kizárólag veszteseket. Einsten két mondatban megfogalmazta a lényeget: "Szeretném megismerni Isten gondolatait. Minden más csak részletkérdés!" -Isten kitekintett önmagán kívülre, és nem talált ott semmit. És unatkozott. És létrehozta ezt a duális holografikus mozit, és most jól szórakozik. De Ő a szeretet. Mielőtt ítélkezel, a világban lévő sok szörnyűség miatt, gondold meg: Isten önmagával műveli mindezt, Te az ő részhalmaza vagy, és ez nem a valóság. Akinek magadat gondolod, az nem Te vagy. Az elméd sem Te vagy. Te a tiszta tudat vagy, amely határtalan, végtelen. Te a szeretet vagy. Mindig is léteztél, mint Isten részhalmaza, és mindig is létezni fogsz. Ismétlem: a téridő illúzió, nem létezik. Légy Te a tékozló fiú, aki végre hazatér. Légy Te ITT! Légy Te MOST! Légy Te az igazi! Légy Te a nagy Ő! Légy Te a pótolhatatlan! Légy Te az éltető víz! Légy Te a levegő! Légy Te a napfény!Akkor is, ha látszólag nem kapod vissza! Mert ha látszólag nem kapod vissza, akkor a látszat csal! Mindig mindent visszakapsz, mert MINDIG csak az tér vissza, amit elküldtél. Egyre több olyan dolog lesz az életedben, ami ezt adja vissza. Mert minden rezgés, és aki középhullámú rádióadó, az azt az adást fogja, kapja. Aki pedig URH, az azt. És a legmagasabb frekvenciája a szeretetnek van... A Világegyetemben KIZÁRÓLAG CSAK TE VAGY! Senki más, csak Te! A Te világodban NINCS SENKI! Senki, csak Te! Én sem vagyok, csak Te! Minden és mindenki Tégedet tükröz... Minden és mindenki tükör, amelyben Önmagadat látod! Nem kell az igazit keresned, mert az IGAZI TE MAGAD VAGY! Már megtaláltad, éld meg! Amit életnek nevezel, az egy vetített kép. Te vetíted. Csak a vászon valóságos!Úgy kell játszani, ahogyan a nap süt igazakra, és hamisakra. Miért? Mert az igaz is Te vagy, és a hamis is Te vagy. Ez a Te Világegyetemed! A látszat ellenére MINDEN TE VAGY! És ez egy tökéletes Világegyetem. Játék, amelyet ANNYIRA komolyan veszel... ANNYIRA igazinak gondolod. Teljesen belefeledkezel a filmedbe, amelyet valóságosnak gondolsz, és amelyet így hívsz: Életem. Ha fel akarunk ébredni, ki kell törnünk abból a mintából, hogy folyton jobban akarjuk érezni magunkat.A felébredés járhat az üdvös boldogság érzésével, mert ez utóbbi valóban a felébredés járulékos velejárója, de nem maga a felébredés. 
Amíg a felébredés melléktermékeit hajszoljuk, addig elszalasztjuk a lényeget.Felébredni annyi, mint meghalni. Ennyi. Totális üresség, totális nem létezés. Abban a pillanatban nincs semmi, nincs jelenbeli élet, nincs múltbéli élet, nincs születés, nincs betegség, nincs Semmi. Zéró. Ez az, amitől mindenki retteg. És meglepő módon a halál maga az élet. Meg kell halnunk ahhoz, hogy valóban élhessünk. Meg kell tapasztalnunk a teljes nemlétezést, ahhoz, hogy valóban tudatosan létezhessünk.Addig is:Nem az a kérdés, hogy félsz, vagy nem? Az a kérdés, hogy a félelmeid ellenére képes vagy-e magadat tovább vonszolni utadon? Képzelj el egy függőleges kört, amelyen csak az óramutató járásával egyező irányba vezet az út, visszafelé senki nem mehet. Az ÉN VAGYOK, vagyis Te elindultál az utadon. Isten van legfelül, tehát utad során egyre távolodsz tőle az első félkör megtétele során.Először az alsó holtponthoz közeledsz, ennek során a félelmed egyre nő, mert egyre távolodsz a FORRÁSTÓL, vagyis ISTEN-től, a szeretettől. Az EGO, ahogyan távolodik Istentől, egyre nagyobb FÉLelemben él. Mindenki egy UTAZÓ. De ez egy különleges utazás, mert Te vagy az ÚT IS! Van előtted egy kis halom. Felkapaszkodsz, és látod a szomszédos dombtetőt, mely magasabban van, több ott a FÉNY, és tisztább a LEVEGŐ. A KÖVETKEZŐ DOMBTETŐRE A VÖLGYÖN KERESZTÜL VEZET AZ ÚT! ÉS AMIKOR FELÉRTÉL, KICSIT MEGPIHENHETSZ, ÉS ÉLVEZHETED A KILÁTÁST. DE NE PIHENJ TÚL SOKÁIG, MENJ TOVÁBB! Vár a hegytető! De oda egy sokkal nagyobb völgyön keresztül vezet az út! EZ RÉSZE A TERÜLETNEK. A belégzés a kilégzésből él, és fordítva. Aki bármikor arra gondolnak, hogy "BÁRMINEK NEM KÉNE LENNIE", AZOK MÉG VALAMIT NEM ÉRTENEK! Van egy amerikai közmondás, kb. 20 éve hallottam egy MLM-es kazettáról: "Ha nincs tehén, tiszta az istálló. Nagyon jól néz ki. Mások istállója pedig nyakig szaros. De termelnek ott. Van sors, és van szabad akarat... Mosolyogj... Tiéd a választás szabadsága. És ha tiszta az istállód, akkor a sors megragadja a nyakadat, és beerőltet a létező legszarosabb istállóba, hogy ganézd ki. Akkor meg elkeseredsz, és megkérdezed Istent, miért? Miért Te? Elvárnád, hogy 4 éves gyermekeként, Isten még mindig cserélgesse alattad a szaros pelenkát. Fuss, szaladj, nevess, ÉLJ! (Lesznek, akik majd megsértődnek a "spirituálisnak mondott" jelzőn is, amivel indítottam ezt a hozzászólást. Megsértődhetsz rajta. Ez a Te döntésed. Nem a csoport spirituális, hanem az egész élet az! Ennyit akartam mondani!) És azt ajánlom, menj tovább! Ne fürödj a napfényben, és ne henteregj a mocsokban, hanem menj tovább! A KELLEMES DOLGOKNÁL MEGPIHENHETSZ EGY KICSIT, DE CSAK EGY KICSIT. A rossz dolgokon ne időzz, de vess rá egy pillantást az utad során. MERT TE VAGY AZ ÚT, ÉS TE VAGY AZ UTAZÓ! Holisztikus, duális világunkban MINDENKI AZ! De belőled csak egy van, a többiek pedig többen vannak. Most vicceltem, mindenki EGYéniség, senkiből sincs több. Egy EGYéni hang vagy a VILÁGEGYETEMBEN. Más nem tud azon a hangon megszólalni, kizárólag Te. Ha nem lennél, hiányoznál az ISTENI ORATÓRIUMBÓL. De létezel. Isten nem spórolt ki a Világegyetemből! Te se tedd ezt magaddal! ÁLDÁS! "A Fény harcosa alaposan átgondolja, mit akar elérni. Bármilyen távolinak látszik is a cél, mindig van rá mód, hogy legyőzze az akadályokat. Fontolóra veszi a lehetőségeket, megélezi kardját, megtölti Szívét a szükséges állhatatossággal, hogy szembe tudjon nézni a kihívásokkal.
De ahogy halad előre, rádöbben, hogy vannak olyan akadályok, amelyekre nem számított. Ha mindig a legkedvezőbb pillanatra várna, soha nem tudna továbbmenni: szüksége van egy kis őrültségre, hogy megtegye a következő lépést.
A harcos nem fél egy kicsit őrültnek lenni, ha kell. Mert sem a harcban, sem a szerelemben nem láthat mindent előre."
(Paulo Coelho: A Fény harcosának kézikönyve)

Mindig önmagunknak hazudunk! MINDIG! Egy holisztikus duális világegyetemben a Te világodban kizárólag csak Te vagy! Én sem vagyok a Te világodban, csak Te! Minden HAZUGSÁGnak VAN IGAZSÁGTARTALMA! Ha csak egy csipetnyi is, de van!És van még egy nagyon fontos szabály az életünkben. Minden marketingbe van csomagolva, és a marketing háború ellened, ellenem. És a háborúban az nyer, aki dezinformál... A háborúban stratégia van, és taktika, és ez nemcsak egy szakma, hanem vannak akik ezt művészi szinten művelik. mert ez a kizsákmányolásod legfőbb eszköze. Dezinformációkkal uralni a tudatot. Ez egy duális, holografikus Univerzum. Ez Ez egyszerű lenne, de túlbonyolítod, mert dezinformálva vagy. Igazából a Te világegyetemedben kizárólag csak Te vagy. Senki más,csak Te! Fokozatosan szakadsz el Istentől, mert ez a feladatod. Fel kell nőnöd a szeretetben, mert ez a feladatod.Mindenkinek a mátrixban ez a feladata: fel kell nőnöd a szeretetben, ezért jöttél ide. De ahogy távolodsz Istentől, egyre jobban félsz. Félsz magadba tekinteni, mert Teljes vagy. Te vagy a jó, és Te vagy a rossz is. A benned lévő rossz a félelmed okozta kivetítéseid... Kivetítéseid a HÁTTÉRHATALOMRÓL, AZ UFÓKRÓL önálló életre kelnek, és megbénítanak.A vallások azt sugallták régen, hogy jön majd egy Messiás, aki megment... Ez már kezd elavulttá válni, ezt már nem veszed be... Kell HÁTTÉRHATALOM, KELLENEK UFÓK, akik félelemben tartanak, akik ellen a másik tábor majd megment. Galaktikus tanács, újabb, és újabb határidőkkel... Ez egy vicc, és Te kínodban halálra röhögöd magadat. De szó szerint. Nem állítom, hogy mindent tudok. Mindenkinek van egy hitrendszere, az enyém is az... Párhuzamos univerzum: olyan, mint a számítógépes mentés... A másik, az Időn Kívüli Univerzum folyamatosan ment. Ha az objektum megsemmisíti önmagát... Ne semmisüljenek meg az eredmények. Isten általad, általam tanul... A helyes spirituális út a H'oponoponó: "Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg. Köszönöm." A vallások mind spirituális zsákutcák. A Te világodban kizárólag csak Te vagy holisztikusan. Én sem vagyok. És te vagy a FELELŐS! 100%-ban. Senki nem tud belekotorni a Te dolgaidba, mindenki más tükör. Ezt már 100x leírtam, de mindenki ragaszkodik a dogmáikra. Az Analógia Tan segítene, de nem érti senki. Sajnálom.És nincsenek olyanok, hogy "földönkívüliek". Dimenzióváltás viszont lesz...Senki nem fog megmenteni, csak Te tudod magadat. A megváltás mindig egyéni... Jézus sem váltott meg! És senki nem fog! Nincs felmentő sereg! Mert Te magad vagy!Ne a Földhöz, hanem az Univerzumhoz kösd MAGADAT! Mert a Föld csak egy lépcsőfok. Az UNIverzum ezt jelenti: Minden, és mindenki EGY!!!!Ezt a videót is meg fogom legalább 50 X nézni. Mert szükségem van rá!A Titok (The Secret) filmet is nagy önfegyelemmel 50 egymást követő napon megnéztem, és minden alkalommal egy kicsivel többet láttam belőle. A mentális fejlődés titka szerintem kettős: legyél "mindenevő" DE NE RAGADJ BELE SEMMILYEN SZEKTÁBA. Nincs abszolút igazság, mindent nézni, de picit szkeptikusan. Mindent és mindenkit úgy hallgatok, hogy éppen ő az aktuális leckém, de meg kell ismernem, amit mond. Gyermeki nyitottság, kíváncsiság... Mint a szivacs, magamba szívom a tudást, de nem vitázok, hogy kinek van igaza... De nagyon szépen kérek mindenkit, ne osszon meg az én üzenőfalamon HÁTTÉRHATALOMMAL, UFÓKKAL kapcsolatos faszságokat... A megvilágosodás MINDIG EGYÉNI! És Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtett Téged! Belegondolt ebbe valaki? VALAKI? Amikor a másik üzenőfalán osztasz meg valamit, akkor azt sugallod, hogy azonos a hitrendszerünk, és egyetértünk. Még véletlenül sem értek egyet azokkal a cikkekkel, amiket Atila barátom megoszt az üzenőfalamon, és különböző csoportokban megosztanak emberek hitrendszereket, amelyek félelmet keltenek, és arra ösztönöznek, hogy ne dolgozz magadon, várj arra, hogy majd valaki, valakik megmentenek. Ezzel a fenti cikkel kiönti a fürdővízzel a gyereket is. Jézus tanításait is elferdítették. Jézus nem állította, sem azt, hogy megvált, sem azt, hogy alapít egy vallást, amely helyetted elvégzi a munkát rajtad! Az ő élete példamutató... De aki nem akar önmagán dolgozni, az állandóan tudat alatt kényelmes megoldásokat keres. 4 elkötelezettséged van: Jól nézzél ki, dominálj, és Tégedet senki, igazad legyen, és kényelmes legyél! Ezek az EGO kivetüléses programjai. Most megkérdezheted magadtól: Melyik dolgozott éppen benned, amikor ezt a cikket feltetted? De valamiért kellett nekem is ez a megosztás. Ha nem kellett volna, akkor nem idézem meg, és nem találkozok vele. Kiprovokáltam ez én Világomban, az én üzenőfalamon, stb, hogy reagálhassak... Te vagy a Te világodban a TEREMTŐ! Én vagyok az én világomban a TEREMTŐ! És ha Te találkoztál ezzel a cikkel, és ezzel a hozzászólásommal a Te világodban, akkor ezért 100%-ban Te vagy a felelős! A félelemgenerálásodért, a dezinformációkért a tudatalatti programjaid amelyek révén úgy döntöttél, hogy ebben a játékban most részt veszel. "Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg. Köszönöm. És szeretlek." Úgy-e most már értem, érted, értjük? És ne legyen harag ebből! Mindenkinek legyen az ő hite szerint! Pont. De nincs két azonos hitrendszer, csak HASONLÓK VANNAK... Ami nagyon hasonlít az én hitrendszeremhez, az ez: 


A FÉLelemnek szüksége van a nyájra, a halrajra, stb. Mert ott véli megtalálni a túlélés biztonságát. És érzékei ott eltompulnak, mozdulatai reflexekké válnak. Alszik, közben pedig azt hiszi, él... Jézus mondá: "A királyság olyan, mint a pásztor, kinek száz juha van, és az egyik, a legnagyobb elkószál a nyájtól.
A juhász otthagyja a kilencvenkilencet, és addig keres, amíg meg nem találja a századikat, majd a kereséstől megfáradva azt mondá a juhnak: jobban szeretlek téged, mint azt a kilencvenkilencet."
"Miért mindig a legjobb kerül tévútra? Itt van egy titok, amit meg kell értened: a fejlődés folyamatában az első lépés az ego felépítése. Ha nem sikerül elérned, hogy kikristályosodjon benned az ego, akkor sosem tudod feladni. Ellentmondásosnak látszik, de így van. Először ki kell, hogy kristályosodjon az éned, utána pedig el kell dobnod. Ha nem kristályosodik ki kellőképpen az egód, akkor az önfeladás sosem történhet meg veled. Hogyan adhatnál fel olyasmit, amivel nem rendelkezel? A gazdag ember feladhatja a vagyonát, a koldusnak azonban nincs mit feladnia. A tudós feladhatja az intellektusát, de mit ad fel egy középszerű elme? Nem dobhat el olyasmit, amit még meg sem szerzett.
Amikor Szókratész mondja, hogy „Én nem tudok semmit”, akkor az szép, mert ő ezt már a másik oldalról mondja. Ő már elegendő tudásra tett szert ahhoz, hogy felismerje: a felhalmozott tudás nem sokat ér. Ha nem úgy élsz, mint Szókratész, akkor nem-tudásod csak negatív teher lesz, nem pedig egy szükséges feltétel az önfeladáshoz. Az intellektust művelni kell, tudásra kell szert tenni, és az egót kikristályosítani kell… ebből áll az élet első fele. És amikor már összegyűjtötted kincseidet, lemondhatsz róluk – a különbség óriási.
A sarki koldus és a kolduló Buddha között hatalmas, minőségbeli különbség van. Buddha szabad akaratából koldul. Neki nem lenne muszáj, ő lehetne király is – de ő ezt választotta. Buddha eredetileg gazdag volt, trónörökös, de feladta javait, mert rájött, hogy minden földi kincs csak ideiglenes, és hiábavaló. Minél jobban csüngsz a javakon, annál nagyobb lesz a fájdalom. Buddha azért koldus, mert kiábrándult a földi javakból. Buddha szabadon választott – koldulásának ez a gazdagsága. Egyik király sem olyan gazdag, mint ő, mert akármilyen gazdag is egy király, csak félúton tart, míg Buddha már rég’ befejezte a kört.
De a koldus, aki soha sem volt gazdag, szintén a sarkon áll… mert különben éhen halna; őelőtte sosem állt terített asztal. Hogy tudná feladni azt, ami sosem volt az övé, soha? Hogy mondhatná, hogy a paloták nem érnek semmit, ha sosem élt bennük? Hogy mondhatna le bármiféle beteljesületlen vágyról? Hogy mondhatná azt, hogy a gyönyörű nők nem érnek semmit, ha sosem volt még gyönyörű nővel? A kulcs a feladáshoz az egyéni tapasztalaton keresztül vezet. Tapasztalat nélkül csak vígasztalod magad. „Ha Buddha azt mondta, hogy a vagyon nem ér semmit, akkor biztosan nem ér semmit.” De az Buddha tapasztalata volt, nem a tiéd. A szegény ember most éhes, de azzal vigasztalja magát, hogy majd övé lesz a mennyek országa… mert Jézus azt mondta.
Ha nincs szép feleséged, és azt mondod, hogy nem számít, mert a test úgyis megvénül és ráncos lesz, aztán eltemetik, akkor lehet, hogy csak becsapod magad, mert amikor a szomszédasszony elmegy a kerítés mellett, beindul a fantáziád. A vágy csak akkor tűnik el, ha keresztülmész a tapasztalaton, s te magad jössz rá, hogy mi a lényeg.
Vizsgáld meg a saját lényedet: már önálló egyéniség vagy – e, vagy még mindig a tömeghez tartozol? Ha éned már kikristályosodott, Isten keresni kezd téged, mert lehetőséget lát benned, meg akar találni téged. A kör egyik felét már megtetted, a másik fele az önfeladás lesz. A kör másik fele már Isten dolga lesz, neked csak át kell adnod magad. Az első fele a te munkád, a második Istené.
Ha már érett az egód, akkor valahol, valamilyen formában Isten a keresésedre indul, mert a te munkád, az akarat munkája befejeződött. önálló egyén lettél – ha most szabadulsz meg egyéni jellegedtől, akkor nem a nyájba zuhansz vissza, hanem egyetemessé válsz. Ez a különbség. Mielőtt egyéniség lettél volna, csak a tömeg egy darabja voltál, a helyi csordához tartoztál. Aztán különválsz, egyéniség lesz belőled, és elkószálsz a nyájtól – egy független ego lesz belőled – majd elveszíted ezt az egót, és eggyé válsz a léttel, Istennel." (Osho: A mustármag) 

A holografikus Világegyetem nemtudása nem mentesít a káros következményektől. Sőt! Mert lehet várni a "felmentő sereget". Több százezer éve várja mindenki! Majd ők jönnek, és megmentenek... Majd Jézus megment... és különben is, már megváltott. Mindenki másnak odaadjátok az ERŐ-t! Csak ne kelljen Önmagunkba nézni! Csak ne kelljen Önmagunkon dolgoznunk! Mindenkiben, aki csodaváró, az EGO spirituális kényelmi programja fut... halogatunk... Majd holnap... Majd holnap megvilágosodunk, mert annyira nincs időnk... De annyira sok a dolgunk! Nem érünk rá. Mert bármelyik percben jöhetnek az UFO-k. Ezt én így hívom: "ELŐKÉSZÜLET" AZ EGÉSZ ÉLETETEK AZ! VÁRAKOZÁS, ÉS ELŐKÉSZÜLET! Azért azt megkérdezném kellő tisztelettel: mikor fogja a FÉNY beragyogni a lelkünket? Majd akkor, ha a belső fényedre figyelsz... Segítségül: 




Drága Atila! Ha értenéd a holografikus Univerzum alapelvét! Ha értenéd! Senki, értsd, senki nem tud belekotorni a Te világodba! Csak ha vevő vagy arra, hogy bele tudnak, és bele is kotornak. Terjeszted ennek a sok birkának a Földönkívüliekkel kapcsolatos "veszélyt". De pont ez kell a földönkívülieknek! A Te figyelmed, és a birkák figyelme! Pont azt erősíted, amit nem akarsz, azzal, hogy mindenki figyelmét oda irányítod! Ők túl intelligensek, és nálunk sokkal jobban ismerik az Univerzum törvényeit.És nem kockáztatnának a figyelmed nélkül. Nem jönnének a figyelmed nélkül. Soha, semmiféle veszély velük kapcsolatban nem volt, nincs, és nem lesz más, mint az a fajta "félelem" rezgés, hogy foglalkozunk velük, akár úgy, hogy félni kell tőlük, mert manipulálnak, akár úgy, hogy megmentenek ... és itt újra és újra messiásváró határidőket tesznek fel egyesek... A valóság sokkal egyszerűbb!Ők a Te tükreid a Te Világegyetemedben, és mindenki más tükrei, akik foglalkoznak velük. Ez azért zsákutca, mert spirituálisan minden hamis, amely nem azzal foglalkozik, ami belül van. Te vagy az OK, és a körülményeid tükrök, tünetek. Rossz tudatalatti programok, amiket egymásba rakunk, nem engedik, hogy megláss mást. Ezért mondta Jézus,hogy a Mennyország csak a gyermekeké! mert a gyermek nyitott, kíváncsi szivacs, mindent beszív magába, és mit enged ki? Nagyon keveset... Én 1-3%át írom le annak, amit olvasok, hallgatok, mert annyira nyitott szivacs vagyok, nem a 100%-át! De ne haragudj meg ezért! Barátok vagyunk, gondoltam, szólok... Zsákutca... Én már jártam arra, ahol most Te...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése