Anita lányom weboldala -KANTI COLLARS

Anita lányom weboldala -KANTI COLLARS
A weboldal újra üzemel. Kattintson a képre a weboldalhoz, majd a bal oldali oszlopra.

2013. december 29., vasárnap

Arun Nectar...

(Ez a blogbejegyzés 2014. március 7-én készült, csupán technikai okokból van visszadátumozva.)

Az EU előírásainak megfelelően tájékoztatom a t. idelátogatókat, hogy adatokat nem gyűjtök, cookikat én önállóan nem használok, ha ilyennel itt találkoznak, azt a blogger tette ide, mert énnekem a cookikra sincs semmi szükségem a nemlétező adatgyűjtéseimhez. A blogom kizárólag egy hitrendszert közvetít, amely az enyém. Aki nem ért egyet az én hitrendszeremmel, amit itt publikálok, az kérem, ne olvassa. Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, és beleolvasott. Szabadi Tibor Gyula.

4 saját blog:

1.  Tibor gondolatébresztői - Téma: Ezotéria, és MLM.( http://tibor7.blogspot.com )  Nyelv: magyar
2.  Kérlek, segíts - Téma: Ezotéria a Facebookon ( http://tibor8.blogspot.hu )Nyelv: magyar
3. Lelki ok, testi tünet -Téma: Egészség,Ezotéria,Gyógyítás zenével( http://tibor4.blogspot.hu )Nyelv: magyar
4. Tibor's provoking trouth   ( http://tibor7-english.blogspot.com/ ) Téma:Ezotéria, MLM Nyelv: English

A Facebookon: Tibor Gyula Szabadi, és "Ébredezők" ezoterikus csoport (rengeteg tanulságos megosztással.) Ha ismerősnek jelölsz engemet a Facebookon, vagy jelentkezel a csoportba, be tudlak tenni. Régebben könyvek és CD-k alapján szerkesztettem a blogokat, most pedig ezen írások alapján. Sok ismerősöm ezúton mintegy társszerzőjévé vált, és válik ezeknek a blogoknak. Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni mindenkinek, akinek az írásait átvettem. ♥





Mottó 1.: Szeress, és szolgálj, és ne felejts! (Mit ne felejts: Szeretni és szolgálni....)


Mottó 2.: "Szeretném megismerni Isten gondolatait. Minden más csak részletkérdés." Albert Einstein.



Itt egy nagyon érdekesnek látszó cikk: Csak megérzésem van ezzel kapcsolatban: Meghallgattam a hozzá kapcsolt videót, és... Negyed évszázados tapasztalatom azt súgja, hogy ez igaz. 


Arun Nectar megosztotta a bejegyzését (fénykép).
MILYEN ÉRZÉS TV ADÁST NÉZNI ÚGY, HOGY CSERÉBE A TUDATODDAL FIZETSZ AKÁR EGY ÉLETRE SZÓLÓ BORSOS ÁRAT?

Képzeld el kedves Barátom, hogy egyik kereskedelmi TV csatorna program igazgatójával beszélgettem egyik előadásom után, amikor is megkérdeztem tőle ezt a kérdést. Természetesen a válasz egyértelműen egy embereket lényükben nem tisztelő nem figyelemre méltató válasz volt hebegve és habogva. Utólagos magyarázata: "De hát az emberek hülyék!" Nem ez a nem tisztelő válasz, mert ténylegesen ezt joggal ki merem mondani, az emberiség 99,9%-a elmebeteg és úgy hülye ahogy van.

AZT HISZED, HOGY TALÁN NEM ÍGY VAN? AKKOR FIGYELJ IDE!

Ez egy tény, elég csak körbe nézned a társadalomban, nem egy pszichésen egészséges emberiség között élünk, aki ezen fennakad, ő is azok közé az idióták közé tartozik, máskülönben nem érintené meg. 2014-et írunk és a Bolygónk az 1980-as években már 700szor elpusztíthatóvá vált az egész Föld a nukleáris fegyverek segítségével. Ezt nem én találom ki, hanem statisztikai nyílt felméréseket találhatsz erről.

Ne hidd azt, hogy az emberiség 99%-a normális és az az 1% kitalálta, hogy hatalmat gyakorol és akkor felrobbanthatja a Földet, vagy leigázhatja a népeket. Nem! Az emberiség mély öntudatlanságban van tartva szándékosan. Nagyon jól tudják manipuláláshoz értő szakemberek azt, hogy ha nem foglalkozol az életed mélységeivel, ha félelemben élsz, ha nem figyelsz oda magadra, ha csak a külsőségek érdekelnek és a média diktálja az ízlésedet meg a sajtó, akkor úgy járulsz hozzá az ő tervükhöz, hogy még csak észre sem veszed, aztán amikor életed végén meghalsz, még csak ezért cserébe ingyen el sem temetnek.

Ez egy nagyon rafinált és kifinomult procedúra, amit a butítás szakemberei szánt szándékkal követnek el. Létrehoztak egy nagyon jó figyelemelszívó mágnest, egy új egzotikus állatfajtát, melyet jelenleg úgy hív a köznyelv, hogy CELEB. Ők akkor kerülnek nagy bajba, amikor elhiszik azt a látszat világot, amit a média elhitet még ő velük is saját magukról. Nem a művészetek és igényes alkotások ellen vagyok. Lehet az film, zene, festészet, tánc, vagy bármilyen egyéb tevékenység, ami művészetből és mélységből fakad, támogatom, hisz hozzá járul a létezés igazi értékeihez.

A celebek azonban csak ritkán kerülnek átfedésbe a valódi és mély művészettel, amikor egy tiszta átjárója vagy az alkotásnak és maga a létezés alkot általad úgy, mint ahogy magától dobog a szíved. Ez nem azt jelenti, hogy egy igazi művész képzetlen lenne, ez csak azt jelenti, hogy a megfelelő zsigeri alapokkal rendelkezve képes átadni magát egy felszínnél mélyebb igazságnak, ahonnan minden extatikus alkotás származik.

A médiát üzemeltető emberek öntudatlanok és rettenetesen veszélyesek önmagukra is. Nagyon jól tudják szakemberek, hogy az emberi fajból hatékony gürcölő társadalom robot létrehozható félelemkeltéssel és ocsmány műsorok által figyelemeltereléssel a saját életéről.

MILYEN SZINTEN VISZ KÖZELEBB ÖNMAGADHOZ AZ ÉLETEDBEN AZ, HOGY BERKI KRISZTIÁN KIVASALTATTA A HERÉIT?

Egy Family Guy vagy South Park egyáltalán nem áll távol az őrültségével és vicces kritikájával a valós történésektől, noha ezek a mesék köztudottan direkt készülnek és a szórakoztatást támogatják, addig a való életben a média, sajtó a tudatodat szeretné példa értékűnek beállított emberekkel gyarmatosítani.

MI FOG TÖRTÉNNI VELED EGY ILYEN VILÁGBAN A TOVÁBBIAK SZERINT?

Ez csak rajtad áll. Nem azt mondom, hogy zárkózz el a világtól és még csak nem is azt, hogy kezdj el harcolni ellene. Nem! Én csak azt a lehetőséget szeretném megmutatni Neked, ami alapján felelősséget tudsz vállalni önmagadért és meg tudod tapasztalni azokat az értékeket, amikkel nem a média ruház fel, nem a politika határozza meg, hanem már születésedkor is meg volt, mert tulajdon lényedből fakad.

A történelem folyamán nagyon sok létező kikerült a kollektív öntudatlanság hullámból, őket hívjuk közismert nyelven Felébredetteknek, Megvilágosodottaknak, Buddháknak, teljesen mindegy nevezd, ahogy akarod, nincs jelentősége.

Kevés mozgalom szeretné segíteni benned, hogy az egyéniséged királyává válj. Én mindenképpen teljes lényemmel szeretnélek támogatni a felszabadításodban és nem foglak átkondicionálni, nem rakok beléd küldetést sem új programokat, meghagylak egyszerűen csak önmagadnak tisztán és szabadon, mert én azt élvezem!

Sok segítségért és hasznos eszközökért, infókért nézd meg ezt az oldalt és vedd fel a felelősséget: http://www.arunnectar.hu/szivembol



Ne másokra hagyatkozz, ne mástól várd a csodát és a megváltást, saját jogon vagy az, aki, nem más adhatja meg neked ezt a jogot! Ha igazán spirituális életet szeretnél, akkor ez nem arról szól, hogy beszélj a szeretetről, vagy bármilyen spirituális dolgokról értekezz, az a benned lévő rendszereden és gépies szürke életeden aligha változtat.

A felelősség ott kezdődik, hogy felelsz a pillanatra úgy, hogy a saját bölcsességedre hagyatkozol. Hogyan lehetséges ez? Hát itt rejtőzik a radikális változás lehetősége. Misztikusok nemzedékei évezredek alatt nagyon sok hatékony eszközt kifejlesztettek, hogy hozzá járuljanak az életedhez, hogy ténylegesen lenyűgöző, örömteli, bőséges életet élhess, butításoktól és kizsákmányolásoktól mentesen.

Nem a csoportos tüntetésben van az erő, az csak egy öntudatlan válasz reakció, közben sem magaddal foglalkozol, csak a szereped reagál. Az erő abban rejlik, ha naponta legalább 1 órát el tudsz tölteni Önmagaddal. Lehetséges ez? Hát nagyon kétlem, mert a tudatod annyira tele van szeméttel, kacattal, Berki Krisztián heréjével, ideológiákkal és mintákkal, bűntudattal, félelemmel, sok traumával és feszültséggel, hogy erre nem vagy képes. Próbáld csak ki, nem tudsz önmagaddal időt tölteni céltudatosan, hogy azért tedd, hogy csak élvezd azt, hogy vagy és időzöl spontán mozdulatlanul önmagadban.

Ez nem lehetséges, mert rád tör rengeteg feszültség, érzelmi blokk, mélyen elnyomott sérelmek. Nem tartod furcsának és betegesnek azt, hogy Te mindig ott vagy Önmagadnak és mégsem vagy képes akár naponta 1 órát úgy időznöd egymagad a saját létezéseddel, hogy ne érezd magad frusztráltnak? Nem látod, hogy milyen kulcsfontosságú dolog lehetsz önmagadhoz? Ha ezt nem akarod észrevenni szánt szándékkal, akkor a Te időd még nem jött el. Ne bánkódj miatta, felejtsd el ezt az egész szöveget, amit itt olvastál és tapadj vissza a tv-re, az emberek véleményére, a politikára, a vallásaidra és majd azok formálják a véleményedet szépen.

MI TUD AKKOR FELSZABADÍTANI, HOGY LEHETSÉGES LEGYEN ÖNMAGADDAL IDŐZNÖD?

Ha tényleg őszintén szeretnéd erre tapasztalni a választ, akkor nagyon sok eszközzel és lehetőséggel ajánlom, hogy tekintsd meg ezt az oldalt:http://www.arunnectar.hu/szivembol



PROBLÉMÁD VAN AZZAL, HOGY HIRDETEM A LEHETŐSÉGEM ÉS A KEZEM NYÚJTOM FELÉD ILYEN ESZKÖZÖKKEL?

Szeretném megkérdezni, hogy hány reklámot láttál eddig, ami melletted döntött? Hozzád szólt közvetlenül és rá akart mutatni arra, hogy milyen lehetőség rejlik benned? Hány reklámban láttál eddig szikrapattintást és a lelked tüzének a felizzítását?

Sok szeretettel: �
http://www.arunnectar.hu/szivembol



U.i.: Megyek és kivasaltatom a heréimet.
MILYEN ÉRZÉS TV ADÁST NÉZNI ÚGY, HOGY CSERÉBE A TUDATODDAL FIZETSZ AKÁR EGY ÉLETRE SZÓLÓ BORSOS ÁRAT?

Képzeld el kedves Barátom, hogy egyik kereskedelmi TV csatorna program igazgatójával beszélgettem egyik előadásom után, amikor is megkérdeztem tőle ezt a kérdést. Természetesen a válasz egyértelműen egy embereket lényükben nem tisztelő nem figyelemre méltató válasz volt hebegve és habogva. Utólagos magyarázata: "De hát az emberek hülyék!" Nem ez a nem tisztelő válasz, mert ténylegesen ezt joggal ki merem mondani, az emberiség 99,9%-a elmebeteg és úgy hülye ahogy van.

AZT HISZED, HOGY TALÁN NEM ÍGY VAN? AKKOR FIGYELJ IDE!

Ez egy tény, elég csak körbe nézned a társadalomban, nem egy pszichésen egészséges emberiség között élünk, aki ezen fennakad, ő is azok közé az idióták közé tartozik, máskülönben nem érintené meg. 2014-et írunk és a Bolygónk az 1980-as években már 700szor elpusztíthatóvá vált az egész Föld a nukleáris fegyverek segítségével. Ezt nem én találom ki, hanem statisztikai nyílt felméréseket találhatsz erről.

Ne hidd azt, hogy az emberiség 99%-a normális és az az 1% kitalálta, hogy hatalmat gyakorol és akkor felrobbanthatja a Földet, vagy leigázhatja a népeket. Nem! Az emberiség mély öntudatlanságban van tartva szándékosan. Nagyon jól tudják manipuláláshoz értő szakemberek azt, hogy ha nem foglalkozol az életed mélységeivel, ha félelemben élsz, ha nem figyelsz oda magadra, ha csak a külsőségek érdekelnek és a média diktálja az ízlésedet meg a sajtó, akkor úgy járulsz hozzá az ő tervükhöz, hogy még csak észre sem veszed, aztán amikor életed végén meghalsz, még csak ezért cserébe ingyen el sem temetnek.

Ez egy nagyon rafinált és kifinomult procedúra, amit a butítás szakemberei szánt szándékkal követnek el. Létrehoztak egy nagyon jó figyelemelszívó mágnest, egy új egzotikus állatfajtát, melyet jelenleg úgy hív a köznyelv, hogy CELEB. Ők akkor kerülnek nagy bajba, amikor elhiszik azt a látszat világot, amit a média elhitet még ő velük is saját magukról. Nem a művészetek és igényes alkotások ellen vagyok. Lehet az film, zene, festészet, tánc, vagy bármilyen egyéb tevékenység, ami művészetből és mélységből fakad, támogatom, hisz hozzá járul a létezés igazi értékeihez.

A celebek azonban csak ritkán kerülnek átfedésbe a valódi és mély művészettel, amikor egy tiszta átjárója vagy az alkotásnak és maga a létezés alkot általad úgy, mint ahogy magától dobog a szíved. Ez nem azt jelenti, hogy egy igazi művész képzetlen lenne, ez csak azt jelenti, hogy a megfelelő zsigeri alapokkal rendelkezve képes átadni magát egy felszínnél mélyebb igazságnak, ahonnan minden extatikus alkotás származik.

A médiát üzemeltető emberek öntudatlanok és rettenetesen veszélyesek önmagukra is. Nagyon jól tudják szakemberek, hogy az emberi fajból hatékony gürcölő társadalom robot létrehozható félelemkeltéssel és ocsmány műsorok által figyelemeltereléssel a saját életéről.

MILYEN SZINTEN VISZ KÖZELEBB ÖNMAGADHOZ AZ ÉLETEDBEN AZ, HOGY BERKI KRISZTIÁN KIVASALTATTA A HERÉIT?

Egy Family Guy vagy South Park egyáltalán nem áll távol az őrültségével és vicces kritikájával a valós történésektől, noha ezek a mesék köztudottan direkt készülnek és a szórakoztatást támogatják, addig a való életben a média, sajtó a tudatodat szeretné példa értékűnek beállított emberekkel gyarmatosítani.

MI FOG TÖRTÉNNI VELED EGY ILYEN VILÁGBAN A TOVÁBBIAK SZERINT?

Ez csak rajtad áll. Nem azt mondom, hogy zárkózz el a világtól és még csak nem is azt, hogy kezdj el harcolni ellene. Nem! Én csak azt a lehetőséget szeretném megmutatni Neked, ami alapján felelősséget tudsz vállalni önmagadért és meg tudod tapasztalni azokat az értékeket, amikkel nem a média ruház fel, nem a politika határozza meg, hanem már születésedkor is meg volt, mert tulajdon lényedből fakad.

A történelem folyamán nagyon sok létező kikerült a kollektív öntudatlanság hullámból, őket hívjuk közismert nyelven Felébredetteknek, Megvilágosodottaknak, Buddháknak, teljesen mindegy nevezd, ahogy akarod, nincs jelentősége.

Kevés mozgalom szeretné segíteni benned, hogy az egyéniséged királyává válj. Én mindenképpen teljes lényemmel szeretnélek támogatni a felszabadításodban és nem foglak átkondicionálni, nem rakok beléd küldetést sem új programokat, meghagylak egyszerűen csak önmagadnak tisztán és szabadon, mert én azt élvezem!

Sok segítségért és hasznos eszközökért, infókért nézd meg ezt az oldalt és vedd fel a felelősséget: http://www.arunnectar.hu/szivembol



Ne másokra hagyatkozz, ne mástól várd a csodát és a megváltást, saját jogon vagy az, aki, nem más adhatja meg neked ezt a jogot! Ha igazán spirituális életet szeretnél, akkor ez nem arról szól, hogy beszélj a szeretetről, vagy bármilyen spirituális dolgokról értekezz, az a benned lévő rendszereden és gépies szürke életeden aligha változtat.

A felelősség ott kezdődik, hogy felelsz a pillanatra úgy, hogy a saját bölcsességedre hagyatkozol. Hogyan lehetséges ez? Hát itt rejtőzik a radikális változás lehetősége. Misztikusok nemzedékei évezredek alatt nagyon sok hatékony eszközt kifejlesztettek, hogy hozzá járuljanak az életedhez, hogy ténylegesen lenyűgöző, örömteli, bőséges életet élhess, butításoktól és kizsákmányolásoktól mentesen.

Nem a csoportos tüntetésben van az erő, az csak egy öntudatlan válasz reakció, közben sem magaddal foglalkozol, csak a szereped reagál. Az erő abban rejlik, ha naponta legalább 1 órát el tudsz tölteni Önmagaddal. Lehetséges ez? Hát nagyon kétlem, mert a tudatod annyira tele van szeméttel, kacattal, Berki Krisztián heréjével, ideológiákkal és mintákkal, bűntudattal, félelemmel, sok traumával és feszültséggel, hogy erre nem vagy képes. Próbáld csak ki, nem tudsz önmagaddal időt tölteni céltudatosan, hogy azért tedd, hogy csak élvezd azt, hogy vagy és időzöl spontán mozdulatlanul önmagadban.

Ez nem lehetséges, mert rád tör rengeteg feszültség, érzelmi blokk, mélyen elnyomott sérelmek. Nem tartod furcsának és betegesnek azt, hogy Te mindig ott vagy Önmagadnak és mégsem vagy képes akár naponta 1 órát úgy időznöd egymagad a saját létezéseddel, hogy ne érezd magad frusztráltnak? Nem látod, hogy milyen kulcsfontosságú dolog lehetsz önmagadhoz? Ha ezt nem akarod észrevenni szánt szándékkal, akkor a Te időd még nem jött el. Ne bánkódj miatta, felejtsd el ezt az egész szöveget, amit itt olvastál és tapadj vissza a tv-re, az emberek véleményére, a politikára, a vallásaidra és majd azok formálják a véleményedet szépen.

MI TUD AKKOR FELSZABADÍTANI, HOGY LEHETSÉGES LEGYEN ÖNMAGADDAL IDŐZNÖD?

Ha tényleg őszintén szeretnéd erre tapasztalni a választ, akkor nagyon sok eszközzel és lehetőséggel ajánlom, hogy tekintsd meg ezt az oldalt:http://www.arunnectar.hu/szivembol



PROBLÉMÁD VAN AZZAL, HOGY HIRDETEM A LEHETŐSÉGEM ÉS A KEZEM NYÚJTOM FELÉD ILYEN ESZKÖZÖKKEL?

Szeretném megkérdezni, hogy hány reklámot láttál eddig, ami melletted döntött? Hozzád szólt közvetlenül és rá akart mutatni arra, hogy milyen lehetőség rejlik benned? Hány reklámban láttál eddig szikrapattintást és a lelked tüzének a felizzítását?

Sok szeretettel: Arun Nectar
http://www.arunnectar.hu/szivembol



U.i. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése