Anita lányom weboldala -KANTI COLLARS

Anita lányom weboldala -KANTI COLLARS
A weboldal újra üzemel. Kattintson a képre a weboldalhoz, majd a bal oldali oszlopra.

2013. december 29., vasárnap

Facebook irományok 2014-2015-ben különböző csoportokban...



(Megjelenés ideje: 2014.-2015.

Technikai okok miatt visszadátumoztam a blog indulásának évére, hogy az összes blogbejegyzés egyszerre legyen látható.)


Az EU előírásainak megfelelően tájékoztatom a t. idelátogatókat, hogy adatokat nem gyűjtök, cookikat én önállóan nem használok, ha ilyennel itt találkoznak, azt a blogger tette ide, mert énnekem a cookikra sincs semmi szükségem a nemlétező adatgyűjtéseimhez. A blogom kizárólag egy hitrendszert közvetít, amely az enyém. Aki nem ért egyet az én hitrendszeremmel, amit itt publikálok, az kérem, ne olvassa. Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, és beleolvasott. Szabadi Tibor Gyula.

4 saját blog:

1.  Tibor gondolatébresztői - Téma: Ezotéria, és MLM.( http://tibor7.blogspot.com )  Nyelv: magyar
2.  Kérlek, segíts - Téma: Ezotéria a Facebookon ( http://tibor8.blogspot.hu )Nyelv: magyar
3. Lelki ok, testi tünet -Téma: Egészség,Ezotéria,Gyógyítás zenével( http://tibor4.blogspot.hu )Nyelv: magyar
4. Tibor's provoking trouth   ( http://tibor7-english.blogspot.com/ ) Téma:Ezotéria, MLM Nyelv: english


„Az Igazság keresőjének alázatosabbnak kell lenni a pornál. A világ lábbal tiporja a port, de az Igazság keresőjének olyannyira meg kell aláznia Önmagát, hogy még a por is eltiporhassa. Csak akkor, és nem korábban pillanthatja meg az igazságot.”   Gandhi.





Tibor Gyula Szabadi:
Forrás: Honti-Majoros Ildikó
EGY NÉVTELEN MESTER SZAVAI A TANÍTÁSRÓL
1. Én nem képzek tanítványokat, csak mestereket, mert azokra van szükség.
2. Aki szépen hangzó szavakat akar hallani jó szónokoktól, az menjen máshová.
3. Aki nem akar gondolkodni és erőfeszítést tenni a megértésért, az is menjen máshová.
4. Az jöjjön hozzám, aki tudni és érteni akarja az Istent, akinek nem elég csak a hit bizonytalansága.
5. Nem fogom az isteni tudást ledegradálni arra a szintre, ahol az emberek felfogóképessége általában van, mert azt akarom, hogy ti emelkedjetek szellemileg olyan magasságokba, ahol már megértitek a teremtést.
6. Nem tanítok filozófiát abban a formában, ahogy azt egy iskolában szokás, de amit tanítok, az filozófia a javából, méghozzá a legkeményebb fajtája.
7. Legyetek bátrak az úton és merjetek tévedni és hibázni. Majd kijavítjátok.
8. Mindig kérdezz ha valamit nem értesz. Nem szégyen nem érteni valamit, hanem hiányosság, amit pótolni kell.
9. Merjetek okosabbak lenni nálam, mert egy tanító akkor végzi jól a munkáját, ha a tanítványai, mestertársai okosabbak lesznek nála és feljebb, tovább jutnak, mint ő. Mert ez a haladás.
10. Legyetek éberek, elszántak és kitartóak. Ne akarjatok mindent azonnal megérteni, mert a lépcsőn is csak fokról fokra lehet feljebb jutni.
11. Aki figyel és gondolkodik, az idővel mindenre rá fog jönni. Aki nem, az ne is reménykedjen ebben.
12. Csak addig foglak tanítani benneteket, amíg rá nem szoktok az éberségre és a gondolkodásra. Utána hagyni fogom, hogy önállóan menjetek tovább.
13. Én csak a tudáshoz vezető kapu kulcsát adom át nektek, de belépnetek rajta magatoktól kell. Ez pedig csak akkor fog működni, ha élvezitek a világ megismerésének és felfedezésének izgalmát.
14. Nem tanítok mágiát, misztikát, ezotériát, jóslást, para-képességeket és gyógyítást, de elmondom hogy működnek ezek a dolgok. Ha többre vagytok kíváncsiak, azt már fedezzétek fel magatoktól.
  • Tarjáni Sziszi, Irén Juhászné, Erika Era és további 6 ember kedveli ezt.
  • Sándor Pap Ez nagyon jó!!!  Ez kell egy ilyen csoportba!!! Gyerünk tovább!!!  Érted?!!! 
  • Kis Magdolna  na és hol található ez a tanító,talán önmagad egy része amit az isten lehelt lehelt beléd ha ide eljutsz ,már mindent tudsz
  • Tarjáni Sziszi: Tarthattok engem nagyképűnek is, de én sok tekintetben így tanítok a suliban is, meg az életben is.
  • Erika Veszprémi: Reménységünk, tudni és érteni Istent......
  • Tibor Gyula Szabadi. Egy duális holografikus mátrix Világegyetemben MINDEN és MINDENKI TANÍTÓMESTER! Mert minden, és mindenki Téged tükröz. De van a BELSŐ MESTER és vannak Külső Mesterek. A BELSŐ MESTER soha nem téved, a Külső Mesterek azonban igen, mert ők hozzád hasonlóan a hibázásaikból tanulnak. Mindenki azt tanítja, amit ő maga is tanul. "És amikor a tanítvány készen áll, megjelenik a tanár.(Vonzás Törvénye.) Azonban a "kutyaugatás nem hallatszik az égig."(Belép az EGYENSÚLYTÖRVÉNY.) Ki tanul gyorsabban? A Külső Mester, vagy a Tanítvány? Hát a Külső Mester! Jézust nem értették a tanítványai. (Mert sokkal gyorsabban fejlődött, mint a tanítványai, akik EGO-problémákkal voltak elfoglalva. - Mester, hol fogunk mi ülni melletted, amikor te az Élő Isten jobbján ülsz majd?)Jézus a BELSŐ MESTER-re hallgatott.: "Én és az Atya egyek vagyunk." A tanítványok elmulasztották Jézust életében. Ott volt az orruk előtt, és elmulasztották az élő Mestert, aki maga volt a szeretet. Utána akik nem értették Őt, kreáltak egy mozgalmat, majd azok, akik később éltek, és nem is találkoztak vele, kreáltak egy halott vallást. A "szeretet nevében" a pap születésedkor megátkoz (megkeresztel): bűnben fogantál, és bűnös lesz az egész életed... Ő aztán tudja, mert mindenki magából indul ki! Hogyan lenne a szex bűnös dolog? Az egész Fizikai Világegyetem egy hatalmas szexuális tobzódás. Ha csak a virág virágzására gondolunk... Ha a szex bűnös dolog, és nem a szeretet alfája és omegája, akkor Istent kell a papnak elsősorban elítélni. És ha MINDEN ISTEN, MERT MINDEN, ÉS MINDENKI EGY, AKKOR AZ ÖRDÖGÖT HOVÁ TEGYÜK. Isten olyan mint a fény. És a sötétség nem más, mint a fény hiánya. Minden a Fizikai világegyetemben ENERGIA. Azon túl pedig van a Nullponti Energia, a MINDEN/SEMMI állapota, a FORRÁS. A TEREMTŐ, és a TEREMTÉS EGY. Mint amikor a magból fa lesz. Isten nem egy kozmikus mérnök, sokkal inkább egy mag, amelyből hatalmas fa lesz... És mindenki akkor világosodik meg, amikor annak eljön az ideje, senki sem előbb! Ez jó, vagy jó? "Azt a legnehezebb megértenünk - ez minden vallás és filozófia lényege, hogy Isten olyan, mint a fény. Amennyire lehetetlen a fényt megvilágítanunk, annyira felesleges is. Isten a szeretet. Istent nem lehet, és nem is kell szeretnünk. Egymást kell szeretnünk... 

Márta Szlanka: EZ tiszta megfogalmazás és érthető!Tetszett! Mindenki belső világába ott a jó válasz. már aki engedi, hogy közel kerüljön ehhez a belső Énhez, ami egyenes összeköttetésben van ISTENNEL! Sokszor az EGÓVAL TÉVESZTIK ÖSSZE! AKIK összetévesztik eltévednek a helyes útról, és különböző ártásokat követhetnek el önmagukkal és másokkal...Ezt a mély eltévelyedést lehet most is észrevenni korunkban bár merre nézünk nem lehet nem észre venni...A Visszatérés a helyes útra első lépése a Felismerés. Majd követi a hamis adatok felülvizsgálata ennek tükrében és DÖNTÉS, Új CÉL KITŰZÉSE! Oriási LEKÖTÖTT ÉLETENERGIÁK SZABADULNAK ILYENKOR FEL! Innen ismerjük fel, hogy a LE KÖTÖTT ISTENI ENERGIÁNK FELSZABADUL ÉS ISMÉT A RENDELKEZHETÜNK VELE! KÍVÁNOM MINDENKINEK SIKERÜLJÖN AZ ISTENI ENERGIA FELSZABADITÁSA ÖNKONTROLLAL.......STB.






2015. augusztus 28.


By Schilling Péter:
Minden, ami elválaszt téged az Isten Énedttől a negatív gondolatokkal kezdődik, ami negatív érzelmekké, vagyis félelemmé alakul. A negatív gondolatok és érzelmek olyanok, mint a lefolyóban a dugulást okozó felhalmozódott szennyeződések. Ha túl sok szennyeződés gyűlik össze egyszer csak nem folyik le a lefolyó és elönt téged a szennyvíz.
Minden negatív gondolat olyan, mint egy szennyeződés az energetikai csatornádban, ahol az életenergiád áramlik. Minél több van belőle annál inkább eldugul az energetikai csatornád és persze annál rosszabbul érzed magad nap, mint nap. Tudod mi történik, amikor az energetikai csatornád teljesen eldugul? Úgy érzed magad, mint akinek ketté szakították a lelkét. Fél embernek érzed magad és fél-ni kezdesz.
A Fél-elem szó csodálatosan fejezi ki ezt az állapotot, hiszen az elzárult energetikai csatornád miatt leválasztod magad az Isten Énedről, nem kapsz útmutatást és úgy érzed mint aki tökéletesen magára marad a világban. Az Isten Éned támogatása nélkül csak fél ember, fél-elem leszel.
Mit tehetsz, hogy megtisztítsd az energetikai
csatornádat és összekapcsolódj az Isten Éneddel?
Először is meg kell szüntetned a negatív gondolatok forrását.
Kezdd azzal, hogy ne nézd a híreket a tv-ben, ne hallgass rádiót és ne olvass el semmilyen bosszantó, félelmet keltő cikket az interneten. Ne hallgasd mások panaszkodását és te se panaszkodj senkinek. Helyette hallgass inspiráló előadásokat, olvass inspiráló gondolatokat és ezekről az inspiráló gondolatokról beszélj és gondolkodj. Már néhány nap elteltével érzelni fogod a pozitív hatását. Az életenergia csatornád szép fokozatosan kitisztul és újra áramlani kezd az életerőd.
A következő lépésben rá kell hangolódnod az életenergiádra, ami a születésedtől fogva veled van és táplál téged, mint a spirituális anyatej.
A születésed pillanatában kaptál egy energetikai lenyomatot a születési dátumodba és a nevedbe kódolva. Ez az energetikai lenyomat egy üzenet számodra, ami megmutatja ki vagy te és mi az a feladat, amire megszülettél. Ennek a feladtanak a megvalósításában segít téged az Isten Éned, de ha nem tudod mi ez a feladat, akkor az sem tudod, hogy mi a célja az életed eseményeinek. Semmi sem történi véletlenül, hiszen az Isten Éned az életed minden történésével az életfeladatod megvalósítása felé terel téged.
Itt az ideje, hogy megismerd, elfogadd és megértsd a feladatod,
amire megszülettél és újra összekapcsolódj az Isten Éneddel
A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a neved és a születési dátumod alapján készítem el neked, hogy a kezedbe adjam azt az üzenetet, amit a születésed pillanatától fogva magaddal hordasz. Segítséget, megerősítést és útmutatást adok neked, hogy biztos legyél benne, hogy semmit sem kell változtatnod magadon, úgy vagy jó, ahogy vagy. CSODÁS VAGY ÉS ITT AZ IDEJE, HOGY EZ TE IS FELISMERD.
Számmisztikai Útmutató
Három kötetes személyre szóló könyv, amiből megtudhatod milyen embernek születtél és mi a feladatod ebben a világban.
A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a születési dátumod és a neved alapján készítjük el neked. A a három kötet AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel érkezik, amit most 50% kedvezménnyel rendelhetsz meg.
Kattints ide és rendeld meg a Számmisztikai Útmutató című személyre szóló könyvcsomagot 50% kedvezménnyel és ráadásul AJÁNDÉKBA ADOK EGY A VEZETETT MEDITÁCIÓS CD-t is>>>
http://schillingpeter.s130lnk.com/lt.php…
Itt az ideje, hogy tisztában legyél vele, milyen energiák alakítják az életed!
Az életedben semmi nem történik véletlenül, de ahhoz, hogy a véletlenek mögé láthass tisztában kell lenned a törvényszerűségekkel, amik az életed minden mozzanata mögött meghúzódnak Miért fontos, hogy megértsd az életed rejtett összefüggéseit?
Az összefüggések ismerete nélkül az életed látszólag szabálytalan és kiszámíthatatlan pályán halad, nem csoda, ha sokszor bizonytalannak érzed magad és tele vagy kétségekkel és félelmekkel az előtted álló jövőt illetően. Ha nem érted, hogy mi történik veled és miért éppen akkor és miért éppen úgy, akkor az életed valóban bizonytalan és veszélyes helynek tűnik.
Az életed történései egy jól meghatározott fejlődési pályát írnak le még akkor is, ha a pillanatnyi eseményeket szemlélve látszólag nehéz helyzetben vagy. Ha képes lennél az életed eseményeit láncra fűzve összefüggéseiben látni a történéseket, akkor megértenéd, hogy semmi sem történt és semmi sem történik véletlenül. Mindennek éppen abban a pillanatban van rendkívül fontos szerepe az életedben, amikor az megtörténik.
Az életedet spirituális törvények alakítják
Ezek a törvények kódolva vannak a számok üzenetében, amit a születési dátumod és a neved segítségével ismerhetsz meg.Ezeknek a törvényeknek az ismeretében megértheted, hogy ki vagy te és miért vagy olyan, amilyen vagy. Megértheted a gondolataid, az örömeid és a félelmeid, a cselekedeteid belső mozgató rugóját. A szabályok megmutatják számodra, hogy miért pont olyan irányba halad az életed és miért pont azokkal az emberekkel vetted körül magad, akik közt élsz.
A spirituális törvények segítenek megérteni számodra, hogy valójában egyáltalán nem létezik véletlen az életedben. A spirituális törvények megismerésével képessé válsz az irányításod alatt tartani az életed eseményeit, hiszen attól a perctől fogva, hogy megérted az életed játékszabályait azt is megérted, hogy ezek a szabályok neked dolgoznak és segítenek abban, hogy az életed tervét beteljesíthesd.
Soha többé ne akarj önmagadon változtatni!
Miért nem kell változtatnom magamon, mikor másról sem hallok, mint, hogy a boldog és sikeres élethez személyiségfejlődésre van szükségem?
Gyakran olvashatsz nagy spirituális guruktól arról, hogy előbb magadon változtass és ennek hatására minden körülmény megváltozik körülötted. Ez bizonyos szempontból igaz is meg nem is.
Igaz abban az esetben, ha az életedet a személyiséged, vagyis a tanult és felvett szerepeiden keresztül közelítjük meg, de nem igaz akkor, ha az egyéniségeden keresztül közelítjük meg a kérdést. Az egyéniséged a szellemed, a lelked és a tested egyensúlya, aminek a tudatos megélése által tapasztalatokat teremthetsz az életedben.
Az egyéniséged ott volt már a születésed pillanatában is és ebben a pillanatban is ott van
Nem hiszek a személyiségfejlődésben, hiszen hogyan fejlődhetne egy tanult szerep, vagy egy felvett álarc. Amiben hiszek az az egyéniséged tudatos kibontakoztatása a személyiséged álarca mögül.A személyiségedet, vagyis a szerepeidet sorra hagymahéjakként bonthatod le az egyéniségedről egészen addig, amíg tisztán képes vagy megélni azt, aki valójában vagy.
Csak az egyéniség képes saját maga irányítani az életét. Ha ismered az egyéniséged, ha ismered a szíved legmélyebb vágyait, akkor soha ne akarj önmagadon változtatni, hiszen az lehetetlen. Az egyéniség megváltoztathatatlan része az életednek a születésed pillanatától egészen a halálodig.
Kattints ide és rendeld meg a Számmisztikai Útmutató című személyre szóló könyvcsomagot 50% kedvezménnyel és ráadásul AJÁNDÉKBA ADOK EGY A VEZETETT MEDITÁCIÓS CD-t is>>>
http://schillingpeter.s130lnk.com/lt.php…
Baráti Üdvözlettel:
Schilling Péter

az útjukat keresők tanácsadója






2015. április 17.


Piacszerző stratégia volt, és van a gyógyszergyáraknak...

Rakjunk össze néhány tényt:

Iparszerű termelést alakítottak ki ...És közgazdaságtant... És kereskedelmet...
Mindenből többet, egyre többet termelni...
Piaci verseny... Marketing...
Eladási statisztikák, trendek, grafikonok, elemzés...

A gyógyszeripar talán lemaradjon? Azt már nem!
Hogyan lehet masszív piaci keresletet teremteni?

Mindenekelőtt a média negatív híreivel.
Aztán megmondani a "tutit", a divat ... teremtése...
Dolgozz, termelj valaki másnak, és adózz, és fogyassz erőn felül!
Csinálj adósságokat, élj létbizonytalanságban... szavazz... a saját szenvedésedre, és kínzóidra...

És végül mit egyél, és mi az, ami árt neked!

A fő ellenség a zsír lett... a koleszterint... kitalálták, a médiában nyomatták...
Ez a legzseniálisabb húzása a gyógyszeriparnak. Kreáltak egy mondvacsinált problémát, és teremtettek egy hatalmas problémát, amikor lebeszéltek a zsír fogyasztásáról. Csillagos ötös a gyógyszerlobbi marketing tervező stábjának!

Hasonlóan sikeres gyógyszerlobbi fogás:Igyál coca-cola-t, amely szintén egy kőolajszármazék, és enyhén maró hatású lefolyótisztító... Ha nekem nem hiszel, tegyél bele fémpénzt, és keresgéld 3 nap múlva.
És itt vannak az energiaitalok... tartós fogyasztásuk tönkreteszi az immunrendszeredet.

Mi az igazság a zsírokkal?
A magyar parasztember évezredeken át szalonnázott... és 80-90 évig élt jó egészségben, amikor a háborút el tudta kerülni...
Miért is? Mert a zsírban oldódnak a vitaminok...
Az étolajban pedig nem annyira...
A zsírok a belekben lévő salakanyagok kicsúszását biztosítják. A vastagbélben van az immun rendszer 70%-a! A belek kenőanyagai a zsírok, ugyanúgy szükség van rájuk, mint a belsőégésű motorokban a kenőanyagokra...

A győri növényolajgyár még 22 évvel ezelőtt napraforgóból csinálta az étolajat... Aztán bejöttek a kőolajból előállított "étolajak", ezeknek előállítási költsége 10-20%-a volt a napraforgó étolajnak... Tönkrement az étolajgyár... De nincs is rá szükség, mert nem versenyképes a napraforgó alapanyagból előállított étolaj...
Manapság tehát azt sehol sem kapsz... Kőolajszármazékot kapsz "étolajnak álcázva. A kőolajból előállított "étolaj" nem oldja a vitaminokat... tehát hiába eszel gyümölcsöt, zöldséget, a vitaminok távoznak a szervezetedből...
A coca cola-val pedig a kalcium is, hiába eszel kalcium tablettát...

Mi a megoldás az egészséges élethez?
1. Zárd el a TV-t! Ne légy vevő semmilyen szinten az ökörszarára...
Ne stresszelj semmi miatt!

2. Ne végy fel uzsorakamatra kölcsönt a bankoktól!

3.Változtass az étkezési szokásaidon!
Minden, amire szükséged van, azt lejárató kampányokon már lejáratták.
Tehát olcsó.
Zárd ki az életedből a coca cola-t, az "étolajokat", az energiaitalokat (ez a harmadik nagy veszélyforrás a táplálkozásnál.)
Süss főzz mangalica zsírral, egyél Fukusima-mentes folyami halat a halolaj miatt.
Méz, nyers dió, búzakenyér, szalonna, vereshagyma, foghagyma, gyümölcsök, (alma, citrom, körte, barack,szilva),zöldségek...
4. Mozogj minden nap legalább fél órát!

5. Reggel és este, a felkelő és a lemenő nappal napoztasd fél órát a homlokodat, a harmadik szemet, a tobozmirigyedet! Nagyon fontos immunrendszer-erősítő!

Legalább ezt az 5 dolgot változtasd meg, és mindegy lesz, hogy hol élsz, és mennyiből élsz meg!

Te vagy a teremtő! Itt és most!
Ha eddig nem vált be, amit teremtettél, kezdj el teremteni valami mást.
Ha kivándorolsz külföldre, az biztosan nem fog hosszútávon beválni neked  akkor, ha semmin a fent leírtak közül nem változtatsz.
Miért is? Mert egyvalaki ott is veled lesz! Te!


És érezd jól magad... itt és most. Te vagy a Teremtő!


2015. március 31.:

Ha megszúrom magamat, nem vérzek. Már onnan is tréning folyik. Mindenfélén voltam. És a legjobb spiri mesterem a nejem. A lényével tanít engem 42 éve. A rengeteg tréning azért kellett, hogy annyira felfokozza az éberségemet, hogy ezt fel tudjam fogni. Mindenki tanító... Mindenki megtanít valamire. Én is tréner vagyok. De csak áttételesen élek ebből. Mert én ingyen tanítok mindenkit, aki hozzám fordul. És a Világegyetem honorálja...Ha nem azoktól kapod vissza az ellenértéket, akiket tréningeztél, akkor is kapsz ellenértéket. Csak akkor sokkal nagyobbat.... A Világegyetem már csak ilyen...Valójában senki nem tanít senkit. Csak önmaga bölcsességéhez vezetjük el az embereket. Mégis van Tanítvány, és van Mester. A Tanítványnak éberség, nyitottság és alázat kell. A Mesternek is, csak neki pluszban még ott a szolgálat. És minden szituációból a Mester tanul többet, nem a Tanítvány. Mert Ő Mester. Emiatt én úgy gondolom, az lenne igazságos, ha a Mester fizetne a Tanítványnak a tanításért... Te egyetértesz ezzel?A feltétel nélküli szeretet ... feltétel nélküli... és bevonzza azt, aki majd feltétel nélkül szeret Téged. Ilyen egyszerű... Mert a másik ember a tükröm, amelyben mindig mindenki önmagát látja. És a társam a legtorzítatlanabb tükröm... És ha nem tetszik, amit látok, akkor el kell kezdenem szeretni. Most van itt az idő. Most van itt a lehetőség... Mire tartogatjátok? Mire tartogatjátok a szeretetteteket? Akkor akarunk szeretni, amikor már meghaltunk? Vagy: Ismer valaki feltételes szeretetet? Vagy azt üzletnek hívják? https://www.youtube.com/watch?v=1FrbI9AqtC8 ♥


Tibor Gyula Szabadi: David Icke:" A végtelen szeretet az egyetlen igazság minden más csak illúzió" (könyv)
 | Sagát István |
network.hu
David Icke
A végtelen szeretet az egyetlen igazság minden más csak illúzió
Az álomvilág leleplezése amit "valósnak" hiszünk.
részlet:
"Vannak kivételek, és sokuk fogja olvasni ezt a könyvet, azonban a legtöbb ember elfogadja, hogy megmondják, mit gondoljon, hová menjen, mit és hogyan tegyen. Nem így van? Nos, honnan kapod a „tényeket”, amelyek alapján következtetéseket vonsz le magadról és a világról? Ki dönti el, hogy munkanapokon mikor kelsz? Ki dönti el, hová mész, és odaérvén mit teszel? Ki dönti el, hogyan tedd? Ha olyan vagy, mint az ebben az álomvilágban szédelgő emberek döntő többsége, akkor döntéseidet nem te hozod, hanem az „életedre” akaratát ráerőszakoló Rendszer, az iránytás pókhálója."
"Soha egyetlen hópehely sem érezte magát felelősnek egy lavinában"
A könyvet itt lehet letölteni:
http://www.ezvankiado.hu/INFINITE1-3.pdf


Oszd meg a barátaiddal, máshol is!




  • Márta Szlanka: Az nem illúzió, hogy MOST hogy élünk!

  • Tibor Gyula Szabadi:  Az egész élet egy kozmikus duális holografikus mátrix mozi. Nem a valóság. a valóság az, hogy Te, és mindenki más is Isten részeként szeretetből van. És a szereplők a létközben választottak maguknak feladatokat a megtapasztalásra, ezáltal akadályokat. Minden trutyi, amiben valaki jelenleg van, azt feladatként ő választotta magának, és belegabalyodott, mint hal a kivetett hálóba. Ha a hal tudja, hogy ott a háló, akkor másfelé úszik, kikerüli. Ezért tulajdonképpen az önismeret hiánya az egyetlen bűn, és ennek hiánya miatt szenvedünk. Ez az a sötétség, amelyet a saját fényünk ereje képes csak megvilágítani. Tehát felelős vagyok minden élethelyzetért, és minden bonyodalomért az életemben. Mások pedig a saját életükben ugyanezért. Amint abbahagyjuk a "SZEGÉNY ÉN" féle áldozatszereppel, és vállaljuk az életünkért a teljes felelősséget, elkezd csökkenni életünkben a szenvedés hálója. Gondolkozz a devizahiteles fejével. Tartott valaki pisztolyt a fejéhez, hogy kötelező hitelt felvenni? Nem. És kötelező bekapcsolni a TV-t, amely hülyeségek tömegére programozza az emberek agyát, és még fizet is érte? Azt sem! Mégis nézik a TV-t, pedig a számítógépesek úton-útfélen hangoztatják, hogy ha szemét megy be, akkor szemét jön ki. Én nem nézek TV-t legalább 20 éve (énekes vetélkedőkön kívül) Mert az én agyam nem szeméttelep. És soha nem is lesz az! 

  • Erzsébet Kreuch: Mert, mindenért én vagyok a felelős !




Egy „Spirituális”.nak mondott csoportban írtam ezt a hozzászólást 2014. január 18.-án…


Tudja valaki ebben a sprirituálisnak mondott csoportban, MIÉRT VAGY ITT? És, hogy HOGYAN TANULSZ? HOGYAN FEJLŐDSZ? HOGYAN JÁRULSZ HOZZÁ ISTEN TUDATOSSÁGÁHOZ? Megpróbálom az én verziómat az Analógia Tan segítségével megvilágítani.Nem az a kérdés, hogy félsz, vagy nem? Az a kérdés, hogy a félelmeid ellenére képes vagy-e magadat tovább vonszolni utadon? Képzelj el egy függőleges kört, amelyen csak az óramutató járásával egyező irányba vezet az út, visszafelé senki nem mehet. Az ÉN VAGYOK, vagyis Te elindultál az utadon. Isten van legfelül, tehát utad során egyre távolodsz tőle az első félkör megtétele során.Először az alsó holtponthoz közeledsz, ennek során a félelmed egyre nő, mert egyre távolodsz a FORRÁSTÓL, vagyis ISTEN-től, a szeretettől. Az EGO, ahogyan távolodik Istentől, egyre nagyobb FÉLelemben él. Mindenki egy UTAZÓ. De ez egy különleges utazás, mert Te vagy az ÚT IS! Van előtted egy kis halom. Felkapaszkodsz, és látod a szomszédos dombtetőt, mely magasabban van, több ott a FÉNY, és tisztább a LEVEGŐ. A KÖVETKEZŐ DOMBTETŐRE A VÖLGYÖN KERESZTÜL VEZET AZ ÚT! ÉS AMIKOR FELÉRTÉL, KICSIT MEGPIHENHETSZ, ÉS ÉLVEZHETED A KILÁTÁST. DE NE PIHENJ TÚL SOKÁIG, MENJ TOVÁBB! Vár a hegytető! De oda egy sokkal nagyobb völgyön keresztül vezet az út! EZ RÉSZE A TERÜLETNEK. A belégzés a kilégzésből él, és fordítva. Aki bármikor arra gondolnak, hogy "BÁRMINEK NEM KÉNE LENNIE", AZOK MÉG VALAMIT NEM ÉRTENEK! Van egy amerikai közmondás, kb. 20 éve hallottam egy MLM-es kazettáról: "Ha nincs tehén, tiszta az istálló. Nagyon jól néz ki. Mások istállója pedig nyakig szaros. De termelnek ott. Van sors, és van szabad akarat... Mosolyogj... Tiéd a választás szabadsága. És ha tiszta az istállód, akkor a sors megragadja a nyakadat, és beerőltet a létező legszarosabb istállóba, hogy ganézd ki. Akkor meg elkeseredsz, és megkérdezed Istent, miért? Miért Te? Elvárnád, hogy 4 éves gyermekeként, Isten még mindig cserélgesse alattad a szaros pelenkát. Fuss, szaladj, nevess, ÉLJ! (Lesznek, akik majd megsértődnek a "spirituálisnak mondott" jelzőn is, amivel indítottam ezt a hozzászólást. Megsértődhetsz rajta. Ez a Te döntésed. Nem a csoport spirituális, hanem az egész élet az! Ennyit akartam mondani!) És azt ajánlom, menj tovább! Ne fürödj a napfényben, és ne henteregj a mocsokban, hanem menj tovább! A KELLEMES DOLGOKNÁL MEGPIHENHETSZ EGY KICSIT, DE CSAK EGY KICSIT. A rossz dolgokon ne időzz, de vess rá egy pillantást az utad során. MERT TE VAGY AZ ÚT, ÉS TE VAGY AZ UTAZÓ! Holisztikus, duális világunkban MINDENKI AZ! De belőled csak egy van, a többiek pedig többen vannak. Most vicceltem, mindenki EGYéniség, senkiből sincs több. Egy EGYéni hang vagy a VILÁGEGYETEMBEN. Más nem tud azon a hangon megszólalni, kizárólag Te. Ha nem lennél, hiányoznál az ISTENI ORATÓRIUMBÓL. De létezel. Isten nem spórolt ki a Világegyetemből! Te se tedd ezt magaddal! ÁLDÁS! ♥

Vajon Isten MIÉRT SZEDTE SZÉT MAGÁT sok milliárd szellemszikrára? Miért szedte szét magát FÉNYRE és ÁRNYÉKRA? Ebben a világban MINDEN VÁLTOZIK, MINDEN! MINDEN VÁLTOZIK! Isten részhalmazai változnak pillanatról pillanatra! Isten a Teremtő és a Teremtés is. És ha a RÉSZEK állandó változásban vannak, ha a Teremtés állandóan változik, vajon azt kell - e feltételeznünk, hogy Maga a Teremtő változatlan? Csak azért, mert akik 100 évenként átírják az "igazságot", azok hatalmi - ha TALMI - érdekektől vezérelve ezt állítják. És igen, létezik galaktikus Föderáció... a sötétség erői időnként beavatkoznak, és megfizetik ennek a súlyos árát. A Fény erői ezt tudják, pont ezért NEM AVATKOZTAK BE EDDIG DIREKT MÓDON, ÉS SZERINTEM EZUTÁN SEM FOGNAK. Lehet várni a Felmentő sereget, de már Jézus megmondta: "Az én országom nem e világból való!" Csak SENKI NEM FIGYEL! Akkor sem, és most sem. Helyette csodavárás van. Szerintem a csodaváróknak kívülről a csoda megint elmarad. A MEGVÁLTÁS nem kívülről történik az emberiség felének. Isten adott mannát a zsidóknak, és mi történt ezután. Egy dologban biztos vagyok. Isten nem követi el kétszer ugyanazt a hibát, hogy 100%-ban meggyőződjön róla, hogy téves. Mondhatod, hogy ez Istenkáromlás. Szerintem meg csak ellenkezik a hivatalos dogmával... A szeretet fogalmát élménnyé kell tenni a lelkünkben... Ezért vagyunk itt... fel kell emelni a seggünket a földről, és csodavárás helyett hálatelt szívvel mennünk kell a saját utunkon tovább... 

 Pénzről, rablásról: Gondolkozz más keretekben... Ne ragaszkodj materialista dogmákhoz... Sokan még ott tartanak, hogy a kormányok, a bankok úgy csalnak, hogy több pénzt nyomtatnak... Nem szükséges pénzt nyomtatni... elég, ha létrehozzák, mint bankszámlapénzt a semmiből... Amíg valakik nem kérik a fedezetét, addig nincs fedezetre szükség... A pénz: GONDOLATI ÉPÍTMÉNY... És az emberi érzelmek mozgatják. És az emberi érzelmeket hideg elmék manipulálják... Az ember a súlyemelő, és a karmája az ő súlya. A karma nem büntetés, hanem lecke... A Világ: Isten Gondolati Építménye. Isten a Nullponti Energia: Megnyilvánulatlan (Semmi) és Megnyilvánuló (Minden) Kétpólusú, Holisztikus... Teremtő, és Teremtés... A Világegyetem tágul. Növekszik a szeretetben... Általad, általam, általunk fejlődik. Mert ha a Teremtés fejlődik, akkor feltételezhetjük - e, hogy a Teremtő is fejlődik? Szerintem, igen. Isten az emberi szellemszikrát, saját részhalmazát hozta abba a helyzetbe, hogy társteremtő legyen... Ez megtisztelő! Holografikus mozi, nem a valóság, Mája, Káprázat. A Te bajod az, hogy túl komolyan veszed magadat... Isten gyermeke. Isten kacag a széllel, az Óceánnal, és csetlő-botló 2 éves gyermekében gyönyörködik. Benned... A Te esetlenséged a Te bájad... =D =D Amikor ezt megérted, az a MEGVILÁGOSODÁS! NEM A POZITÍV GONDOLKODÁS VEZET ODA, MERT AZ FALAKAT EMEL, HANEM a hála, hogy élsz... Hogy ami van, az jó... Mert Isten nem csinál selejtet... És azok a "szenteskedők", akik nem szeretik magukat, azok másokat sem fognak... Pedig Isten a SZERETET. Az minden vallás kihívása, hogy megértse: Isten olyan, mint a fény! Amennyire felesleges a fényt megvilágítanunk, annyira felesleges is! Istent nem lehet, és nem is kell szeretnünk! Egymást kell(ene) szeretnünk! =D =D =D ♥ ♥ ♥

Volt egy főnököm, aki mindig ezt mondta: "mielőtt valaki ír, olvasson előtte." Nagyon utáltam őt akkor ezért...És Te is utálni fogsz most engem ezért, amit itt most leírok: Majdnem sikerült hülyén meghalnom 1985-ben, de egy súlyos betegség Isten kegyelméből 180 fokot fordított rajtam.Hirtelen rádöbbentem, hogy 34 évet megéltem, megszereztem 3 diplomát, és nem tudok semmit. Hülyébb vagyok, mint valaha. 180 fokot fordultam. Átértékeltem, hogy mi a fontos. Mint amikor a kutya elkezd kaparni fénysebességgel. Korábban azt gondoltam, bent vagyok a börtönben, és nincs kulcs, valakik szándékosan ellopták, és eldugták. Kibasztak velem, nem osztottak nekem lapot, és Istent vádoltam, hogy ehhez asszisztál. Néhány tucat könyv elolvasása után rájöttem, hogy nincs kulcs. Kombinációs lakat van... És a kód mindenkiben saját magában van elrejtve. És pontosan elég vagyok a megfejtéséhez. És mindenki elég ahhoz, hogy a saját kódját feltörje. Gyermeki nyitottság kell hozzá, semmi más... Nem igaz az, hogy vannak (egyetemi, és másfajta) végzettségeim. Kezdettségem van... Végzettségem majd akkor lesz, amikor a sírásó dobálja rám a földet... Rohadt nagy spirituális megvilágosodás volt...  


Tibor Gyula Szabadi:





  • Orosházi Ferenc A forrás tisztasága fontos! A tisztánlátás még fontosabb! Ha csak annyit fogadunk el az írásból, hogy a közös cselekvés összefogás elengedhetetlen, akkor már mindent megértettünk! A többi az részlet kérdés...
  • Kocsis Melinda Íbisz Madár Kedves Lajos Papp, csak erre többünknek van egy nagyon jó szimata! És így tudjuk szűrni!
  • Bartusné Erika Kedves Íbisz Madár, köszönöm, hogy elfogadtad a kérelmemet! Áldás minden létezőre!
  • Kocsis Melinda Íbisz Madár Nagyon szívesen kedves Bartusné Erika, kérlek olvasd el az is amit Feri írt, mert fontos, hogy képbe legyél! 
  • Lajos Papp Mondjuk szaguk az van. Főleg, mikor nem tisztálkodhatnak.
  • András Kónya Feri tedd türelmesen,ez küldetés,sikerülni fog!
  • Tibor Gyula Szabadi: Előrebocsájtom, nem fog mindenkinek tetszeni ez a hozzászólásom. De nem is kell. Egyszer Kabos László, még fiatalon bement egy színházba az igazgatóhoz. A direktor úr éppen falatozott, és úgy hallgatta Laci lelkes előadását: "-Direktor úr kérem, én színész szeretnék lenni." Majd amikor Kabos Laci ez után a mondat után levegőt vett, nyugodtan, nem sietve feltette a 100.000 Ft-os kérdést: -Most azonnal, vagy megvárja, hogy lenyelem?... Hát így van ez! És én éppen most nem falatozok, de a 100.000 fős kérdést itt és most feltenném: Én is nagyon csodálkozom, miért ilyen kicsi ez a csoport? Mindenki a világot akarja megváltoztatni, és ettől hiszi spirituálisnak magát. Ez alapján ennek a csoportnak már régen milliós nagyságrendűnek kéne lennie. Hát én nem akarom megváltoztatni rögtön most azonnal a világot, csupán magamat. És van valaki, aki karámból karámba vándorol ebben a világban, és szeretne eggyel több karámot? Mert ne poszoljon senki, mert nem nagykorú itt senki! Majd Cenzné ura eldönti, hogy kinek lehet, és kinek nem...    De van egy jó hírem is: Mindenki spirituális!Mindenki Tanítómester. Te is, én is, mindenki.Csak az NLP azt mondja, hogy mindenkinek van egy szűrője az elméjén, amely megakadályozza, megszűri az észrevételeit, megvédi a túl nagy stressztől, és a megőrüléstől. Ezt a szűrőt a társadalom rakta rá, amely jó rabszolgákat akar nevelni. Csak az aktuális szűrője, vagyis a tanulás hatásfoka különböztet meg mindenkit mindenkitől. És két döntő tényező van. 1. Akik körülvesznek, ők a tükrök, és tudat alatt hűebb ez a tükör (testbeszéd), mint tudatosan... Ez a belsőnk visszhangja. 2. És ami Belőlünk jön...a a Teremtő általunk megnyilvánuló Teremtése. Mert amikor a Figyelmünk a másik ÉRTÉKEIRE IRÁNYUL, AKKOR AZT ERŐSÍTJÜK. Ha akarja, ha nem. Tízmillió atombombával egyenértékű mentális energia van minden emberben. Csak amikor megszülettünk, valaki elfelejtett használati utasítást mellékelni hozzánk. Azért, hogy mi találjuk meg. Isten legnagyobb ajándéka az ÖNISMERET. Egyébként: Ebben a Te világegyetemedben minden Te vagy. Az ellenségkép, amit kreáltál az meg a kivetítésed a külvilágra, mert nem vállalod a FELELŐSSÉGET, PEDIG A TE VILÁGODBAN KI A TEREMTŐ, KI AZ OK? TE vagy az OK, nem a zsidók, nem a cigányok, nem a materialisták, hanem Te! Holisztikusan ISTEN VAGY, ÉS ISTENKÉNT TELJES VAGY! És most a bal kezedet szeretnéd levágni, vagy a jobbot? A bal orrlyukadat szeretnéd betömni, vagy a jobbot? Spirituálisan! Elárulom, még a szarszag, amit érzel, az is Tőled jön! nem tud mástól jönni a te világodban. Én még nem láttam tükröt, amely bűzlik! Mindezt a legnagyobb, legalázatosabb tisztelettel írom! Én nem kérek bocsánatot! Mindenkinek jogában áll hallgatni, mert amit mond felhasználható ellene... És mindenkinek jogában áll haragudni is. A harag nem más, mint mások ostobasága miatt önmagunkon bosszút állni...   Vagy: Megismételném Albert Einstein legnagyobb mondását újra, és újra: "Szeretném megismerni Isten gondolatait. Minden más csak részletkérdés." Isten nem egy egyszerű eset, gondolom, rájöttél már. Nehéz megtalálni, főleg, ha valaki nem keresi, mert a világ századrangú kérdésekkel leköti a figyelmét... Mert 50 évesnek látszó 3 éves gyermek vagy, aki nem akar felnőni... Mert nem akarja a FELELŐSSÉGET vállalni! - Tegyenek felelőssé valaki mást... Ez a tudatalatti hozzáállása MINDENKINEK. Azt hiszem, sikerült rájönnöm, és itt és most megosztanám Veled: TÉGED FIGYEL a holografikus mozijában, AMINT 3 ÉVESEN JÁTSZOL, ÉS BENNED GYÖNYÖRKÖDIK. ÉS: Bújócskát játszik éppen velünk. Te kívül keresed, Ő pedig az emberi szívek legmélyén van elbújva. Minden embernek a saját szíve legmélyén. Isten a SZERETET. Ő elfogad bennünket feltétel nélkül. Adott tükröket mindannyiunknak. Hogy meglássuk, és mi is elfogadjuk magunkat. És tudjunk javítani magunkon. NEM Ő JAVÍTGAT. Egy tökéletlenségbe becsomagolt Lehetőség/Felelősség MINDEN EMBER. ISTEN FIA/LÁNYA vagy. Mit mondott Jézus: Nem azt, hogy Ő Isten egyetlen fia!Hanem, hogy bárki közületek képes arra, amire Ő! Isten a SZERETET. Főállásban szeret Téged! Ha hagyod... Az itt mellékelt letölthető PDF file itt az üzenőfalamon az alábbi lehetőséget hordozza: Amíg csak elolvasod, addig nem használ. Ha a négy mondatot naponta reggel, és este 5-5 percben ismételgeted, szépen, és nagyon lassan megtisztogatod a Tudatalattit azoktól az emlékektől, amelyek ma már - mert a világ változik - többé nem szolgálnak Téged. És mivel holisztikus duális ez a Világegyetem, MINDENKIÉ, tehát kollektív ez a Tudattalan, tehát azáltal, hogy magadat gyógyítod, az egészet gyógyítod. És a Világegyetem visszhang formájában azt adja Neked vissza, amit kisugárzol, vagyis: "Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg. Köszönöm." Egyre több olyan dolog lesz az életedben, ami ezt adja vissza. Mert minden rezgés, és aki középhullámú rádióadó, az azt az adást fogja, kapja. Aki pedig URH, az azt. És a legmagasabb frekvenciája a szeretetnek van...http://data.hu/get/4351114/Joe_Vitale-Hoponopono.pdf
  • Domonyi Károly Ha „Krisztus" valamiféle külsődleges formában holnap visszatérne, ugyan mi mást is mondhatna neked. mint ezt: 
    „Én vagyok az igazság. Isteni jelenlét vagyok. Az örök élet vagyok. Benned vagyok. Itt vagyok. Most vagyok."
    Ezért nem azt mondta Jézus, hogy az igazság szabaddá tesz, hanem azt. hogy: „Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket." 
    Eckhard Tolle - A Most hatalma!
  • Domonyi Károly Ha a ház alapjának lerakásánál a betonba homok keveredik, akkor bizony nem lesz stabil a fal, amely arra épül! A tisztaság,mindennek előtt, a legfontosabb!
  • Domonyi Károly Mindennek, ami létezik, van Léte, Isten-esszenciája, valamilyen mértékű tudatossága. Még egy kő is rendelkezik kezdetleges tudattal, máskülönben nem létezne, anélkül molekulái és atomjai szétszóródnának. Minden él, minden eleven. A Nap, a Föld, a növények és az állatok: mind a tudatosság különböző szintű kifejeződései. Valamennyi: formaként megnyilvánuló tudat.
    Tragikus ez? Vagy kegyetlen? Csak akkor, ha minden formái egymástól elkülönült identitással ruházol fel, ha elfelejted, hogy azok tudata valójában nem más, mint az önmagát kifejező Isten-esszencia. Ám ezt nem, tudod igazán addig, amig színtisztatudatosságként-föl nem ismered saját Isten-lényegedet!
    Napjaink embereiben a tudat teljesen azonosult az álruhájával. Csak formaként ismeri önmagát, és ezért fizikai vagy pszichológiai formájának megsemmisülésétől való félelmében él. Ez az egós elme, és ez az a pont, ahol a jelentős mértékű díszfunkció beindul. Úgy tűnik, mintha az evolúció során valami félrement volna
    Gabor Nagy Öt Nyolcas A Teremtő erő mindenkiben ott Lakozik! Minden összefügg mindennel és mindenki mindenkivel mind 3 Dimenzióban!(Lelki,Szellemi,Fizikai)!
  • István Dutka Tisztelettel megjegyezném,hogy a szavak,hangzatos beszédek ideje már rég lejárt. Kaptam bizonyos "képességeket" üzenetek vételére. Ezek az üzenetek már több mint egy éve tettekkre sarkallnak bennünket,azon a módon ahogy Feri is felkért bennünket. CSATLAKOZÁS,ennyit várnak el tőlünk,ez olyan megerőltető ? Bármerre utazom járműveken ezt teszem. Magamba fogadom a FÉNYt és árasztom válogatás nélkül mindenkinek. Nem az én dolgom eldönteni kit illet,elvégzi maga a "rezgés." Azt látnotok kellene ahogy egyik a járműbe menekül,a másik meg húzódik közelebb ! Ezt kellene nagyobb méretekben alkalmaznunk,szándékunkat EGYértelműen kifejezve. Amit kb. két éve a Vörösmarty téren meditációként csináltak csodálatosan betöltötte a szerepét. Lehet ez is egy követendő példa,mindenki számára elérhető helyen tartani a felemelkedés érdekében. Áldás !
  • Orosházi Ferenc Kedves Tibor Gyula Szabadi! Szeretném felhívni szíves figyelmedet az oldal jellegére, és a céljára. Itt senki nem akar meggyőzni senkit semmiről. Úgy tűnik te a kivétel vagy. Ez a gyülekező helye. Kérlek tartsd tiszteletben és lehetőségeidnek megfelelően segítsd a munkát.
  • Pósa Norbert Feri !  Azért ezeket is tartalmazta : "1. Akik körülvesznek, ők a tükrök, és tudat alatt hűebb ez a tükör (testbeszéd), mint tudatosan... Ez a belsőnk visszhangja. 2. És ami Belőlünk jön...a a Teremtő általunk megnyilvánuló Teremtése. Mert amikor a Figyelmünk a másik ÉRTÉKEIRE IRÁNYUL, AKKOR AZT ERŐSÍTJÜK."  "De van egy jó hírem is: Mindenki spirituális!Mindenki Tanítómester. Te is, én is, mindenki."  "a Te világegyetemedben minden Te vagy."  "azáltal, hogy magadat gyógyítod, az egészet gyógyítod."  Figyeljünk Gyula értékeire,s akkor azt erősítjük !!!  Áldás Mindannyiunkra
  • Tibor Gyula Szabadi: Bár magyarul beszélünk, és a magyar szakrális képi nyelv, mégsem alkalmas verbálisan átadni gondolatainkat. Másképpen: 1. Minden és mindenki EGY! 2.Minden elkülönülés látszólagos. Duális, holisztikus világrend van a Teremtés szintjén. Hét milliárd ki-és bemenet a MÁTRIX-ba. Isten a nullponti energia, mely a MINDEN - SEMMI állapotából szellemszikráin keresztül nyilvánul meg.A Teremtő és a Teremtés EGY. Ha a Teremtés fejlődik, akkor feltételezhetjük, hogy a Teremtő is. 3.Nincs sötétség, csak fény hiánya van. Amit sötétségnek érzékelünk, az a bennünk (is) lévő, kollektív tudatalatti visszhangja, vagy visszatükröződése.4. Minden energia, rezgés, amplitúdóval, frekvenciával. Olyanok vagyunk, mint egy rádió adó-vevő.Rezonanciával vonzunk be embereket, dolgokat, körülményeket.5. Van EMBERI SORS, és van SZABAD AKARAT. A SORS a KARMA által determinált. A Karma nem büntetés, hanem lecke, mindenkinek az aktuális leckéje. Ha elodázod a megoldást, megkapod súlyosbítva még egyszer... És még egyszer... A betegség nem sorscsapás, hanem információ...6. A halállal a lélek csak ruhát vált, és szerepet cserél. Az újjászületéssel átmész a felejtés folyóján, és megtapasztalsz különböző élethelyzeteket. Ha utálod a cigányokat, akkor a következő életedben az leszel, hogy megtapasztald, milyen élet az. Nem azt mondom ezzel, hogy érts egyet az életmódjával. Csak nézz rá olyan szemmel, amint szeretnéd, hogy ő rád nézzen. Isten nem csinál selejtet. 7. Csak leckék vannak, mintha egy iskolában próbálnád letenni a vizsgákat, hogy felsőbb osztályba léphess. A leckék azért jönnek, mert Te eltervezted, és vállaltad, hogy izmosodjék a lelked. A leckék nehezek, de megvan benned az erő, hogy megold. 8. Isten nevében gyilkolták meg a legtöbb embert. De amikor az emberek vicsorognak a jobb kezükre, és kardot fognak a bal kezükkel, és levágják, az ugyanaz, mintha fordítva tennék. 9. Isten olyan, mint a fény. Amennyire lehetetlen a fényt megvilágítani, annyira felesleges is. Istent nem lehet, és nem is kell szeretnünk. Egymást kell szeretnünk.10. De csak abból tudunk adni, amink van. Önmagunk sanyargatása helyett önmagunk szeretetével kell törődnünk. És utána ezt a szeretetet megosztani másokkal. Ahogyan a Nap süt feltétel nélkül igazakra és hamisakra... Ez nehéz... Ez, amit itt leírok, nem a teljes igazság, hanem egy hitrendszer: az enyém... 
  • Mária Anna "Csak amikor megszülettünk, valaki elfelejtett használati utasítást mellékelni hozzánk. Azért, hogy mi találjuk meg. Isten legnagyobb ajándéka az ÖNISMERET." .....................a nagymamák megtanítottak bennünket imádkozni, kérni a JÓISTENTŐL, mert aki kérni sem tud, annak ugyan mit adjon a JÓISTEN ??? .......... minden este 21.00 órától van a közös Kárpát-medencei IMA IDŐ , amíg gyűlik a csapat egy közös együttléthez, addíg kapcsolódhatunk mentálisan is , mindenki a saját hite szerint a JÓ és a SZÉP gondolatokat küldje ki a kollektív-tudatba, én énekelni szoktam 30 percig vagy tovább, mikor milyen kedvem van, mert úgy könnyebb megtartani az energiát hosszabb távon.... akinek van füle a hallásra, az csatlakozzon.... mindenkinek igaza van (a saját tudat szintjén) tehát addig is 21.00 óra IMA IDŐ  http://www.youtube.com/watch?v=TcaZ2Lx0a8w&feature=youtu.be
  • Diószegi Ede KEDVES FERI! 4 másik csoportba feltettem már az invitálást.Egyelőre csak azokhoz a csoportokhoz teszem fel, ahol min. 300 fő a tagok létszáma.Még kb.7 csoporthoz fogom feltenni, ha nem tette fel más!Természetesen csak azokhoz a csoportokhoz, akik kapcsolódnak a spiritualitáshoz!...
  • Rózsa Hrovatin Kedves Ferenc nem a tömeg a léyegn ha nem felkészültek, jöhetnek ide ezren semmire se lenne jó.. türelem
  • Orosházi Ferenc Tedd meg Kedves, hogy elolvasod a mellékelt könyvet. Abból kiderül, pontosan számít, hogy "meglegyünk"

  • Ez 2 embernek tetszik.
  • Szabó Tibor Teljesen igazad van!
  • Rozália Gódorné Török Érdekes,ezen így még soha nem gondolkodtam.
  • Kőrösmezey Dávid Lufis Bácsi na látjátok az ilyen nega hozzászólásokat kellene sztem méjjen kicsukni igen erreszoktam volt nagyapám mondását mondani ... a hülyék azértvannak hogy az okosokat megtanúld értékelni, de a vonzás törvénye mint olyan nagyon is működik. aztmondta egy híre...Bővebben
    2 órájamobil használatával · Tetszik
  • Szabó Tibor Dávid szerintem nem volt ez a bejegyzés negatív. Hiszen arra figyelmeztetett csupán, hogy nem szabad teljesen elzárkózni a negatív emberektől. Hiszen mind EGYEK vagyunk. És nem létezik csak jó és csak rossz. Minden jingben van egy kis jang és minden jangban van egy kis jing. Kérdés, hogy melyik kap több energiát, de egyik sem létezik a másik nélkül.
  • Tibor Gyula Szabadi: Mindig tanulok valamit. Igen, a jing-jang jelkép EZT fejezi ki. Szabó Dávid érti, amit mondok. Aki pedig kizárólag a jó fiúk, vagy a jó kislányok csapatában hajlandó játszani, az megfeledkezik a kilégzés-belégzés, a TELJESSÉG lényegéről: Te és mindenki, Isten részhalmazaként teljes vagy! A Te világegyetemedben kizárólag csak Te vagy, senki más. Én sem vagyok! A negatívumok útjelzők, melyeket az Univerzum jelzi, hogy az életedben éppen letértél a teljességről.ERRE figyelmeztetnek! Így segít az Univerzum. És az ÉRZÉSED az iránytűd (mondja az NLP). Ha rossz érzésed van, akkor éppen letértél arról az útról, amit születésed előtt ÉLETTERVEDBEN SAJÁT MAGADNAK MEGHATÁROZNÁL... Ez egy tükörvilág, és nem intelligens dolog ököllel belevágni a tükörbe, azért, mert nem tetszik, hogy a tükörember fintorog.Kérdezném: ha a tükörember fintorog a Te világodban, akkor kinek kell (ene) változnia: a tükörképnek, vagy neked? Mindenki az ő saját világában ott tart, ahová hétköznapi banális apró döntései elvezették! Amikor valaki eldöntötte, hogy tovább nyújtózik, mint ameddig a takarója ér... Nos a felelőssége 100% a devizahitelesnek, mert kettőn áll a vásár! És van, aki ebből megtanulta a leckét, és van aki felelősöket keres. Én csak azt tudom, hogy a kereslet hozza létre a kínálatot! Szólj igazat, és nem értenek veled egyet. Mert szinte senki nem vállalja a felelősséget a saját életéért. "Tegyenek felelőssé valaki mást!" Én itt és most a szemébe mondom mindenkinek:KI VETTE FEL A DEVIZAHITELT? Hát Te! Te vagy a FELELŐS! Horog volt csalival a javából, és Te bekaptad.Most meg felelősöket keresel. Mikor fogod végre megtanulni a leckédet? Amiért ide jöttél erre a sárgolyóra. Nehéz terep... Hát eddzél, gyúrjál, olvass, tanulj, gondolkozz! Csak a Világegyetem tesztelte a tudatosságodat... "Nincs más bűn, csak a tudatlanság..." Hálatelt szív, nyitott elme, és alázat a fegyvereid. Vértezd fel magadat vele! Bár én nagyon keveset tudok erről, legalább MINDEN NAP TESZEK EZ ELLEN, mert ezt az egyet legalább tudom: hogy milyen keveset tudok. Bővebben: http://tibor7.blogspot.com Szeretettel. Tibor.   

  • Gyöngyike Soós Ezt az írást ma találtam és szeretném ha a csoportban ezt megbeszélnénk. Amennyiben ez igaz akkor tényleg nem szabad a választásokat megtartani és a mostani indulók is mind benne lehetnek.szerintem a spirituális csoportoknak és a nem politikai szervezeteknek össze kellene fogni!Nem tudom de elég nagy a baj...
  • Bősze Tibor Dekódolt Biblia!
    Benne van a válasz!
  • Rozalia Peter „Soha ne kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!” (Margaret Mead)

    "Sok ember csak arra vár, hogy Martin Luther King vagy Mahatma Gandhi visszajöjjön.

    - De ők már eltávoztak. Csak mi vagyunk. Rajtunk múlik. Rajtad Múlik."
    (Marian Wright Edelman)
  • Tibor Gyula Szabadi: Nézzétek meg a The Secret (A TITOK) C. FILMET! Én 50 egymást követő napon megnéztem. Talán Neked is megérné legalább egyszer... Akkor nem javasolnál ilyent, amit nem kívánok minősíteni... Azt, hogy valami ELLEN FELEMELD A SZAVADAT, mert AZ NEM MŰKÖDIK! A vonzás törvénye csak annak működik, aki SZÁNDÉKOT NYILVÁNÍT VALAMI MELLETT! VALAMI ELLEN: akkor azt erősíted, amit nem akarsz! https://www.youtube.com/watch?v=90R7wrpId5Y HOGY AKKOR MI A MEGOLDÁS? Isten gyermeke vagy. Mit mond ez Neked? Az élet egy spirál, mely a mennybe vezet: Itt, és Most. Mert nincs téridő! Az első félkörben Te keresed Istent az EGO-d segítségével. És nem találod, sőt egyre távolodsz! És amikor a saját leked sötét éjszakáján, végső KÉTSÉG-beesésedben felkiáltasz: - Isten, ha vagy, miért tűröd? Isten mindig meghallgat... És visszakérdez: Pont én is ezt kérdezem Tőled? Miért tűröd? És nincs válaszod. Mert rájössz, hogy fogalmad sincs, mit kell tenned. Csak a felfuvalkodott "spirituális" EGO-d próbál utasításokat adni a világnak. De amikor harcolsz a világgal, akkor mindig a világ nyer. Ezt már tapasztaltad. De még nem szenvedtél eleget. Mert még nem tanultad meg a leckédet. Évezredek óta ugyanazt csinálod: Menekülsz, vagy támadsz automatában, és más megoldást vársz... UGYANAZT CSINÁLOD, ÉS MÁS MEGOLDÁST VÁRSZ. Úgy emlékszem, hogy ezt szenilitásnak hívják. Lehet, hogy rosszul emlékszem, annyira szenilis vagyok.  De Isten csak akkor segít, amikor a FIGYELEM ÁLLAPOTÁBAN VAGY! MERT AKKOR - és nem előbb Isten kezd el keresni Téged! Hála, és alázat által megmutatod Istennek, hogy VÉGRE VALAMIT, VALAMIT TANULTÁL, FIGYELTÉL, ÉS MEGÉRTETTÉL! És akkor Ő keres Téged! És tudod, hogy mi a különbség? Mi a különbség, amikor Te keresed, vagy amikor Ő keres? Ő számon tart, és tudja, hol vagy... Kérdezd meg Istent: Hogyan szolgálhatnék? És megkapod Isten válaszát: HOGYAN SZOLGÁLHATNÁLAK TÉGED? HA EZEK UTÁN MÉG MINDIG NEM ÉRTED, AKKOR OLVASD EL EZT IS:http://charoninstitute.wordpress.com/2012/07/11/a-lenyegrol/



  • Diószegi Ede Kritikát a nagy ezotéria végezte!De mindegy!Nem a kritika a fő cél!De az is hozzátartozik!Tiszta lelkületű emberekre van szükség --ezt valamennyien tudjuk!Ezen kell dolgozni---nyugalommal, érvekkel, emberismerettel!...
  • Diószegi Ede Itt sok mindenről szó esett, csak a lényegről nem-----az Önismeretről és a SZERETETRŐL, mert ez is hozzátartozik a spirituális emberhez!...
  • Mária Anna Mindenki tud meditálni, azt is mondhatod, hogy IMÁDKOZZUNK közösen, egy időben, úgy jobban megértik.... ugyan az : A FIGYELMED EGY DOLOGRA KONCENTRÁLOD ... javasoltam, hogy míg gyülekezünk, addíg is 21.00 órakor minden este , otthon és kényelmesen , mindenki a saját HITE szerint KÉPZELJE EL A BÉKÉT a Földön... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded...
  • Csillagfény Ezoterikus Központ A kioktatás távol áll tőlem ,elnézésed ha így érzed ,mindenki másképpen értelmezi a dolgokat ,ezt szerettem volna érzékeltetni véled :))
  • Diószegi Ede Ez is igaz! Minden ember egy külön Univerzum!Minden ember más!Én is értem és művelem!SEmmi gond különben!Csak minden ember okosabbnak akar tűnni a másiknál!Ebből van sok gond, kis Hazánkban!Majd Orosházi Ferenc úgyis elfogja dönteni, hogy melyik megoldás lesz célravezető--az IMÁDKOZÁS vagy a MEDITÁLÁS---hasonló, de nem ugyanaz a kettő!...
  • Csillagfény Ezoterikus Központ Én nem szeretnék,hidd el :)Az emberek nagy része nem akar felébredni, mert azt álmodja, hogy ébren van.
  • Mária Anna aminek energiát adunk, az történik...http://www.youtube.com/watch?v=tyXTFPVIAec


    Zene: Előadó: Sacred Earth Album: Divine Devotion Szám címe: Kyaponma
  • Pósa Norbert Minden ember spirituális. Az is,aki elutasítóan viselkedik még a gondolatától is.  A meditáció,hmmm önmagában véve is hasznos. Még az "egyszerűek" is. Ám a meditációt megelőzően egy "pici" imádság,azért "jól" jöhet,hehehe. Lehetőleg térden állva. Határozottan,könyörgés mentesen.  Áldás Mindannyiunkra !
  • Diószegi Ede Nem minden ember spirituális!...
  • Pósa Norbert De az. Mivel ember. 
  • Gabor Nagy Öt Nyolcas Mindenki Fény és mindenkiben ott lakozik a Teremtő erő!
  • Diószegi Ede Ez mind igaz!De attól még nem spirituális valaki!Aki tagadja, aki ellene van, aki baromságnak tartja, aki szkeptikus, aki nem hisz Istenben, aki bűnöző életmódot folytat- egyáltalán nem spirituális!A spiritualitáshoz tudni is kell nem is keveset!És elhivatottság is kell!Fogalomzavar van emberek!...
  • Pósa Norbert Kedves Ede !  Igen,fogalomzavar van. / Spirit = Szellem / Ezzel minden ember rendelkezik.
  • Diószegi Ede Nem igaz!Hiába rendelkezik valaki szellemmel, ha nem fogadja el--az nem spirituális ember---legfőképp nem idevaló!...
  • Mária Varga Kedves Tanár Úr! Nem úgy tapasztalja, hogy ha az ember tanít valamit, akkor mélyül el igazán a tudása? És tanítani türelemmel és szeretettel lehet igazán? És tanítani a tapasztalat nélkülieket a legizgalmasabb? No éppen ezért..... Másrészt ez egy gyülekezőhely, ahol tiszta lelkű embereket várnak, hogy emeljük a rezgésszintet. A kritizálás, ítélkezés elég alacsony rezgésszintű, s bár még csak várakozunk, edzhetnénk a szint emelésre... 
    6 órája · Tetszik · 2
  • Katalin Jónás-Erdész Valinka Áldás! Úgy gondolom, aki már itt van, az a saját szavaival kell hogy megossza ezt az oldalt, hiszen a vonzás törvényének alapja, olyat vonzunk, amilyenek vagyunk....nem hinném, hogy meg kellene szabni, milyen szöveget írjon be bárki is, hiszen mindenki egyén, és egyénileg alkotott véleménye talán eredményesebb lesz, mint egy sablonos szöveg.... Ha egyforma minden ember szövege, az először is olyan mintha diktálnának...azaz diktatórikus hatást kelt...másodszor épp az egyének különféle érvelése tud majd egységben működni....ez csak az én véleményem...amúgy hívtam már ide tagot...s be is jött...és saját magam szavaira 
  • Diószegi Ede Nem kritizáltam és nem ítélkeztem. Belém kötöttek-egyszerűen--ennyi történt-Én nem szóltam meg senkit! Téves a megállapítása kedves Mária Varga! Én nem Vagyok Tanár Úr sem .Aki belekötött a hozzászólásomba annak a rezgésszintje alacsony és nem az enyém....
  • Tibor Gyula Szabadi: Igen... Mindenki azt tanítja, amit maga is tanul... Aki ezt az elnevezést adta, hogy 100.000 tiszta lélek... Az azt tanulja éppen, hogy mindenki az! Mert Isten nem csinál selejtet. Mert ki az, aki megkérdőjelezi, hogy Isten a Szeretet? Olyan, mint a fény? És a sötétség nem a fény ellenfele, hanem a fény hiánya! Hogy MINDEN ISTEN, ÉS RAJTA KÍVÜL NINCSEN SEMMI? MERT Ő A MINDEN/SEMMI! Akik nem értik ezt az egyszerű dolgot, azok hogyan akarnak fényt vinni a sötétségbe? Hogyan tud adni valaki abból, amiből neki is hiánya van? Nem a másik embert kell akarni megváltoztatni! És főleg nem a másikat kell cenzúrázni! Sokszor olvasok valamit, amit emberek írnak, és azt érzem, akkora bennük a sötétség, hogy vagy ki kellene lépnem abból a csoportból, vagy felvágni az ereimet. Majd amikor kis idő múlva mindig lecsendesedek, és arra gondolok, hogy lám ezért kapom ezeket a szörnyű hozzászólásokat, hogy alázatot tanuljak. Hálát, és alázatos szolgálatot! Mert mindenki tanítómester! És mindenki megtanít valamire! És mindenki tiszta lélek! Mert a lélek eredendően tiszta minden emberben. Csak amikor az EGO nevű, túlélésért felelős szolga átveszi a parancsnokságot, akkor a lélek előbb elhallgat, majd tetszhalottként, kómában elalszik... A legnagyobb, és legjobban álcázott EGO-fajta a spirituális EGO: Miért mondom ezt? Mert minden, és mindenki EGY! És minden megosztó téved!Aki azt mondja, hogy ez itt a jó fiúk, és a jó kislányok csapata, és ne jöjjön ide be senki, aki nem elég érett, az FÉLelmében kivetíti az összes sötétséget valaki másra, másokra. Mert a gyertya lángját, ha világít, valóban el akarjuk fújni! Mindenkinek megvan a saját verziója, ellenségképe. De ez egy trójai faló! Nem kívül van, hanem belül! És mindenki, aki ír, az mindig elsősorban önmagának ír! De az éppen aktuális játszótársának megengedi, hogy belepillantson. Miért is? Saját EGO-ja hiúságából... És lesi, hogy a másik mit válaszol? Hogy ítélkezhessen... Ez jó! Ez rossz! Bármit írsz, én aztán sziklaszilárdan kitartok az éppen aktuális dogmám mellet! Én aztán nem változom! Szókratész megkapta a méregpoharat, mert állandóan zaklatta az embereket... A piacon odament hozzájuk, és őrületbe kergette őket a kérdéseivel... Nehéz szerep... És hálátlan! Vagy mégsem? Ezt írja a költő: "Ne fogjon senki könnyelműen a húrok pengetésihez, Nagy munkát vállal az magára, aki most kezébe lantot vesz... Ha nincs más dolgod, mint eldalolni saját bánatod, s örömed, Nincs rád szüksége a világnak, ezért a szent fát félretedd... " Egyetlen dolgod van, amiért ide leszülettél: az Önismeret... Ez a Te világod, és abban kizárólag csakis Te vagy. És a másik ember, körülmény mind, mind azt mutatja meg, ami benned van, mert magadban tükör nélkül esélyed sincs meglátnod. Minden játszótárs megmutat Benned valamit, amit nem akarsz magadban meglátni! Bármit megtennél, csak ne láss bele magadba! De Isten rezonanciával eléd varázsolja, amit nem akarsz látni magadban. Az egész világegyetem Téged segít az önismeretedben, a leckédben. És Te kivetíted, hogy az nem Te vagy! És a felelősséget magadtól elveted... (Szép szakrális a magyar nyelv: elveted, kikel, és termést hoz... többet kapsz vissza, mint amit vetettél! Ez jó, vagy jó?
  • Pósa Norbert Köszi szépen Tibor !  Az eddigi,mondhatni parttalan vita megszüntetésére alkalmas,ráadásul nézetem szerint igen csak hasznos hozzászólásodnak szól a hálám. 
  • Arelich Thoth Vomalites Én csak figyelem a hozzászólásokat és egyenlőre az olvasottak tükrében..... 
  • Tibor Gyula Szabadi: Mindenkinek van egy aktuális hitrendszere, egy tudatállapota az éppen aktuális szűrőkkel... Egyszerre véd a változástól, és a megőrüléstől. Mindenki addig védi az aktuális dogmáját, amíg az védhető. Ebből következik, hogy nincs parttalan vita... Minden vita csak addig tart velem, amíg én nem vagyok elég jó. Az Analógia Tan szerint: A fény megvilágítja a sötétséget. Amíg az én fényem nem tudja megvilágítani a másik sötétségét, addig én csak azt hiszem, hogy van fényem... Mert a másik ember sötétsége nem tud engemet rongálni. mert a sötétség nem egy valami, hanem valaminek - a fénynek - a hiánya. Egy duális holografikus mátrixban, amit én úgy érzek, hogy a másik ember parttalan vitával rongál engem, az nem más, mint a bennem lévő sötétség visszhangja, vagy másképpen tükröződése. Mert minden energia, az anyag spektruma szintén. Nagyon lassú energia. "Ezek után talán már megválaszolható a kérdés, hogy miért is érzékeljük anyagnak azt, ami tulajdonképpen hullám: Wolfgang Pauli osztrák fizikus bebizonyította, hogy egyetlen atomon belül nem létezhet két teljesen egyforma elektron. Egy bizonyos tulajdonságokkal rendelkező elektron kizárja egy pontosan ugyanolyan elektron jelenlétét. Ezt a felfedezést Pauli kizárási elvének nevezték el. Mi történik akkor, ha két azonos atomot próbálunk összepréselni? Nos, ha két atom azonos, akkor nyilván vannak bennük teljesen azonos elektronok, protonok, és neutronok. Érvényre jut a kizárási elv, és az azonos típusú, és energiájú állóhullámok (mert minden részecske állóhullám) anyagi tulajdonságokat mutatnak EGYMÁSHOZ VISZONYÍTVA! És ez az anyag NAGY TITKA!" (Balogh Béla: A végső valóság c. könyve, 31. oldal)  

  Tibor Gyula Szabadi: Van benned valaki... Aki szól, de nem hallod. Mert a fontosságoddal van elfoglalva. Mások figyelmére ácsingózol. Ők pedig a Tiédre. versenyeztek... Majd amikor már egy csomó nyájhoz csapódtál, egy csomó "vezető" zsákutcájában osztoztál, akkor előbb hatalmas lesz benned a zűrzavar, majd lecsendesedve rájössz, hogy az igazság egyszerű, és csak hallgatnod kell e lelked szavára... Van benned Valaki... Az vagy Te!!!! Nem a tested vagy! És nincs szükséged közvetítőre Isten és közötted! Nincs szükséged papokra... Nincs szükséged vezetőkre... Nincs szükséged senkire! Rám sem! Teljes vagy Jó vagy! Gyönyörű vagy! Bölcs vagy! Te vagy Isten személyesen! Éld meg! És a többi 7 milliárd ember szintén Ő holisztikusan. És vedd Őt észre minden fában fűszálban, kőben felhőben, MINDENBEN! Mert EZ jelenti AZT, hogy Ő mindenható! MINDEN Ő. És a SEMMI is Ő.  


  • Gyöngyike Soós Érdekes volt,köszönöm! A harc még mindig folytatódik..
  • Gyöngyike Soós Nagyon jó előadó,jókat nevettem rajta.Humorosan adja elő a tanítást!
  • Pósa Norbert Pár évvel ezelőtt megismerkedtem egyházának 2 papjával. Egy házaspárral. Számomra igen csak fejlett lelkeknek tűntek. 
  • Világbiztonság Nyílt Társaság Kozmikus Intelligencia. Frissített oktató és kutatási anyag! A kép részletei kattintással jelképkapukat nyitnak meg. A Föld kultúráit összekötő szakrális geometria.
    http://www.vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php...


  • Tóth Zoltán Nem olvastam végig minden bejegyzést , lusta voltam , ez van 
    Van pár dolog ami számomra kicsit homályos ... 
    Minden tiszteletem mindenkié , bárhogyan is gondolkozik 

    Nos szerintem London címerével semmi baj nincs , sárkányok vannak rajta és ennyi ...
    Van egy faj ha már annyira a földönkívülieknél tartunk , hogy Drakonidák mint a csillagkép ... 
    De ez egy dolog csak ..
    Nézzük meg a másik részét a dolognak , hogy senkinek sem segítenek aki nem kéri ..
    Logikusan végiggondolva mindenki az nevében kérhet bárkitől is segítséget aki tőle is kér ... na gondolkozunk csak egy kicsit 
    Na megvan a megoldás ? 
    Véleményem szerint mindenki csak a saját maga nevében beszélhet és kérhet segítséget , főleg egy földönkívüli fajtól ...
    A másik dolog, hogy amíg bárki is úgy gondolja , hogy kívülről kell segítséget kapni ahoz , hogy saját magát megmentse akkor ő még mindig a sültgalambot várja ...
    Sajnálatos tény mindenért el kell végezni a megfelelő munkát amiért megkapod az energiát cserébe amire szükséged van 
    Nincs ingyen ebéd 
    Olyan ez mint amikor a lepkebábból kibújna a pillangó és ha nincs elég ereje önerőből kibújni akkor nem érdemli az életet ... 
    Ahogyan az emberek sem tudják önerőből a láncaikat levetni ők sem érdemelnek szabadságot .. ezen nincs mit szépíteni ez van 
    Azok pedig akik az illuminatit akarják "legyőzni" fejlesszék" a lelküket tudatukat tudásukat , képességeiket , és haladjanak a tökéletes ember felé ... amikor magasabb síkokra kapsz majd bejutást mint ők akkor le tudod őket "győzni" .. de majd akkor régen tudni fogod már, hogy senkit sem kell legyőznöd és mindenki a játék része amiben vagyunk 
    MAjd eljutsz arra a pontra, hogy ők egy hálátlan feladatot vállaltak fel aminek a karmája nem kellemes de tudták mivel jár és felvállalták azt a feladatot ...
    Az egyik erő csak úgy tud hatni ha egy másik erő is elindul ellenkező irányba .. 
    Véleményem szerint nem bonyolult kitalálni , hogy mennyi ember milyen irányba szeretne haladni és mennyi az ellenkező irányba ..
    Az egyik erő nincs a másik nélkül 
    Senkit sincs szándékomban a saját hitében és a világrendjében megingatni ha úgy érzitek hasznos amit leírtam használjátok .. ha haszontalanak találjátok akkor csak görgessétek tovább és ennyi 
  • Gyöngyike Soós Így van ez...
  • Tibor Gyula Szabadi: Egyetértek Tóth Zoltánnal... A 100.000. tiszta lélek csoport neve már maga a félrevezetés. Mert "az ellenség", amely ellen harcolsz, Te magad vagy. Mert TELJES vagy! Te vagy a JÓ, és Te vagy a rossz is. Mert nincs téridő, és mindenki holisztikus játszótárs. Lehet várni az ingyen ebédet... addig sem kell magunkon dolgozni... De ne feledd, halhatatlan vagy... és Tiéd az ÖRÖKKÉVALÓSÁG. Isten szelíden kelteget... Te alszol tovább... Majd beléd rúg... és nem vagy hálás érte... pedig kellene. Majd a pokol összes bugyrát végigjárjátok... Mert a lustaság mindig társakat keres... Jó látni a másik szenvedését? Így könnyebb elviselni a sajátot? Sajnálom. A megvilágosodás MINDIG EGYéni. Megfizeti mindenki az árat, amit MAGának kialkudott. Te vagy a Fény fia/leánya. és nem akarsz Fényt gyújtani MAGadban, mert FÉLelem vagy! A FÉLelem-szeretet lineáris skálán elhelyezed magadat a szeretet oldalon, mint tiszta lelket. És a másikat meg nem. Mi a különbség? Mindenki játszótárs. És holisztikusan mindenki trójai faló. Belső világod kivetül külső világodra, amely a tükröd. Fintorogsz, acsarkodsz. Ha magadban nem látod, akkor figyeld a másikat! Az egész létezés ÖRÜL, CSAK AZ EMBER NEM TUD! Maga a LÉTEZÉS adja az örömet. A cselekvés ebből következik, amely elvezet a birtokláshoz. De bármennyit birtokolsz, az EGO-nak mindig több kell. Az embereket tárgyaknak kezelve lebecsüli, és a tárgyakat embereknek kezelve felértékeli. Az EMBEREKET (KI)HASZNÁLJA, ÉS A TÁRGYAKAT SZERETI, IMÁDJA) ÉLJ A VILÁGBAN, DE NE HAGYD, HOGY A VILÁG BENNED ÉLJEN!!! RÖVIDEN EZ AZ EGY MONDAT A TITKOK TITKA! Ne kreálj hamis ellenségképet, mert oda megy az energiád! Ez amit eddig írtam igaz! És ennek az ellenkezője is igaz: Mert a Te világodban kizárólag csak Te vagy! Én sem vagyok! És én, aki nem vagyok, írom ezt Neked, aki vagy!    Úgy-e most már érted, hogy ha szép szakrális nyelvünket - amely egy kódolt üzenet, és páratlan, és egyedülálló, nem tudod megfejteni, akkor a többi 7 milliárd emberhez hasonlóan esélyed alig van. Magyarnak lenni egy különleges kegy, és egy óriási esély. A magyar nyelv az Ősnyelv. Egyedülálló Isteni nyelv, és mi vagyunk a FÉNY FIAI ÉS LEÁNYAI. A fény őrzői. Ha minket megsemmisítenek, mert a sötétséget (amely egyébként bennünk van) zavarja a fény... a Föld nevű bolygó is megsemmisül. A MAGyar népnek küldetése van. Nem szétszóródnunk kell, vagy valakik ellen harcolnunk, hanem a belső fényünket meggyújtanunk. És utána nem rejteni véka alá, hanem felvinni a hegy tetejére, hogy mindenki lássa... És ez nem ellentmondása annak, hanem kiegészítője egy duális világban annak, amit ugyanitt írtam. A FÉNY EGYSZERRE RÉSZECSKE IS, ÉS HULLÁM IS. Mindkettő! Mi ezen a nehéz? Tedd ezt helyre magadban most! És a boldogság innentől a TIÉD! 


Tiszta lényünk a SZERETET! Amikor kinyitod a szádat, hogy megbánts bárkit, előtte számolj el 10-ig, és kérdezd meg magadtól: -Mit tenne helyemben a szeretet? Vagy ha ez nehéz, akkor: -Mit tenne helyemben Jézus? ... ami ugyanaz. Azt nehéz megérteni, hogy harcolni semmit nem ér! Ha nyomod a faladat, az ugyanakkora erővel visszanyom... (Általános iskola: fizika!Vagy hiányoztál akkor?) Engedd el a saját faladat!És a fal is elenged akkor! Hogyan tudsz égő gyertya lenni egy nagy sötét teremben? Először is: A sötétség is Te vagy! Ismerd el! Aztán SZERESD a benned lévő sötétséget... Ezzel meggyújtod a benned lévő szeretet fényét, és a sötétség magától eltűnik... Mi ezen a nehéz? Ha megállnál egy pillanatra, és végig gondolnád ezt... Ha nem néznéd a TV-t, és utána automata üzemmódban végre hajtsd a tudatalattidnak címzett utasításait... És nem is tudsz róla... Ha szemét megy be, akkor szemét jön ki, mondják a számítógépesek... Igazuk van... De mennyire! Hallgasd meg ezt, talán segít megvilágosodni...Mindenki látszólag a rossz ellen harcol a külvilágban... De ez egy holografikus tükör világ... Mindenki önmagával harcol... Ezért látunk mindenütt veszteseket... Önmagadat soha nem tudod legyőzni... Mi a megoldás: egymást kell szeretnünk... Aki körülötted van... és éppen a Te szeretetedet szomjazza... Amit megvontál tőle... Azért, mert ő is megvonta Tőled... Egyszer valaki látogatást tett a Pokolban és a Mennyországban: A Pokolban egy sereg sovány embert látott, akik meg voltak kötözve, csak az egyik karjuk volt szabad, és egy hosszú nyelű kanál volt a szabad karjukhoz kötözve, amivel elérték a kondért, de nem érték el a saját szájukat... Aztán elmentek a Mennyországba, és ott ugyanez látták, csak ezek az emberek kicsattantak az egészségtől...  A látogató megkérdezte a kísérő angyalt, hogy miből adódik a különbség? -Ezek az emberek egymást etetik... volt a válasz. Ilyen egyszerű.... Egymást kell szeretnünk... Mert rezonanciával azt a rezgést kapod vissza, amit kibocsájtasz magadból... Vedd észre: Mindenki a Te szeretetedre szomjaz... És Te állandóan úgy döntesz, hogy nem adsz... Mert az illető nem érdemli meg... Mi lenne, ha másképp döntenél? Kihasználna? Lehet... Az is csak egy teszt, hogy mennyire gondolod komolyan a saját változásodat? És ha átmész ezen a teszten, jön még egy... És még egy... És ezek a tesztek egyre gyengülnek... És belépnek másfajta tesztek... azok sem könnyebbek, csak mások... De azok is arról szólnak, hogy letérítsenek erről az útról. De már erős vagy, és csak mosolyogsz... =D  Hallgasd ezt meg... Rúzsa Magdi talán segít... 

https://www.youtube.com/watch?v=JX8Ygz3Y3Y0&list=RDd2Nnlq03SKE ♥ 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése